Alicja Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a):Haniu to nie jest śmieszne Ciebie niema i niema :placz: i co my mamy zrobić gdzie mamy chodzic na intelektualne pogaduszki o polityce :shake::razz:a może Hania przygotowuje program wyborczy :cool3: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:a może Hania przygotowuje program wyborczy :cool3: ooo i w końcu będzie na kogo głosować Go Hania Go Hania masz mój głos w ciemno :lol: Quote
Pysia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Dzień dobry :) Gdzie Hania? Haniu wracaj do swojej galerii!! Bo jak nie to :mad: Gezia chcemy nowe fotki :loveu: Quote
Hanna R. Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 O cholera ! PEŁNIA SZCZĘŚCIA ! MAM INTERNET !!!!! Kiedy go nie miałam , nawet aparat nie sprawiał mi przyjemności . A więc na dzień dobry zadanie domower Asi z ubiegłej niedzieli. Oczywiscie w Krakowie .... JA W OBIEKTYWIE MOJEGO DZIECKA ... AKORDEONISTKA Quote
Hanna R. Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 PASJE ... Rzeźba Mitoraja w Rynku Głównym ... Kawałek Ratusza ... Quote
Hanna R. Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 DOBRANOC .... MOŻE JUTRO TEŻ LOS UŚMIECHNIE SIĘ DO MNIE NIE KRZYWO- I BĘDĘ M|IAŁA INTERNET ....:roll: :roll: :roll: Pozdrowienia dla moich Przyjaciół !!!! Nie zdążyłam zaglądnąć do Was - bo już po moim Internecie ! :angryy: :angryy: :angryy: Quote
aga1215 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a):DOBRANOC .... MOŻE JUTRO TEŻ LOS UŚMIECHNIE SIĘ DO MNIE NIE KRZYWAO - I BĘDĘ MU|IAŁA INTERNET ....:roll: :roll: :roll: Pozdrowienia dla moich Przyjaciół !!!! Nie zdążyłam zaglądnąć do Was - bo już po moim Internecie ! :angryy: :angryy: :angryy: Witaj Haniu! Nie przemykaj tak - ZOSTAŃ!!!!!!!!!!!!!!!!! Gezia - więcej Gezia!!!!! Quote
PIKA Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Haniu :multi: :multi: HankaRupczewska napisał(a): Pozdrowienia dla moich Przyjaciół !!!! Nie zdążyłam zaglądnąć do Was - bo już po moim Internecie ! :angryy: :angryy: :angryy: A co z tym Twoim internetem? :shake: :placz: [SIZE=4]JA W OBIEKTYWIE MOJEGO DZIECKA ... Jezioro łabedzie? :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Hania wrociła :multi: Hania wrociła :multi: Hania wrociła :multi: No nareszcie bo już miałam zrobic z Tobą porządek :mad: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Kawałek Ratusza ... faajnyy ten kawałek ratusza :cool1: w takim razie straszniem ciekawa jak cały ratusz wygląda w obiektywie Asi :razz: Witaj Haneczko :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Haniu nie opuszczaj nas :shake: brakuje Nam Ciebie :loveu: Piękne zdjęcia, córka ma ręke do robienia fot ... cudo :loveu: Quote
Teklunia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a): JA W OBIEKTYWIE MOJEGO DZIECKA ... Haniu, zdjecia zapieraja dech w piersiach! Przepiekne, wrecz porazajace!!! A z Ciebie to jest niezla zgrabniocha :p Quote
mmbbaj Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Pozdrowienia dla moich Przyjaciół !!!! Nie zdążyłam zaglądnąć do Was - bo już po moim Internecie ! :angryy: :angryy: :angryy: Haniu! Toż to jakiś dramat z tym internetem :angryy: :angryy: :angryy: Nie mogą wam naprawić? :diabloti: A kto jak nie ty pokaże nam tak pięknie Kraków wiosną :placz: I Gezia :placz: I Manię :placz: I cudne zdjęcia, które robi twoja córcia :placz: My tęsknimy :placz: :placz: :placz: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Haniu - to straszne ze tak sie pojawiasz raz na długi czas i potem znów znikasz :-( zdjecia są przepiękne - aśka ma talent nie tylko do malowania :p bardzo spodobał mi stę ten mały kajtek choć reszta zdjec też bardzo urokliwa :cool1: Quote
