Hanna R. Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [SIZE=4]Malawaszko - ja tak zawsze ... :diabloti: [SIZE=4]Alu - dzisiaj wszystko byłośliczne - bo na świecie było ślicznie ! :loveu: [SIZE=4]Paulinko - witaj ! :loveu: [SIZE=4]Pika - my leciwe babiny jesteśmy . ( Ja i Mańka oszywiście ) :p Quote
olcha Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ale piękne zdjęcia :-o Haniu jaka ty ładna jesteś :p Quote
Maga100 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Jak tam ładnie! Ja też tam chcę!!!!!!!!!! :placz: Quote
Hanna R. Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='Maga100'] Jak tam ładnie! Ja też tam chcę!!!!!!!!!! :placz: No to ileż to roboty ??? Quote
Hanna R. Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='olcha']Ale piękne zdjęcia :-o Haniu jaka ty ładna jesteś :p Matko :crazyeye: Olcha, Ty mnie zawstydzasz ... :p Quote
Maga100 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No to ileż to roboty ??? jasne :roll: a masz lądowisko, na którym mogłabym wylądować moim prywatnym helikopterem? To będę jutro :razz: Quote
Hanna R. Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='Maga100']jasne :roll: a masz lądowisko, na którym mogłabym wylądować moim prywatnym helikopterem? To będę jutro :razz: Na cholerę - z przeproszeniem, potrzebne Ci lądowisko ??? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Z Warszawy do Krakowa prościej pociągiem ... Quote
Maga100 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Na cholerę - z przeproszeniem, potrzebne Ci lądowisko ??? Nie na cholerę, tylko na helikopter Z Warszawy do Krakowa prościej pociągiem ... A ty sobie myślisz, ze to tak prosto... wsiąść do pociągu. Byle jakiego. Ściskając w ręku... e, zagolopowałam się Quote
Hanna R. Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='Maga100'] Nie na cholerę, tylko na helikopter [B]A ty sobie myślisz, ze to tak prosto... wsiąść do pociągu. Byle jakiego. Ściskając w ręku... e, zagolopowałam się [I][FONT=Comic Sans MS]Cholerę to ma Pika. A do pociągu - nie BYLE JAKIEGO , tylko KONKRETNEGO. Ej, co jest ??? Quote
olcha Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] [SIZE=3]Matko :crazyeye: Olcha, Ty mnie zawstydzasz ... :p :p Nie chciałam, tak mi się spontanicznie wyrwało :lol: Quote
Hanna R. Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='olcha'] :p Nie chciałam, tak mi się spontanicznie wyrwało :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Cholerę to ma Pika. A do pociągu - nie BYLE JAKIEGO , tylko KONKRETNEGO. Ej, co jest ??? Haniu, jak mój TZ wyjedzie jutro i nie wróci przed weekendem (bo takie są wstępne plany) to żebyś wiedziała, ze przyjadę. :eviltong: Bo jak on nie pojedzie, to nie, bo mamy plany motocyklowe. Ale byś się zdziwiła hahaha. Idź poszukaj tej polówki, którą mi rozłożysz w pokoju gościnnym :diabloti: Quote
PIKA Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 cudne, po prostu cudne :loveu: A Ty się Haniu od starych bab nie wyzywaj :nono: Quote
malawaszka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Haneczko - czy byłaś ostatnio na Wawelu???? moja koleżanka była wczoraj i zobacz jak tam CUDNIE!!!! może i Ty nam obfocisz to urocze i romantyczne miejsce :loveu: Quote
Hanna R. Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Moje dziecko ma od poniedziałku tygodniowy olener malarskji na wawelu właśnie. Nie jest zachwycona ... Wcale ! Ale my wiemy dlaczego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Moje dziecko ma od poniedziałku tygodniowy olener malarskji na wawelu właśnie. Nie jest zachwycona ... Wcale ! Ale my wiemy dlaczego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale MY NIE WIEMY :mad: Quote
Hanna R. Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 TO ja Wam napiszę, żem zmęczona matka -polka jest. Moje duże dziecko zrobiło wszystkim niespodziankę - i przzyleciało na rocznice ślubu swoją z Irlandii, Wsztstko było w WIELKIEJ tajemnicy ... No i radocha była jak nie wiem co ... Ale wszystko też trzeb abyło oraganizować w tempie ekspresowym. UDAŁO SIĘ ! A to mój umęczony synek po trzech dniach świętowania ... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']TO ja Wam napiszę, żem zmęczona matka -polka jest. Moje duże dziecko zrobiło wszystkim niespodziankę - i przzyleciało na rocznice ślubu swoją z Irlandii, Wsztstko było w WIELKIEJ tajemnicy ... No i radocha była jak nie wiem co ... Ale wszystko też trzeb abyło oraganizować w tempie ekspresowym. UDAŁO SIĘ ! A to mój umęczony synek po trzech dniach świętowania ... :loveu: :loveu: :loveu: Kraków pełen niespodzianek :multi: No to teraz Haniu odpocznij, pośpij, poczytaj a najlepiej to zostań na DG:lol: BTW - :hmmmm: czy Ty Haniu aby nie postraszyłaś Asi Smokiem:crazyeye: Quote
Alka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:rozkoszna foteczka baaardzo rozkoszna :loveu::loveu::loveu: ale czy aby Mikołaj nie zabrał dla siebie całej kołderki ?:evil_lol: pozdrawiam Was serdecznie !:loveu: Quote
Pysia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:KANGUR jak pragnę zdrowia prawdziwny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ślicznie wam razem:p Podpisuje sie pod obiema fotkami :) 1 - Doskonałe ujecie!! 2 - Elegancka dama z pieknymi psami :) Teraz sobie Haniu poodpoczywaj spokojnie w domowym zaciszu :) Quote
Recommended Posts