Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Czasami - ale rzadko, nie będę ukrywać - mam POD WIATR ... Twoje uszate walory sa rewelacyjne, Geziu! a ze pod wiatr... coz - kazdy z nas przezywa takie chwile ;) Quote
Pysia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Nie żebym był nieskromny ... Ale portrecik ... może nie zaszkodzi ??? Hmmmmmmmmm....On tutaj dość groźnie wyglada...Chybabym spęczała jakby tak na mnie spojżał.... Quote
Hanna R. Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='Pysia']Hmmmmmmmmm....On tutaj dość groźnie wyglada...Chybabym spęczała jakby tak na mnie spojżał.... Wstydź się Pysiu ! MNIE SIĘ BOISZ ??? Quote
olcha Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] W I O S N A :B-fly: Tylko spójrzcie na to niebo :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Haniu, ale nam śliczne foteczki zafundowałas :loveu: :loveu: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
PIKA Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 :crazyeye: Haniu jakie rameczki :multi: Zdjęcia i Gezio cuuudooo :loveu: Quote
dbsst Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ktoś mnie wspominał ?? Popularny jestem ??? [SIZE=5]WIEDZIAŁEM ! Wiedziałem ! Ma się w końcu walory ... A że czasami one fruwają ? No cóż ... Nie żebym był nieskromny ... Ale portrecik ... może nie zaszkodzi ??? Skoczny bywam ... A jakże, a jakże ... Czasami - ale rzadko, nie będę ukrywać - mam POD WIATR ... Ale ZAWSZE spadnę na cztery łapy! braaaaaaaaaaaaaaawo :multi: :multi: :multi: Quote
mmbbaj Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] A ja nie lubię takich kolczastych czegóś :p:p:p Quote
Pysia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Wstydź się Pysiu ! MNIE SIĘ BOISZ ??? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Czuję mega wstyd ;) Takiego to nigdy bym się nie bała :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 DODRANOC WSZYSTKIM .... Pa Pa.... Quote
asher Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Och, cóż ja widzę! :-o Doskonały materiał na śliczny różowy moherowy berecik! I na kubraczek też powinno starczyć :p Quote
Patka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 prawie jak u basseta :crazyeye: super fotka a te drobiny sniegu ... Quote
Teklunia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Witaj Haniu! Czy u Ciebie wszystko w porzadku? A moze sie na nas obrazilas? Pytam, bo - wyobraz sobie - znalazlam Was na 4 stronie :shake: Jestem zaniepokojona... Quote
PIKA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Puk, puk chyba nie potopiliście się w tym blocie posniegowym? :shake: Quote
Pysia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='PIKA']Puk, puk chyba nie potopiliście się w tym blocie posniegowym? :shake: HAniu!! Co z Tobą? Zapomniałaś o nas ?:placz: :placz: :placz: Kurcze...Może pojedziemy ją reanimować??? Quote
aga1215 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 hop, hop-[SIZE=5] Haniu - hop,hop - jest tam kto????? Quote
Nugatowa Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Ulalala haniu haniu ja tu po raz pierwszy mam nadzieje ze nas jeszcze kiedys raz zaprosisz gezek jest genialny:loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 HAAAAAAAANIUUUUUUU:placz: Gdzie jestes??? Boje sie o Ciebie :placz::placz::placz: Quote
aga1215 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Teklunia']HAAAAAAAANIUUUUUUU:placz: Gdzie jestes??? Boje sie o Ciebie :placz::placz::placz: ...znowu cisza - Haniu???????????????????????? Quote
Alicja Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Haniu , już weekend !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts