Hanna R. Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 JESTEM ... :p :p :p Ooooo - czy coś się będzie działo ??? :roll: No, nie wiem, nie wiem ... Łiiiiiiiii , JAKIE NUDY ..... Niech się COŚ dzieje !!! Poniosły mnie emocje ... I znowu muszę się wstydzić .:oops: :oops: :oops: No - i mam !! Mam nowego łośka !!! :loveu: :loveu: :loveu: Zaprzyjaźnię się z nim .... :p Nowy - owszem ! Ale starego własna piersią osłonię ... :cool1: Moi przyjaciele .... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 ale fajni przyjaciele :D :cool3: :cool1: a jaki zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='dbsst']ale fajni przyjaciele :D :cool3: :cool1: a jaki zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew :evil_lol: To jest wrzask PROTESTU . :p Quote
mmbbaj Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Haniu...........dlaczego Gezio dostał znowu łosia?:roll: czy w Krakowie nie ma innych zabawek?:cool3: Quote
Pysia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']JESTEM ... :p :p :p Ooooo - czy coś się będzie działo ??? :roll: No, nie wiem, nie wiem ... Łiiiiiiiii , JAKIE NUDY ..... Niech się COŚ dzieje !!! Poniosły mnie emocje ... I znowu muszę się wstydzić .:oops: :oops: :oops: No - i mam !! Mam nowego łośka !!! :loveu: :loveu: :loveu: Zaprzyjaźnię się z nim .... :p Nowy - owszem ! Ale starego własna piersią osłonię ... :cool1: Moi przyjaciele .... :loveu: :loveu: :loveu: Ale on robi miny:loveu: Te łosie mają twarze nadal!! To niesprawiedliwe bo nasze maskotki natychmiast je tracą :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Hania [SIZE=2]ja mam wielką prośbę do Ciebie :cool1::p Zacznij mieć suuuuuperaśny humorek :cool3: Bo jakoś tak ostatnio widzę ze wciąż smutna jesteś :glaszcze: [SIZE=4] Geziu [SIZE=2]jesteś cudowny - minki robisz nieziemskie i uwielbiam Twoje historyjki :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='mmbbaj']Haniu...........dlaczego Gezio dostał znowu łosia?:roll: czy w Krakowie nie ma innych zabawek?:cool3: Małgosiu - on tego łosia KOCHA BEZ OPAMIĘTANIA ... I ja sie boję, że kiedy on umrze ( ten pierwszy łosiek oczywiscie ) - to Gezio tego nie przeżyje równiez ... ZABEZPIECZAM SIĘ ! :diabloti: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']To jest wrzask PROTESTU . :p hahahaha jakiego protestu :cool1: Quote
Hanna R. Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Kochane dziewczynki , spieszę donieść, że książka mojego autorstwa rozeszła się na pniu . Autografy złożę dopiero kiedy ukaże się drugie wydanie ... :cool3: Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 a jak pytałam kiedys Hani co Gezio je z racji swojej alergii to mi nie napisała :shake: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Kochane dziewczynki , spieszę donieść, że książka mojego autorstwa rozeszła się na pniu . Autografy złożę dopiero kiedy ukaże się drugie wydanie ... :cool3: to ja sie wpisuje na liste autografoczekaczy Quote
PIKA Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Haniu wlasnie mi przypomnialas, ze mam podobnego losia i wlasnie sobie przypomnialam, ze Ci kiedys obiecalam go pokazać :lol: Oto Mój Pan Łoś Quote
Hanna R. Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='PIKA']Haniu wlasnie mi przypomnialas, ze mam podobnego losia i wlasnie sobie przypomnialam, ze Ci kiedys obiecalam go pokazać :lol: Oto Mój Pan Łoś Łojezu ! BRACISZEK !!! :multi: Quote
Hanna R. Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] a jak pytałam kiedys Hani co Gezio je z racji swojej alergii to mi nie napisała :shake: Alu, a nie pomyśałaś, że on Z RACJI GŁODU ??? :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Alu, a nie pomyśałaś, że on Z RACJI GŁODU ??? :evil_lol: Jak ja pisałam ze go głodzisz to nikt tego nie zauważył:mad: Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Geziu, jestes przeslodki :loveu: I bardzo wzrusza mnie to, ze tak kochasz swoje zabaweczki :p Quote
aga1215 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Pysia napisał(a):Ale on robi miny:loveu: Te łosie mają twarze nadal!! To niesprawiedliwe bo nasze maskotki natychmiast je tracą :evil_lol: nasze tracą nie tylko twarze :angryy: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 no nie ja uwielbiam losie a nie mam zadnego w domu zato Szpila zrobila cos dziwnego ze swoja pania malpka moze jutro wstawie jak nie zapomne ;) Quote
Pysia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 dbsst napisał(a):no nie ja uwielbiam losie a nie mam zadnego w domu zato Szpila zrobila cos dziwnego ze swoja pania malpka moze jutro wstawie jak nie zapomne ;) Jestem strasznie ciekawa :) Wstaw koniecznie :)Moje Zmorki odgryzaja oczy, potem nos i ciągną za materiał pomiędzy oczami....Potem maskotce wisi twarz na jednej nitce...Czasem też następuje wypatroszenie także poprzez oną twarz :evil_lol: No a tak ogólnie to reszta pozostaje cała :) Niedawno wywaliłam do kosza sporo takich maskotek którestraciły twarz :evil_lol: Zmorki po takich operacjach tracą zainteresowanie nimi chyba ze naprawię twarz :) Oczywiscie przeszczep oczów i nosa też muszęzrobićbo jak.... Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 oki w stawie u nas tez idzie na poczatku twarz i uszy oraz lapy ale z ukochana malpka to juz przegiecie pies morderca i tyle Quote
Pysia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 dbsst napisał(a):oki w stawie u nas tez idzie na poczatku twarz i uszy oraz lapy ale z ukochana malpka to juz przegiecie pies morderca i tyle Teraz to już zamieniłam sie w jednawielką ciekawość:evil_lol: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Pysia napisał(a):Teraz to już zamieniłam sie w jednawielką ciekawość:evil_lol: zrobilam foty ale wstawie poozniej bo ide spac juz od godziny :diabloti: ;) Quote
malawaszka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 to ja nie powiem co Luna zrobiła z Panem Kubusiem Puchatkiem :shake: swoim NAJLEPSZYM I JEDYNYM PRZYJACIELEM Z KTÓRYM DZIELI SIĘ KAŻDYM SMAKOŁYCZKIEM :shake: Quote
Pysia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 malawaszka napisał(a):to ja nie powiem co Luna zrobiła z Panem Kubusiem Puchatkiem :shake: swoim NAJLEPSZYM I JEDYNYM PRZYJACIELEM Z KTÓRYM DZIELI SIĘ KAŻDYM SMAKOŁYCZKIEM :shake: Powiedz...:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
olcha Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Co, co, co????????? :razz: Bo nie usnę :placz: będzie mnie ciekawość zżerać. Quote
Recommended Posts