aga1215 Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Witaj Haniu! Cieszę się, że w Krakowie też wiosna:multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 HankaRupczewska napisał(a):DOBRANOC ... Dobranoc śliczny Geziu :loveu: Quote
Pysia Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 HankaRupczewska napisał(a):DOBRANOC ... Haniu!! Musicie stanowczo kupić większą sofe bo z tej pies spada!! Moze się też guza nabawić....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Fotki cudniaste.... Quote
Teklunia Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Haniu, wpadlam tylko powiedziec ze Twoje komentarze w innych galeriach spowoduja kiedys u mnie oberwanie czegos w brzuchu... ze smiechu, oczywiscie... Dobrze ze lekarz jest w poblizu ;) Quote
Alka Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Witaj Haniu !:multi: Jak humorek w pierwszy dzień wiosny ? Ślemy buziaczki dla Waszej gromadki :buzi::buzi::buzi: a Gezio jak zwykle ...cudnie aksamitny :loveu::loveu::loveu: Quote
PIKA Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Cześc Haniu :multi: w ten pierwszy dzień niby wiosny :roll: Quote
aga1215 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 HankaRupczewska napisał(a):DOBRANOC ... Witaj Haniu! Jak to jest - Geziu :loveu: raz ma szaro stalową sierść a raz beżową :hmmmm: :niewiem: jak Ty to robisz? Quote
an3czka Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a):DOBRANOC ... Haha!! Haniu super! Quote
Alicja Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Geziu nie śpij , bierz Maniutka i idźcie szukać wiosny :p Quote
LAZY Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Witaj Haniu... U nas dzisiaj sweici piękne słoneczko. Chyab wiosna bedzie sie witac z naszym miastek. A jak tam u Was? Quote
Hanna R. Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Lazy - u nas brzydko i szaro ... Niestety. Cholera !!!! Alu - Gezesław i Maniutek szukali wczoraj wiosny. Tak skutecznie, że mnie wywalili na łep, na szyję. Spadły mi okulary i szalik ... Łokieć mie boooooli, jak nie wiem co. A w pracy muszę być ... :placz: Aniu - a Basco nie sypia w takich różnych dziwacznych pozycjach ? Bo na przykład Draka Szaraduszki też wydziwia ... :p [SIZE=4]Aga - Gezesław jest " maść - srebrzysto - szara " :p Pika - jaka tam wiosna ... Kasiu - dzięki za dobre słowo. :p :p :p Pysiu - kiedy ta pozycja i to miejsce TO WYBÓR Gezesławka :p Agabas - dzień dobry ... Daga - :loveu: Quote
Alka Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Gezesław i Maniutek szukali wczoraj wiosny. Tak skutecznie, że mnie wywalili na łep, na szyję. Spadły mi okulary i szalik ... Łokieć mie boooooli, jak nie wiem co. A w pracy muszę być ... :placz: Witaj Haniu !:multi: I jakie efekty poszukiwań (oprócz Twojej wywrotki :evil_lol:)? Przypuszczam ,że nie ufociłaś siebie leżącej bez okularów i szalika :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a szkoda...:roflt::roflt::roflt: mam nadzieje ,że łokieć już mniej boli ;) pozdrawiamy w 2 dzień wiosny :loveu: Quote
an3czka Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Aniu - a Basco nie sypia w takich różnych dziwacznych pozycjach ? Bo na przykład Draka Szaraduszki też wydziwia ... :p Draka jest niesamowita:lol: Basco zazwyczaj rozwala się na plecach, eksponując męskie wdzięki:roll: Quote
Draczyn Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Moja sunia nazywa sie właśnie Drak. Pozycje super Buldożki zapraszają http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=17322&page=103 Quote
PIKA Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Pika - jaka tam wiosna no wlasnie piszę NIBY WIOSNA :roll: Cze śc Haniu, jak tam Twoje konczyny? :roll: Quote
Hanna R. Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Noooo .... Dobry wieczór ... Trzy kończyny w najzupełniejszym porządku . Czwarta - niekoniecznie . Cholera ! Wszystko przez tę wiosnę ! Chociaż wczorajsze niebo było całkiem wiosenne ... A tak wogóle - to Gezesławek mówi wszystkim DOBRY WIECZÓR ... Quote
Gosiek Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Witaj Haniu i pluszowy Geziu :p Bazie cudne - uwielbiam ten biały puszek... ale na dworku.. nie w domu ;) buziaki i niech rączka szybko wydobrzeje :cool1: Quote
asher Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 A u mnie nie ma bazi, ani wiosennego nieba, jest szaro, brzydko i ponuro :shake: :placz: Haniu, zdjęcia jak zwykle cudne, zwłaszcza to twoje krakowskie niebo troszkę poprawia mi humor... Quote
Teklunia Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Noooo .... Dobry wieczór ... Trzy kończyny w najzupełniejszym porządku . Czwarta - niekoniecznie . Cholera ! Wszystko przez tę wiosnę ! Gezio znalazl wiosne (bazie) i teraz odpoczywa, bo to wyczerpujace zadanie bylo... :lol: ...bry wieczor... Quote
PIKA Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 A tak wogóle - to Gezesławek mówi wszystkim DOBRY WIECZÓR ... Tutaj to chyba nam mowi Dobranoc :razz: Quote
Hanna R. Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 PIKA napisał(a):Tutaj to chyba nam mowi Dobranoc :razz: Wszystko jedno co , byle dobre było ! :razz: :razz: :razz: Gosiu, Asherku, Kasiu - całki od Gezia. Mańki. I ode mnie - krakowskiej łamagi :cool3: Quote
Patka Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 a psik :evil_lol: Haniu sliczne szczegolnie jak sie choruje i świat podziwa zzaszybki .... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Cześc Haniu, jak dobrze choć na dogo trochę tej wiosenki ujrzeć - jak zawsze dune zdjęcia :loveu: Quote
Recommended Posts