aga1215 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 HankaRupczewska napisał(a): ale modele :loveu: Quote
Teklunia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Haniu - one sa przepiekne!!! Robis znaprawde rewelacyjne zdjecia! Maja niepowtarzalny klimat... troche romantyczny, troche tajemniczy... Dobranoc :) Quote
Hanna R. Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Aga - jeszcze Model i Modelka ... :p Quote
malawaszka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 :loveu: śliczne modele :loveu: Haniu co oni Ci tam robią że Cię nie ma i nie ma :-( Quote
Hanna R. Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 malawaszka napisał(a): Haniu co oni Ci tam robią że Cię nie ma i nie ma :-( Świętowałam trochę .Trochę pracowałam ... A oni mnie trochę kochają . Chyba ... :p Quote
Daga_i_Oskar Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Haniu cudne foty - brak słów :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Haniu cudne foty - brak słów :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Daga, dzięki - muszę nadrobic zaległosci, nie byłam w zadnej zaprzyjaźnionej galerii . Ale dzisiaj to zrobię. A póki co - tradycyjnie pozdrowienia dla Mamy Od Świecących Podłóg. I oczywiście dla Ciebie i Oskara :loveu: Quote
mmbbaj Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Haniu, przepiękne! :multi: I witaj!!! :lol: I już nas na tak długo nie opuszczaj :p Quote
Hanna R. Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 mmbbaj napisał(a):I witaj!!! :lol: I już nas na tak długo nie opuszczaj :p Dzień dobry Małgosiu Zauroczona PS-em i Photo- filtrem :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Jak tu wchodzę to nabawiam się kompleksów !!! Powiedzcie skad ja mam wziąść tego PS-a ?? Ale po polsku bo po angielsku nie dam rady.... Quote
Hanna R. Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Pysia napisał(a):Jak tu wchodzę to nabawiam się kompleksów !!! Powiedzcie skad ja mam wziąść tego PS-a ?? Ale po polsku bo po angielsku nie dam rady.... Pysiu kochana - ja też nie mam PS w wersji polskiej. A z tej anglojęzycznej - no cóż - nie bede sie rozwodzić : NIE UMIEM KORZYSTAĆ :oops: :oops: :oops: Musze konircznie zajrzec do zmorek ! KONIECZNIE ! :loveu: Quote
Hanna R. Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Haniu ...........nareszcie jesteś :multi: Alu - aż sie boję ! Ile ja mam do nadrobienia w Waszej Galerii :crazyeye: Pozdrowienia dla Pana Rydzewskiego - oczywiście ! :cool3: Quote
PIKA Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Dzień Doberek Haniu :loveu: Słów mi zbrakło na widok Twoich zdjęć :loveu: Quote
Hanna R. Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 PIKA napisał(a):Dzień Doberek Haniu :loveu: Słów mi zbrakło na widok Twoich zdjęć :loveu: Eeeeee tam ... Całusy dla Saby Ziutków - no i Państwa oczywiscie też. Przygotowuję rodzinny duży obiad - brrrrr. JAK JA NIENAWIDZĘ GOTOWAĆ !!!! Będę wolna dopiero wieczorem.. Nawet nie wiem jak tam jajka Ziutosławów ... :oops: :oops: :oops: Quote
PIKA Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Nawet nie wiem jak tam jajka Ziutosławów ... :oops: :oops: :oops: jedno wylądowalo w smieciach, :roll: a drugie???? :evil_lol: w tytule galerii masz :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 dzien dobry, Haniu :) od razu sie robi milej, jak jestes w Galerii :) nie znikaj juz... Quote
Hanna R. Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 JESZCZE TROCHĘ OWOCOWO - przed zużyciem do obiadu ... :p :p :p Quote
Hanna R. Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Pika ! - O CHOLERA !!!! Pisklaczek ! :-o Kasiu - dzień dobry ! Nie zawsze niestety , jestem właścicielem swojego czasu - wrrrrr ! :p :p :p Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Alu - aż sie boję ! Ile ja mam do nadrobienia w Waszej Galerii :crazyeye: Pozdrowienia dla Pana Rydzewskiego - oczywiście ! :cool3: ;)pozdrowiena przekazane Czyżby nas ominęło jakieś Twoje święto :cool3: Haniu i nie znikaj na tak długo :shake: Quote
asher Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Oooo, Hania!!!! Wreszcie! :hand: Hahaha, odkąd cię nie było dużo zmian zaszło, Pika się opisklaczyła, Patka się ożeniła, Rydzewska jak zwykle się makabrycznie rozrosła, myśmy z Bugajskim się usportowili... Ech długo by gadać :lol: Quote
Pysia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 asher napisał(a):Oooo, Hania!!!! Wreszcie! :hand: Hahaha, odkąd cię nie było dużo zmian zaszło, Pika się opisklaczyła, Patka się ożeniła, Rydzewska jak zwykle się makabrycznie rozrosła, myśmy z Bugajskim się usportowili... Ech długo by gadać :lol: PIKA w ogóle jak wiesz lubi sie rozmnażac :evil_lol: Najpierw labradorki a teraz pisklak :evil_lol: Quote
Recommended Posts