Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Haniu, ja Ci wcale nie zazroszę, że masz blisko do tak pieknych plenerów.

Wcale nie zazdroszczę Ci, że masz wokoło tylu przystojnych mężczyzn.

Wcale, a wcale nie zazdroszczę Ci, że robisz takie przepiękne zdjęcia.

Ale jak ty to do jasnej cholery robisz, że idziesz na psi spacer tak elegancko ubrana i po pięciu minutach nie wyglądasz jak ostatnia fleja???!!! :placz:

Posted

asher napisał(a):
Ale jak ty to do jasnej cholery robisz, że idziesz na psi spacer tak elegancko ubrana i po pięciu minutach nie wyglądasz jak ostatnia fleja???!!! :placz:

właśnie właśnie :placz:

Posted

asher napisał(a):

o tak tak! ja tez bym chciala poznac ten sekret :mad:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dziękuję Wam dziewczynki !
Odpocząć teraz to ja za bardzo nie mogę - jestem teraz w pracy . I jutro też. I w sobotę też ... :-(
Nie będziesz Haniu sama w pracy :) Ja też idę jutro i w sobotę też :placz:
Co do pytania o Twoje białe ubranie to sie także przychylam...Moje dwie Zmoroszelmy potrafia mnie czasem doprowadzic do "niewyglądalnego" stanu :lol: Zmorka to miastowa dama i wie jak się zachować ale Szelma..Hmmmm...Na spacery z nia wkładam czarno-szare spodnie ;) Jest przyjemniej jak nie muszę sie przejmowac glutem wytartym w nie i kroplami błota gdy ona idzie blisko i chlapie tymi swoimi łapskami :)
Biały kolor w mojej garderobie dotyczy tylko bluzek i bielizny ;) Dół MUSI być w mniej niewinnych kolorach :evil_lol:

Posted

asher napisał(a):

No ja tez bym chciala wiedziec :shake: jak ja bym sie ubrala na bialo na spacer z psem i to "w polach" to bym miala darmowe farbowanie na czarno - zielono :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']No ja tez bym chciala wiedziec :shake: jak ja bym sie ubrala na bialo na spacer z psem i to "w polach" to bym miala darmowe farbowanie na czarno - zielono :evil_lol::razz:też to zauważyłyście :cool3:ja juz podejżewałam fotomontaż :cool3:

Posted

Haniu - piekne zdjecia Gezia, równie urokliwe pozostałe zdjecia... ale to mnie bardzo ujęło -cudowne, sielankowe... oby takich jak najwięcej było :loveu:

No i niespodziankę synek zrobił przecudowną, co?

przeyłam moc uścisków

Posted

No tak ! Co wyście wszystkie z tym ubraniem ??? Po pierwsze to ono nie białe - ale ecru :evil_lol: Po drugie to przecież nastała wiosna i nadszedł czas wyciągnięcia z pawlaczy lnów i innej cholery . Po trzecie - GŁÓWNE - JA ZAWSZE TAKA ELEGANCKA JEZDEM ! :eviltong: :eviltong: :eviltong:

A dzisiejszy Gezesławek wyglądał tak :

Ten krzak kwiecisty zafascynował nas. To znaczy mnie i Gezesławka . Ale to już koniec.

I moje kochane dziewczynki - dzisiaj nie będę Was katować ŻADNYMI SZMATAMI ( ale tylko dlatego, że były brązowe :p )

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No tak ! Co wyście wszystkie z tym ubraniem ??? Po pierwsze to ono nie białe - ale ecru :evil_lol: Po drugie to przecież nastała wiosna i nadszedł czas wyciągnięcia z pawlaczy lnów i innej cholery . Po trzecie - GŁÓWNE - JA ZAWSZE TAKA ELEGANCKA JEZDEM ! :eviltong: :eviltong: :eviltong:

A dzisiejszy Gezesławek wyglądał tak :

Ten krzak kwiecisty zafascynował nas. To znaczy mnie i Gezesławka . Ale to już koniec.

I moje kochane dziewczynki - dzisiaj nie będę Was katować ŻADNYMI SZMATAMI ( ale tylko dlatego, że były brązowe :p )
Jeżeli jestes taka ALEGANCA zawsze to zapraszam z Szelma na spacer :evil_lol: Zwłaszcza po deszczu :evil_lol: A brązow nie lubim chyba ze w odcieniu bezowym :eviltong:
Gezio oczywiscie jak zwykle machał uszami robiąc wszystko ;)

Posted

[quote name='Maga100']Ale dlaczego ON niszczy drzewa? :shock:
:p

No właśnie przechodnie nieliczni patrzyli na nas z niemym wyrzutem w oku ... Nam było przykro, ale nie mogliśmy się powstrzymać ... :-(

Posted

Oni - cholera - ZJEŻDŻALI i tego urwiska ! A jak przy tym klęli ! O matko, to był majstersztyk !

Dobranoc. Bo jutro stanowisko pracy na mnie czeka ...

Co prawda z " widokiem " - ale to niewielka pociecha ...

Posted

Oni - cholera - ZJEŻDŻALI i tego urwiska ! A jak przy tym klęli ! O matko, to był majstersztyk !!

Co bylo majstersztykiem, to zjeżdzanie, czy klniecie ? :evil_lol:

patrz a ja cale zycie myslalam, ze Ty Pani Doktór jestes, ale nie wiedzialam że od kompów :shake:

To kompy tez miewają klopoty gastryczne? :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Co bylo majstersztykiem, to zjeżdzanie, czy klniecie ? :evil_lol:

patrz a ja cale zycie myslalam, ze Ty Pani Doktór jestes, ale nie wiedzialam że od kompów :shake:

To kompy tez miewają klopoty gastryczne? :evil_lol:

Moja droga - przecież żyjemy w XXI wieku . Nie zauważyłaś ? :evil_lol:

A ci samobójcy koncertowo klęli - NAWET JA się zgorszona poczułam ... Ale przy takim ekstremalnym hobby - to chyba można im darować . Zresztą zbyt pusto było, nie mogłam im nie darować ...

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Oni - cholera - ZJEŻDŻALI i tego urwiska ! A jak przy tym klęli ! O matko, to był majstersztyk !

Co prawda z " widokiem " - ale to niewielka pociecha ...

Majsterszykiem było zjeżdżanie czy przeklinanie? Czy oba naraz?? Bo ja ciekawska jestem :oops:
Stanowisko pracy masz jakieś takie uporządkowane... Zupełnie inaczej niz u mnie :cool3: