Daga_i_Oskar Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Haniu musze jeszcze przyznac, ze robisz piękne foty, dodają uroku Geziowi. Kazda fotka jest taka wyraźna :klacz: super ! Quote
Hanna R. Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Agusiu - witaj ! :loveu: Patka - Gezesławek przesyła całusy ! :loveu: Daga - dziękujemy za uznanie. I oczywiście Gezesław cieszy się, że jest obiektem Twoich uczuć :multi: Quote
Maga100 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 ech, fajne zdjęcia, fajna pogoda... U mnie ni zdjęć, ni pogody Quote
PIKA Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 :crazyeye::crazyeye: co to jest to wielkie co mu tak wisi na środku ? :crazyeye: CZYŻ NIE JESTEM ŚLICZNY ??? :oops: alez owszem :loveu: Quote
Hanna R. Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='Maga100']ech, fajne zdjęcia, fajna pogoda... U mnie ni zdjęć, ni pogody O wszelki duch Pana Boga chwali ! Magda ! :crazyeye: To są zdjecia z wczoraj . Dzisiaj u nas też niepogoda ... Sypie mokry śnieg. Niestety ! Cholera - a już mieliśmy przedsmak wiosny ... :shake: Quote
Hanna R. Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='PIKA']:crazyeye::crazyeye: co to jest to wielkie co mu tak wisi na środku ? :crazyeye: Hihihihi ! WIEDZIAŁAM, że któraś o to zapyta . :p :p :p Quote
aga1215 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Hihihihi ! WIEDZIAŁAM, że któraś o to zapyta . :p :p :p ... :mad: prowokatorka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobranoc Quote
asher Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 :roflt: Haneczko, jaki ty masz aparacik? Quote
Hanna R. Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Dzień dobry ... był ! A teraz jest dobry wieczór ! Dzisiejsze asiowe zdjęcia ze stadniny - jeszcze ciepłe :cool3: Piękny ... brudas wytarzany w resztkach po zimie ... Portretowo ... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Cudowne Koniki :loveu: Wspaniałe zdjęcia :multi: Quote
PIKA Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Cuuudne zdjęcia cuudnych konikow :loveu: Quote
Hanna R. Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Dzięki , dzięki ! Bedą jeszcze - jeżeli chcecie oglądać. Ja mam do nadrobienia parę dni w zaprzyjaźnionych galeriach ... Z powodów nie całkiem ode mnie zależnych ( ach, tem czas, ten czas ) nie bywałam ostatnio nigdzie ... :shake: :shake: :shake: Quote
mmbbaj Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Aaaaaaaaaaaaaa! Znowu mi dogo szaleje :angryy: Haniu przepiękne zdjęcia i Gezia i Mani i koników :loveu: Proszę o więcej :lol: Quote
Gosiek Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Hania :loveu: och te Twoje zdjęcia :loveu: komentarze :loveu: Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Ech...Jak ja kocham konie... Jak wygram w lotka to kupię sobie kilka takich staruszków co to chcąje na spęd oddac..... Fotki cudne ale o tym od dawna wiesz.... Ja też nie miałam czasu :oops: Quote
an3czka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Alu, Kasiu - zadek Gezesławka jest najpiekniejszym zadkiem w Krakowie. No - może poza zadkiem Basco Ani ... :p Haniu bardzo dziękuję. Basco niestety, gdy to usłyszał obrósł w piórka i nic, tylko gapi się na swój tyłeczek, a jak spaceruje, to specjalnie nim zarzuca na boki:shake: . Nie wiem co z tym psem będzie, oj nie wiem:razz: :lol: Quote
Hanna R. Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Fotograf ... Pyszczydła ogryzające pieniek ... Dobrze jest przytulić się... Macierzyństwo ... I to by było na tyle ... Quote
an3czka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska']:oops: :oops: :oops: Gezesław IDĄCY ... Ciężko : O! Jakie słoniowate uszy!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] te trzy fotki to mistrzostwo swiata!!! Asia jest bardzo zdolna! Quote
Recommended Posts