PIKA Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 PSY KOCHAJĄCE . Nie, normalnie sie rozczulilam :loveu: [quote name='Gabryjella']Nie wie ktoś gdzie można złapać taką robote:evil_lol: Tylo żeby jeszcze dobrze placili :evil_lol: Quote
AlKil Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Haniu. ogromne gratulacje dla Gazesława za zdobycie pierwszego miejsca w konkursie na zdjęcie marca!!!!:laola: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Cześc Haniu :multi: Normalnie rozpłynęłam sie jak zobaczyłam to zdjęcie :loveu: :loveu: I osobiście chcieliśmy pogratulować 1go miejsca w marcowym konkursie :klacz: :laola: Quote
agabass Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 no no pracować to one (psy) potrafią i jak kochają :loveu: :lol: Quote
aga1215 Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Małgosiu , moje już były... Idę odwiedzić Bajana :p Daga, Oskarka daaawno nie widziałam. Lecę ! :p Haniu -jak będziesz wracać z tego "oblotu" zahacz proszę o "Senną galerię" i daj troszku świeżego Gezesława Quote
Alka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] PSY PRACUJĄCE. WERSJA HARDKOROWA. hahahaha no nieee, tylko pozazdrościc takiej pracy w takich warunkach :sg168: :loveu::loveu::loveu: Haniu, gratulujemy 1 miejsca w konkursie marcowym :klacz: Quote
Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Witaj Haniu :) Gezio i Mania jak zwykle piękni i dowcipni ;) No i gratulacje z okazji wygranego konkursu :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Gosiek Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 AlKil napisał(a):Gdzieś nam Hanię wcięło :evil_lol:no cóż.. ze tak powiem "standard ostatnimi czasy" Hania nas juz chyba nie lubi :-( Quote
Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Gosiek napisał(a):no cóż.. ze tak powiem "standard ostatnimi czasy" Hania nas juz chyba nie lubi :-( Lubi lubi tylko pewnie jak ja....zapracowana :shake: Quote
Gosiek Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Pysia']Lubi lubi tylko pewnie jak ja....zapracowana :shake:hihi - wiem ze pewnie lubi.. ale chciałam ja sprowokować, jeśli czasem zajrzy ;) Zapracowana Hania... zmęczona, przesilenie wiosenne, brak sił a może brak dostępu do kompika.... Hania - wracaj!!!!!! Quote
AlKil Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Gosiek']hihi - wiem ze pewnie lubi.. ale chciałam ja sprowokować, jeśli czasem zajrzy ;) Zapracowana Hania... zmęczona, przesilenie wiosenne, brak sił a może brak dostępu do kompika.... Hania - wracaj!!!!!! Nie ma to jak praca w domku...:cool3: Łączę przyjemne z pożytecznym - tu jakiś kosztorysik - rzut oka na dogo - wysłanie faxu - rzut oka na dogo-odebranie telefonu - rzut oka na dogo. Haniu - czekamy !!!! Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Haniu, ale na obchody z okazji $00 strony chyb awrocisz, co? :cool3: bo to juz tuz tuz... to zdjecie jest...mniamniusne :loveu::loveu::loveu: Quote
aga1215 Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='Teklunia']Haniu, ale na obchody z okazji $00 strony chyb awrocisz, co? :cool3: bo to juz tuz tuz... to zdjecie jest...mniamniusne :loveu::loveu::loveu: [SIZE=5]Tekluniu- dobrze, że zwróciłaś uwagę - właśnie JEST 200-na strona Quote
malawaszka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 :evil_lol: ja piję za 100 :lol: :drinking: Quote
Teklunia Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='aga1215'][SIZE=5]Tekluniu- dobrze, że zwróciłaś uwagę - właśnie JEST 200-na strona [quote name='malawaszka']:evil_lol: ja piję za 100 :lol: :drinking: a ja za 400 :lol: :drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: Quote
AlKil Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 My też za 400 !!!!:cunao: :knajpa: :knajpa: :cunao: Quote
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 A my za 200 :drink1::drink1::drink1::drink1: Ale gdzie Hania? :shake: :-( Quote
Patka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 o mateczko 400 [SIZE=4]wpaaniałaaaa :cool3: gratulacje !!!! Quote
olcha Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 za 200!!!! :drink1: :drink1: :drinking: :cunao: :drinka: :beerchug: :chlup: Quote
Hanna R. Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 O Jezuniu kochany !!! To my przegapiliśmy NAJLEPSZE ZDJĘCIE MARCA ! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: !!!! Gosieńce, która Geziową fotę wyciągnęłą oraz wszystkim, którzy na nas głos oddali DZIĘKUJEMY !!! No i jeszcze przegapiamy swoją okrągłą stronę :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ! Dziewczynki ! Bardzo Wam dziekujemy za pamięć. :loveu: Dzisiaj się ujawnimy. Trochę .... Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 za 400 stronkę Gezia i Maniutki :multi::multi::multi: :ylsuper::ylsuper::ylsuper::chlup::chlup::chlup::chlup::chlup: Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Dziewczynki ! Bardzo Wam dziekujemy za pamięć. :loveu: Dzisiaj się ujawnimy. Trochę ....Haniu - pamiętamy boś Ty przecież nasza jest :loveu: czekam w takim razie na ujawnenie :cool1: Quote
Recommended Posts