Hanna R. Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Dziękuję Wam wszystkim ! :loveu: DOBRY WIECZÓR . Mamy się dzisiaj nienajgorzej. :p :p :p WSZYSCY ! Quote
Gosiek Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Dobry wieczór :p :crazyeye: wszyscy jakoś polagują na wyrkach :crazyeye: A cóż to za lenistwo? A może relaksik? Quote
aga1215 Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Witaj Haniu! wreszcie TU dotarłam i niespodzianka - WSZYSCY śpią:angryy: pytam - DLACZEGO??? [quote name='HankaRupczewska'] a Gezia lekturka uśpiła???? Quote
Alka Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 I ja Was witam równie serdecznie :multi: jak tam czujecie się po wyrkowym lenistwie ? :loveu::loveu: Quote
mmbbaj Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Ach, cóż to za nużąca lektura była?...:lol: Dzień dobry Haniu! :p Quote
an3czka Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] To nie lekturka zmęczyła, lecz trzymanie Geziowej pupki. Taka Pańcia to wzór! Trzeba pilnować piesa przed spadnięciem z łóżka:lol: Quote
mmbbaj Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Haniu ;) pobudka:p Alu, jesteś brutalna :shake: Quote
Pysia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Dzień dobry :) Dwa psiaki na kanapie to duzo lepiej niż jeden :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Prawda??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='Pysia']Dzień dobry :) Dwa psiaki na kanapie to duzo lepiej niż jeden :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Prawda??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Użesz ty !!!! :angryy: Dziewczynki - dobry wieczór . Gromadźcie opał !!! Własnie znowu zapowiedzieli MROZY ... :nerwy: :nerwy: :nerwy: Quote
Pysia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Użesz ty !!!! :angryy: Dziewczynki - dobry wieczór . Gromadźcie opał !!! Własnie znowu zapowiedzieli MROZY ... :nerwy: :nerwy: :nerwy: Poczekaj z tym paleniem czarownic do sabatu ;) A raczej Zmor :evil_lol: Mnie opał niepotrzebny bo mam super kaloryfery w domu :eviltong: Quote
PIKA Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Dziewczynki - dobry wieczór . Gromadźcie opał !!! Własnie znowu zapowiedzieli MROZY ... :nerwy: :nerwy: :nerwy: Nie żartuj sobie z nas tak brutalnie :crazyeye: :scared: Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Niestety Hania nie zartuje - ponoć w weekend temp nocami ma spadać nawet do -25 :placz: Cholerka a mi drewno do kominka powoli topnieje :lol: Quote
PIKA Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 A ja prawdopodobnie od przyszlego tygodnia bedę na przymusowym urlopie :diabloti: Narobię zapsow i z domu nie wychodze :diabloti: Quote
Hanna R. Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='PIKA']A ja prawdopodobnie od przyszlego tygodnia bedę na przymusowym urlopie :diabloti: Narobię zapsow i z domu nie wychodze :diabloti: Ooooooo, To chyba dobrze ? Maga nie będzie miała urlopu - ale za to ma przepis... Więc zabezpiecz się w ten przepis ! Quote
Patka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Zdjecie z dupką boskie w przypadku Lilith nie byłabym taka odważna :evil_lol: Quote
Evelina Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Witaj Hanno, wpadlam w odwiedziny :roll: i co widze ? Gezio w niezidentyfikowanym stanie :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='Evelina']Witaj Hanno, wpadlam w odwiedziny :roll: i co widze ? Gezio w niezidentyfikowanym stanie :evil_lol: Evelina ! Hahahaha :lol: :lol: :lol: UMARŁAM ZE ŚMIECHU :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A TAK WOGÓLE - TO A KUKU !!!! Dobry wieczór ;) Quote
Recommended Posts