anetta Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Aneta - dla Kai załatwię dłuższą znajomość z Grzegorzem :lol: :lol: nieee, nie ma sensu, ona jest nietykalska :shake: Chociaz...jak bedzie [I]naprawde slodki :cool3: to moooze, mooze cos sie uda :cool3: Geziu, jak sobie poscielesz tak sie wyspisz :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='HankaRupczewska'][SIZE=4]Pika - a Ty, kobieta w końcu doświadczona, nie słyszałaś, że psy mogą CZASAMI PRAGNĄĆ Grześka ??? Tak zwyczajnie ???? :roll: Ja nie mialam doświadczeń z żadnym Grzeskiem, więc nie wiem, że mozna Grześka pragnąć? :oops: Quote
Pysia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='PIKA']Ja nie mialam doświadczeń z żadnym Grzeskiem, więc nie wiem, że mozna Grześka pragnąć? :oops: A ja zastanawiałam sie nad tym Grzeskiem czy Ty w koncu wiesz czy nie wiesz co z tym pragnieniem ;) Ale to było do Ciebie wiec siedziałam cicho :evil_lol: Quote
asher Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='PIKA']Ja nie mialam doświadczeń z żadnym Grzeskiem, więc nie wiem, że mozna Grześka pragnąć? :oops:PIKA, nie wiesz, c tracisz, wszystkie Grześki to fajne chłopaki :p Quote
PIKA Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Pysia napisał(a):A ja zastanawiałam sie nad tym Grzeskiem czy Ty w koncu wiesz czy nie wiesz co z tym pragnieniem ;) Ale to było do Ciebie wiec siedziałam cicho :evil_lol: a jakze bym miala nie wiedziec :razz: asher napisał(a):PIKA, nie wiesz, c tracisz, wszystkie Grześki to fajne chłopaki :p a znasz jakiegoś cobym mogla sprawdzic organoleptycznie ? :evil_lol: Quote
asher Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 PIKA napisał(a):a znasz jakiegoś cobym mogla sprawdzic organoleptycznie ? :evil_lol:Znać znam, ale sprawdzić nie dam :nono: Quote
Maga100 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='asher']Znać znam, ale sprawdzić nie dam :nono: Nawet do celów naukowych??:crazyeye: Quote
asher Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Maga100']Nawet do celów naukowych??:crazyeye: Do zadnych, oprócz moich własnych, osobistych :cool1: Quote
Maga100 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='asher']Do zadnych, oprócz moich własnych, osobistych :cool1: Hmmmmmmmmmmmmm A to ty masz jakiegoś osobistego Grzegorza? Hm Quote
asher Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Maga100']Hmmmmmmmmmmmmm A to ty masz jakiegoś osobistego Grzegorza? HmHmmmm... A co? :lol: Quote
Maga100 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='asher']Hmmmm... A co? :lol: Hmmmm... To przy innej okazji popytam ;) Quote
PIKA Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 asher napisał(a):Znać znam, ale sprawdzić nie dam :nono: ja siem zapytowywalam, czy znasz takiego cobym go mogla przetestowac, a nie czy w ogóle jakiegoś znasz :diabloti: Quote
Hanna R. Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='PIKA']ja siem zapytowywalam, czy znasz takiego cobym go mogla przetestowac, a nie czy w ogóle jakiegoś znasz :diabloti: Kochana Piko - możesz nie testować. Ale on - to NAPEWNO Grześ . :razz: Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Kochana Piko - możesz nie testować. Ale on - to NAPEWNO Grześ . :razz: I Hania tym sposobem postanowiła zakończyc dyskusje o testowaniu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tak w ogole to nie Grześ tylko Grzeski ;) Quote
aga1215 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Pysia napisał(a):I Hania tym sposobem postanowiła zakończyc dyskusje o testowaniu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tak w ogole to nie Grześ tylko Grzeski ;) właśnie - więcej materiału do testowania;) :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 aga1215 napisał(a):właśnie - więcej materiału do testowania;) :evil_lol: i się w imieniu nie pomylisz przy tym testowaniu :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 PIKA napisał(a):i się w imieniu nie pomylisz przy tym testowaniu :evil_lol: No...Ja bym miała problem znaleźc sobowtora do testowania bo TZ ma Juliusz na imie :evil_lol: A z Grzeskiem nie ma problemu :evil_lol: Quote
asher Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Pysia napisał(a):No...Ja bym miała problem znaleźc sobowtora do testowania bo TZ ma Juliusz na imie :evil_lol: A z Grzeskiem nie ma problemu :evil_lol:Czy ktos tu imputuje, że Grześki są pospolite? :mad: Maga, zaciekawiłaś mnie, czego ty możesz chcieć od Grześka i to na dodatek mojego? :hmmmm: Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 asher napisał(a):Czy ktos tu imputuje, że Grześki są pospolite? :mad: :hmmmm: Tak :evil_lol: Ja :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='asher'] Maga, zaciekawiłaś mnie, czego ty możesz chcieć od Grześka i to na dodatek mojego? :hmmmm: Zbadać go :diabloti: Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Maga100']Zbadać go :diabloti: Dogłebnie pewnie :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Dobry wieczór. Dzisiaj było pięknie .. Reminiscencje spacerowe ... Pies pospieszny : Pies skoczny Kłapouchy : Pies szczęśliwy : ... Pani szczęśliwa. :p :p :p Quote
malawaszka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 :loveu: Haneczko ależ jesteś elegancka :loveu: piękne reminiscencje :roll: :lol: Quote
Hanna R. Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Pies grzeczny : Pies prawoskrętny : Pies zmęczony : Pies- Kula : Pies zniewolony : Dwie babcie : Quote
Alicja Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:KANGUR jak pragnę zdrowia prawdziwny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ślicznie wam razem:p Quote
Recommended Posts