Hanna R. Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Kochane dziewczynki - dobry wieczór mówimy ... Internet powrócił do nas na dobre ( mam nadzieję ) . Wiosna wokół.... Wolne dni za pasem . Jednym słowem - żyć, nie umierać ! Dziękujemy wszystkim odwiedzajacym naszą galerie w czasie, kiedy nas nie było ...:loveu: Przypominamy sie trochę : Od tych kolorów ( tuż przed wieczorem - i nie wykluczone, że mam jakieś nieprawidłowe ustawienie ) zęby mnie bolą - więc Gezesławek w szarościach : I Manieczka stareńka też się przypomina ... POZDRAWIAMY WSZYSTKICH - HANIA ,GEZESŁAWEK I MANIA . :bye: :bye: :bye: Quote
asher Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 A mnie właśnie te kolorki bardzo się podobają :multi: Ale Gezesław w szarościach... fiu, fiu, taki zwiewny i eteryczny :loveu: Quote
aga1215 Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Kochane dziewczynki - dobry wieczór mówimy ... Internet powrócił do nas na dobre ( mam nadzieję ) . Wiosna wokół.... Wolne dni za pasem . Jednym słowem - żyć, nie umierać ! Dziękujemy wszystkim odwiedzajacym naszą galerie w czasie, kiedy nas nie było ...:loveu: Przypominamy sie trochę : Od tych kolorów ( tuż przed wieczorem - i nie wykluczone, że mam jakieś nieprawidłowe ustawienie ) zęby mnie bolą - więc Gezesławek w szarościach : I Manieczka stareńka też się przypomina ... POZDRAWIAMY WSZYSTKICH - HANIA ,GEZESŁAWEK I MANIA . :bye: :bye: :bye: no fajnie :multi: , wpadła , naobiecywała :loveu: i dała nogę :mad: Quote
anetta Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 I tu rowniez wspaniale foteczki!!!:happy1: Gezio jak pieknie wyszedl w tych szarosciach :shiny: Mania nie chciala byc fotografowana ze zostala przypieta do drzewka? :lol: Quote
malawaszka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 hahaha Gezes w szarościach powinien być nostalgiczny i rozmarzony a tu co? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czemu Maniutka przywiązana? :mad: Quote
PIKA Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Cudny Gezeslaw kolorkach :multi: I Mańiutka kochana :loveu: [quote name='HankaRupczewska']Od tych kolorów zęby mnie bolą Ty idź do dentysty a nie na kolory zwalaj :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Gezio i w szarościach i w słonecznych kolorkach jest wspaniały :loveu: A Maniutka... czemu przywiazana? Do zdjęć tylko czy na dłuzej - uciekać chce? Haniu - proszę Cię.. Ty już po prostu bądź :cool1: Quote
Hanna R. Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Asherku - słońce było nisko, ale coś mi te kolory zbytnio zajadłe - że się tak cenzuralnie wyrażę ... :cool3: Aga - hihihi - będę teraz tutaj częściej ... :razz: Aneta - dzięki za pochwałę nienajlepszych dzisiejszych zdjęć ...:p Malawaszka - Mania satra, ale jara . Obok naszej łączki jest ruchliwa kilkupasmowa droga . A maniutek ciekawy świata . I to do tego nie lubi zaspakajać tej ciekawości z obstawą. Biega więc tylko w miejscach bezpiecznych ... :roll: Alu - dobry wieczór ... Pozdrów Pana Rydzewskiego ! :lol: Quote
Recommended Posts