Daga_i_Oskar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Haniu, piekne QNiki, ach chcialoby sie miec takiego :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 No i popatrzcie, popatrzcie - mieliśmy tego nie pokazywać - bo jakieś takie pokręcone ... A ono furorę prawie robi ! :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No i popatrzcie, popatrzcie - mieliśmy tego nie pokazywać - bo jakieś takie pokręcone ... A ono furorę prawie robi ! :roll: o tak !! jest świetne i smieszne :lol: :lol: musisz je zgłosic do marcowego konkursu :multi: :multi: Quote
aga1215 Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No i popatrzcie, popatrzcie - mieliśmy tego nie pokazywać - bo jakieś takie pokręcone ... A ono furorę prawie robi ! :roll: no właśnie - jest powykręcane :mad: - Haniu - jestem zaniepokojona stanem zdrowia Gezia - czy on aby reumatyzmu nie posiada??? Quote
Hanna R. Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Atu zabawy roczniaków... Niektóre niewybredne były ... Quote
Hanna R. Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 NO I DO WIDZENIA ! bYŁO BRZYDKO, BRUDNO I SZARO ... Quote
Teklunia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Pyszczydło Dzisiejszego Kunia : ale nochal :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
aga1215 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] ... na uszko...:loveu: Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No i popatrzcie, popatrzcie - mieliśmy tego nie pokazywać - bo jakieś takie pokręcone ... A ono furorę prawie robi ! :roll: oj robi, robi - zdjecie jest po prostu cuuuudnie wychwycone.. ach Haniu jak ja Cię za te zdjecia podziwiam :loveu::loveu::loveu: Waszeczko.. skorzystałam z Twojego komentarza owej fotki..... wkleiłam je gdzieś :cool3: Quote
LAZY Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Laryngologiczno-reumatyczny Gezio jest cudny! Ja nie wiem jak Ty tak oryginalne foty strzelasz. Ale to chyba magiczne połącznie cudnego psiaka i wspaniałych zdolności Pani:) Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Haniu, moj Ten tez pragnie Ci zlozyc serdeczne zyczenia w tym dniu szczegolnym :lol: Quote
Hanna R. Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Och, dziewczynki - zajrzałam tu - i normalnie SIĘ WZRUSZYŁAM !!! :oops: :oops: :oops: Quote
Hanna R. Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Dobry wieczór. Troche sie porzypomnimy. Niestety , znowu w temacie USZY ... :roll: :roll: :roll: Uszy wielofunkcyjne : parasole . Jest słonecznie, więc w kwestii PARASOL - tak na pół gwizdka : Moje uszy czasami WISZĄ : Czasami POWIEWAJĄ ... Fantazyjnie KLAPIĄ : Czasami są ... no, PO PROSTU SĄ : Moje uszy w projekcji TYLNEJ : Czasami LEŻĄ : Uszy NIEPOKORNE : Uszy ... WSPÓŁKONTEMPLUJĄCE ... SWIAT JEST PIĘKNY !!!! Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Haniu, jestes boska :D Juz od poczatko sie usmiechalam, ale przy uszach lezacych wybuchlam smiechem :D :D :D :D Quote
PIKA Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Hania Ty faktycznie zmień tytul topiku na laryngologiczny :lol: Gezio ma cuuudne uszy :loveu: Quote
dbsst Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Dobry wieczór. Troche sie porzypomnimy. Niestety , znowu w temacie USZY ... :roll: :roll: :roll: Uszy wielofunkcyjne : parasole . Jest słonecznie, więc w kwestii PARASOL - tak na pół gwizdka : Czasami POWIEWAJĄ ... Fantazyjnie KLAPIĄ : Uszy NIEPOKORNE : SWIAT JEST PIĘKNY !!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudne :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 HankaRupczewska napisał(a): uszy, no tak, uszy... - mam wrażenie, że KTOŚ uszami chce odwrócić uwagę od niedożywienia psa :mad: :mad: :mad: ;) :multi: :multi: :multi: Quote
Hanna R. Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 aga1215 napisał(a):uszy, no tak, uszy... - mam wrażenie, że KTOŚ uszami chce odwrócić uwagę od niedożywienia psa :mad: :mad: :mad: ;) :multi: :multi: :multi: Noooo ... Nie pomyslałam, że przecież te ROZSTĘPY powstałe z niedozywienia przecież widać ... Pełna dekonspira ... :oops: Quote
aga1215 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Noooo ... Nie pomyslałam, że przecież te ROZSTĘPY powstałe z niedozywienia przecież widać ... Pełna dekonspira ... :oops: i tam, żadnych rozstepów mnie widzę:shake: , tylko dlaczego Geziu TAK łapczywie je śnieg:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) :evil_lol: Quote
Recommended Posts