Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aneta - dla Kai załatwię dłuższą znajomość z Grzegorzem :lol:

:lol: nieee, nie ma sensu, ona jest nietykalska :shake: Chociaz...jak bedzie [I]naprawde slodki :cool3: to moooze, mooze cos sie uda :cool3:

Geziu, jak sobie poscielesz tak sie wyspisz :evil_lol:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][SIZE=4]Pika - a Ty, kobieta w końcu doświadczona, nie słyszałaś, że psy mogą CZASAMI PRAGNĄĆ Grześka ??? Tak zwyczajnie ???? :roll:
Ja nie mialam doświadczeń z żadnym Grzeskiem, więc nie wiem, że mozna Grześka pragnąć? :oops:

Posted

[quote name='PIKA']Ja nie mialam doświadczeń z żadnym Grzeskiem, więc nie wiem, że mozna Grześka pragnąć? :oops:
A ja zastanawiałam sie nad tym Grzeskiem czy Ty w koncu wiesz czy nie wiesz co z tym pragnieniem ;) Ale to było do Ciebie wiec siedziałam cicho :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Ja nie mialam doświadczeń z żadnym Grzeskiem, więc nie wiem, że mozna Grześka pragnąć? :oops:PIKA, nie wiesz, c tracisz, wszystkie Grześki to fajne chłopaki :p

Posted

Pysia napisał(a):
A ja zastanawiałam sie nad tym Grzeskiem czy Ty w koncu wiesz czy nie wiesz co z tym pragnieniem ;) Ale to było do Ciebie wiec siedziałam cicho :evil_lol:

a jakze bym miala nie wiedziec :razz:

asher napisał(a):
PIKA, nie wiesz, c tracisz, wszystkie Grześki to fajne chłopaki :p
a znasz jakiegoś cobym mogla sprawdzic organoleptycznie ? :evil_lol:

Posted

asher napisał(a):
Znać znam, ale sprawdzić nie dam :nono:

ja siem zapytowywalam, czy znasz takiego cobym go mogla przetestowac, a nie czy w ogóle jakiegoś znasz :diabloti:

Posted

[quote name='PIKA']ja siem zapytowywalam, czy znasz takiego cobym go mogla przetestowac, a nie czy w ogóle jakiegoś znasz :diabloti:

Kochana Piko - możesz nie testować. Ale on - to NAPEWNO Grześ . :razz:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Kochana Piko - możesz nie testować. Ale on - to NAPEWNO Grześ . :razz:

I Hania tym sposobem postanowiła zakończyc dyskusje o testowaniu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A tak w ogole to nie Grześ tylko Grzeski ;)

Posted

Pysia napisał(a):
I Hania tym sposobem postanowiła zakończyc dyskusje o testowaniu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A tak w ogole to nie Grześ tylko Grzeski ;)

właśnie - więcej materiału do testowania;) :evil_lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
właśnie - więcej materiału do testowania;) :evil_lol:

i się w imieniu nie pomylisz przy tym testowaniu :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
i się w imieniu nie pomylisz przy tym testowaniu :evil_lol:

No...Ja bym miała problem znaleźc sobowtora do testowania bo TZ ma Juliusz na imie :evil_lol: A z Grzeskiem nie ma problemu :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
No...Ja bym miała problem znaleźc sobowtora do testowania bo TZ ma Juliusz na imie :evil_lol: A z Grzeskiem nie ma problemu :evil_lol:
Czy ktos tu imputuje, że Grześki są pospolite? :mad:

Maga, zaciekawiłaś mnie, czego ty możesz chcieć od Grześka i to na dodatek mojego? :hmmmm:

Posted

Dobry wieczór.

Dzisiaj było pięknie ..
Reminiscencje spacerowe ...

Pies pospieszny :

Pies skoczny

Kłapouchy :

Pies szczęśliwy :

... Pani szczęśliwa. :p :p :p