Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek']Gezio i w szarościach i w słonecznych kolorkach jest wspaniały :loveu:
A Maniutka... czemu przywiazana? Do zdjęć tylko czy na dłuzej - uciekać chce?

Haniu - proszę Cię.. Ty już po prostu bądź :cool1:

Gosiu - Gezesławek już raz zgarniał Mańkę z ulicy . Hihihi - zachował się jak pies pasterski - ja nie mogłam jej dogonić . Wolę więc nie ryzykować ...

A ja już nie przewiduje problemów z liveboxem - wróciliśmy do połączenia tradycyjnego. Więc chyba będę ...

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Gosiu - Gezesławek już raz zgarniał Mańkę z ulicy . Hihihi - zachował się jak pies pasterski - ja nie mogłam jej dogonić . Wolę więc nie ryzykować ...

A ja już nie przewiduje problemów z liveboxem - wróciliśmy do połączenia tradycyjnego. Więc chyba będę ...

....oj, to BARDZO DOBRZE :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Gosiu - Gezesławek już raz zgarniał Mańkę z ulicy . Hihihi - zachował się jak pies pasterski - ja nie mogłam jej dogonić . Wolę więc nie ryzykować ...

A ja już nie przewiduje problemów z liveboxem - wróciliśmy do połączenia tradycyjnego. Więc chyba będę ... No właśnie pamietam tamtą ucieczkę Mani - dlatego pytałam czy uciekać chce ;)

Haniu - no to się bardzo, bardzo cieszę bo mi okrutnie już brakowało i Ciebie i Twoich niesamowitych komentarzy :loveu:

Posted

Gezio taki fajny w kolorkach :loveu: A staruszka Mania jak z bajeczki o dobrej babci :loveu: Haniu nawet nie wiesz jak sie ciesze ze znowu moge patrzec na Wasze fotki :multi: :multi: :multi: Nie znikaj juz wiecej....

Posted

[quote name='malawaszka']:loveu: ojejj o czym on tak marzy? :cool1:

Wiesz, on jakiś taki ostatnio zamknięty się zrobił ... Nie chciał mi powiedzieć ... Pewno przemijanie, niespełnienie na początku - a potem - potem to marzy pewnie o tym, o czym my wszyscy ... :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Pysiu - witamy, witamy !!! :loveu:

No i oczywiście MOJA KOCHANA PIKO - Ciebie witamy z czerwonym dywanem. Chociaż kazałaś mi iść do dentysty . :razz:
martwię sie że Cie boli :shake:

[quote name='HankaRupczewska']potem to marzy pewnie o tym, o czym my wszyscy ... :p ja o suczkach nie marze :shake: :evil_lol:

Posted

Śpiący Gezesław bardzo zafrasowany :shake: Pewnie nawet we snie nie może się oderwać od rzeczywistości, wspomina, analizuje, wymysla alternatywne zakończenia... On musi miec ciężkie życie :shake:

Posted

Tak,takGezesław - Marzyciel ma ciężki żywot ! Babcia Reealistka wypuszcza się z wnukiem tu i tam ... a on chciałby towarzyszyć ... ale nie wychowali ... i co ??? CZYJA WINA JEST ???

Na a my z Mikołajkiem się żegnamy ! Jutro będziemy ODWIEDZAĆ ...

Posted

malawaszka napisał(a):
ja tam marzę - chciałabym mieć jeszcze kilka :evil_lol: :eviltong:

Ja tez marze :evil_lol: Najlepiej z hodowli Pouch Coves:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ewentualnie ze Skippersa :evil_lol:
Witaj Haniu :) U nas znowu słoneczko:multi:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Tak,takGezesław - Marzyciel ma ciężki żywot ! Babcia Reealistka wypuszcza się z wnukiem tu i tam ... a on chciałby towarzyszyć ... ale nie wychowali ... i co ??? CZYJA WINA JEST ???

Na a my z Mikołajkiem się żegnamy ! Jutro będziemy ODWIEDZAĆ ...

Piekna fotka :) Mam nadzieje ze ja też tak ze swoim wnuczosławem bede wyglądac :loveu:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
Wiesz co, Haniu... Tak patrzę na tę fotkę i patrzę i stanowczo stwierdzam, że na Babicło to Ty nie wyglądasz :shake: :p

Posted

asher napisał(a):
Wiesz co, Haniu... Tak patrzę na tę fotkę i patrzę i stanowczo stwierdzam, że na Babicło to Ty nie wyglądasz :shake: :p

Właśnie to napisałam wyżej w dośc pokrętny sposób...:lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Tak,takGezesław - Marzyciel ma ciężki żywot ! Babcia Reealistka wypuszcza się z wnukiem tu i tam ... a on chciałby towarzyszyć ... ale nie wychowali ... i co ??? CZYJA WINA JEST ???

Jak nie wychowany to może resocjalizacja? :razz:

[quote name='HankaRupczewska']Na a my z Mikołajkiem się żegnamy ! Jutro będziemy ODWIEDZAĆ ...

ale wnuczus ma oczeta :razz: maly cfaniaczek z niego :razz: