anetta Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 dzięki za pochwałę nienajlepszych dzisiejszych zdjęć. :lying: slyszycie ja? NIENAJLEPSZYCH zdjec, phi :shake: Sweeeeeeeeet :loveu: http://img132.imageshack.us/img132/5681/0cig49jh1plih07n1ck.jpg Quote
LAZY Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Witajcie!!! Przez tego małego smroda troszkę Was zaniedbałam, ale juz nadrabiam zaległości:) Quote
Hanna R. Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Witamy, witamy !!! Dzisiaj brzydko i szarawo . Brrr. Mamy depresję. Boli nas głowa. I serdce. Eeeeeech, ŻCIE ... PEŁNE JEST SPAMU ....:spam2: Quote
Teklunia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Geziu, czy cos Cie boli, dziecino? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] moje śliczności Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 aaaaaaaaaa cóż za PIĘKNA PARA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Wiosna ! Pachnie .Chociaż ... może nie tylko wiosną ... To jest moje zaprzyjaźnione narzędzie . Nie jest do oddania ! Za ŻADNĄ CENĘ !!!! :p Co za parszywy świat ! Nie pytali o cenę ! Zabrali. ZA DARMO .... Teraz TRWAM W ROZPACZY ... :shake: Muszę się otrząsnąć ! A MAM WAS WSZYSTKICH W D***E :razz: Jak wam w ogóle NIE WSTYD ??? :roll: Znajdę. Znajdę sobie inny . :razz: Znowu ? Zabrać ? BIEDNEMU PSU ??? O nie ! :mad: Dupadupadupa ! :angryy: Boże, Boże ! Co oni ze mną zrobili ??? JESTEM WRAKIEM PSA ... :-( :-( :-( Ale trzeba twardym być ! Uwierzyć w siebie ! Ponownie ! Hura ! WIERZĘ W CZŁOWIEKA !!! :p :p :p Quote
malawaszka Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 hahahaha ojjj Rozterki Gezesa Prezesa są :klacz: :loveu: Quote
Hanna R. Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 MANIECZKA . Ona patrzy na świat z dystansem .... Quote
Teklunia Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Wiosna ! Pachnie .Chociaż ... może nie tylko wiosną ...Haniu, litosci :grin::grin::grin::grin::grin::grin: skad Ty bierzesz pomysly na te historyjki? :lol: ta bedzie chyba moja ulubiona... tuz przez "modlitwa psa o zrzucenie kota" :lol: a Geziu, coz... ma ciezkie zycie :shake: Quote
LAZY Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Hak te Twoje psiaki cudnie w tej wiośnie wyglądaja:) Quote
Hanna R. Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Malawaszko - na katar Rutinoscorbin i Disiphrol . I seta z pieprzem . :diabloti: Alu - zazdroszczę Wam tego Opola . Nawet w deszcz . :p Kasiu - pamiętasz jeszcze modlitwę o kota ? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Paulinko - witamy ! :loveu: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 aaaaaaaaaaaaaa jaki słodziak ja nie moge :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 [SIZE=4]Debe - on tu mówił BRZYDKIE WYRAZY ! Quote
Teklunia Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Kasiu - pamiętasz jeszcze modlitwę o kota ? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: no a jak! do tej pory to byla moja ulubiona bajeczka z Geziem w roli glownej :lol: A teraz grzecznie sie pozegnam: Dobranoc, Haniu :bye: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska'][SIZE=4]Debe - on tu mówił BRZYDKIE WYRAZY ! nie nie nie on mówi że mnie toffa :lol: Quote
malawaszka Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Malawaszko - na katar Rutinoscorbin i Disiphrol . I seta z pieprzem . :diabloti: nie przewiduj mi tego kataru :mad: jeszcze nie mam - teraz właśnie się kuruję pseudo grzanym piwem - czyli podgrzanym piwem z miodem bo nic innego w domu nie było :evil_lol: i już muszę iść spać bo właśnie przespałam końcówkę "Podejrzanego" :angryy: ale coś mi się kołacze w głowie, żesię przyznał, ale nie wiem co go do tego zmusiło :placz: Paaaaaaaaaaa:p Quote
anetta Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 O Boze, Geziu taki zdesperowany...:shake: Ale zielono u was :loveu: Quote
Hanna R. Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Tak obrzydliwej pogody jak ta za oknem to ja już dawno nie widziałam ... O cholera ! [SIZE=5]No to ja wkleję kilka zdjęć sprzed tego dzisiejszego potopu : ZAKLINAM DESZCZ ! Quote
Gosiek Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Kasiu - pamiętasz jeszcze modlitwę o kota ? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ja też pamiętam - doskonale pamiętam - ubawiłam sie ta historyjką po pachi :lol::lol::lol::lol: Haniu - widze ze Geziulek ma ostatnio taki humor jak ja... a to zdjęcie jest cudowne:loveu: a cóż to za drzewkjo tak cudnie kwitnie? u mnie takich nie widziałam :cool1: Quote
Hanna R. Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [SIZE=4]Gosiu - nie wiem jak się to drzewko nazywa ... :oops: [SIZE=4]Alu - mnie też cieplej . Założyłam sobie polarek ... :diabloti: Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='HankaRupczewska'][SIZE=4]Gosiu - nie wiem jak się to drzewko nazywa ... :oops: [SIZE=4]Alu - mnie też cieplej . Założyłam sobie polarek ... :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja dresik:razz: Quote
Recommended Posts