Alicja Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] Dobry wieczór ! Chciałem przypomnieć, że istnieję. I że jestem psem o niesłychanie dobrym charakterze i nie mniej niesłychanie ujmującej powierzchowności . Aha, no i MAM DOSKONAŁE MANIERY ... i nikt w to nie wątpi :wink: Quote
aga1215 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Haniu - Ty masz takieżółto-pomarańczowe oświetlenie w domu? Giezuś jak zwykle elegancki :D Quote
Hanna R. Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 aga1215 napisał(a):Haniu - Ty masz takieżółto-pomarańczowe oświetlenie w domu? Giezuś jak zwykle elegancki :D Tak, w części mieszkania mam takie ciepło- żółto- pomarańczowe oświetlenie. Quote
Hanna R. Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):i nikt w to nie wątpi :wink: Ooooo, jesteś !!!!! Już pędzę do Ciebie. Może jest co do posprzątania :wink: Quote
aga1215 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 HankaRupczewska napisał(a):aga1215 napisał(a):Haniu - Ty masz takieżółto-pomarańczowe oświetlenie w domu? Giezuś jak zwykle elegancki :D Tak, w części mieszkania mam takie ciepło- żółto- pomarańczowe oświetlenie. a szczegóły techniczne mogłabyś ujawnić :modla: ładne to :D Quote
malawaszka Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 hihihh ja też kcem szczegóły oświelteniowe :fadein: ze schematem, rysunkiem poglądawym i cenami :lol: Quote
Maga100 Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Ooooo, jesteś !!!!! Już pędzę do Ciebie. Może jest co do posprzątania :wink: u mnie, u mnie by się przydało :angel: Quote
Justi0022 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 [quote name='dbsst'] bez komentarza 8) :lol: Tak myślałam, że debeściakowi spodobają się ząbeczki tego gentlemena :lol: Quote
Hanna R. Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 Koniec laby wakacyjnej - więc przegnania następują nieuchronne, ASIA I GEZES Quote
Maga100 Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Koniec laby wakacyjnej - więc przegnania następują nieuchronne, Kto kogo chce przegnać? :o :wink: Quote
dbsst Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Hugo-Kochaś']Oni się nie mogą po prostu rozstać!!! ale czy to powod zeby dusic pupila :lol: Quote
Maga100 Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 dbsst napisał(a): ale czy to powod zeby dusic pupila :lol: woli go udusić niż przegnać :lol: :lol: Quote
dbsst Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 qrcze to gorace uczucia targaja nimi :lol: Quote
Hanna R. Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 :eviltong: Miało być POŻEGNANIA :eviltong: To dopiero prześmiewcy :D Quote
Camara Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='HankaRupczewska']:eviltong: Miało być POŻEGNANIA :eviltong: a czy to pożegnanie przed pójściem Asi do szkoły? i to tak codziennie wygląda? bieeedny Gezio... jak on to przeżyje :( jak mu się uda przeżyć :wink: :lol: Quote
dbsst Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='Camara'][quote name='HankaRupczewska']:eviltong: Miało być POŻEGNANIA :eviltong: a czy to pożegnanie przed pójściem Asi do szkoły? i to tak codziennie wygląda? bieeedny Gezio... jak on to przeżyje :( jak mu się uda przeżyć :wink: :lol: jak przezyje to bedzie miec szyje jak zyrafa bedzie to jeduny waimar z zyrafia szyja na swiecie :lol: Quote
aga1215 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Camara'][quote name='HankaRupczewska']:eviltong: Miało być POŻEGNANIA :eviltong: a czy to pożegnanie przed pójściem Asi do szkoły? i to tak codziennie wygląda? bieeedny Gezio... jak on to przeżyje :( jak mu się uda przeżyć :wink: :lol: jak przezyje to bedzie miec szyje jak zyrafa bedzie to jeduny waimar z zyrafia szyja na swiecie :lol: a będzie nosił golfy??? :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Nie, nie , nie !!! Nie będzie żyrafiej szyi ani golfów :angryy: O Allachu i Mahomecie, jego Proroku , ciężkie jest życie ...... Quote
aga1215 Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Nie, nie , nie !!! Nie będzie żyrafiej szyi ani golfów :angryy: O Allachu i Mahomecie, jego Proroku , ciężkie jest życie ...... a co, w ramach sprzątania zagnałaś Giezusia do prania??? :wink: :lol: Quote
Maga100 Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 aga1215 napisał(a):a co, w ramach sprzątania zagnałaś Giezusia do prania??? :wink: :lol: przecież Gezes się modli, nie widzisz, że jest zwrócony w stronę Mekki? :lol: Pozycja tylko nie ta, powinien paść na kolana :-? Quote
Hanna R. Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Hahaha !!! Gezio sprzątający :crazyeye: Nad pralka jest szafka z łakociami - i to bynajmniej nie psimi :roll: Za tą szafkę, a własciwie jej zawartość Gezio pozwoliłby z siebie zrobić Eskimosa, dziewicę, murzynka etc, etc ..... Quote
Hanna R. Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Maga100 napisał(a):aga1215 napisał(a):a co, w ramach sprzątania zagnałaś Giezusia do prania??? :wink: :lol: przecież Gezes się modli, nie widzisz, że jest zwrócony w stronę Mekki? :lol: Pozycja tylko nie ta, powinien paść na kolana :-? Nooo tak, tak, tylko ta szafka go dekoncentruje... I dywanika nie ma .... Quote
Recommended Posts