Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Alka']Haniu, zaraziłaś mnie placuszkiem. :eating:Lecę do sklepu po składniki i biorę się za pieczenie :pzostaw może cosik do kawy ;)
Skladnikow na ciasto? :crazyeye:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
Maga - MASZ RACJĘ. To POWINNO wyglądać ...

Haniu, wygląda super smakowicie, po prostu pysznościowo!:lol:

[quote name='Teklunia']ja wiedzialam ze Hania zyje, bo widzialam ja tu i owdzie... i chyba wiem co ja tak zniesmaczylo... :(

A wiesz Kasiu, że ja też chyba wiem...:roll:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
zostaw może cosik do kawy ;)

no,nie wiem, nie wiem...:eviltong: ponoć ma pozostać w lodówce 24 godzinki, ale kto będzie czekał do jutra?:evil_lol:

Hanka miała rację , diabelnie kruche ciasto wychodzi :cool3:

Posted

[quote name='Alka']no,nie wiem, nie wiem...:eviltong: ponoć ma pozostać w lodówce 24 godzinki, ale kto będzie czekał do jutra?:evil_lol:

Hanka miała rację , diabelnie kruche ciasto wychodzi :cool3:

Ala, trzeba sie NAPRACOWAC, żeby wylepic tortownicę ciastem. Ale po tych nieszczesnych 24 godzinach ( absolutnie obowiązkowych - wczesniej to jest kamień nie do ukrojenia ... ) REWELACJA ! :cool1:

Posted

[quote name='Teklunia']o jak ja bym chciala miec babcie:placz::placz::placz::placz:
albo chociaz dziadka... :(

Chodź Kasiu, chodź ! PRZYGARNIEMY CIĘ !!! :mdrmed: :mdrmed:

Posted

[quote name='olcha']:cool3: :cool3: :cool3: Mniam też takie robie! Pychotka! Polecam!

Tak, tak - Olcha - ale powinnaś dodać " KONIECZNIE Z PLACKIEM KARMELOWYM " :p :p :p

Posted

[quote name='asher']O rrrany, dzień babci!!! Zapomniałam :oops: Lecę dzwonić!!!

Nieładnie, nieładnie :lol:
Ja oczywiście u swojej babci byłam wczoraj i zostałam poczęstowana ajerkoniaczkiem :evil_lol: Haniu, czy ty też swoje wnuki częstujesz alkoholem w dniu swojego święta? :eviltong:

Posted

Teklunia napisał(a):
o jak ja bym chciala miec babcie:placz::placz::placz::placz:
albo chociaz dziadka... :(

Ja tez :-( Juz drugi rok nie mam nikogo takiego :-(

Posted

asher napisał(a):
Dzwoniłam do babci. Ale nie jestem pewna, czy to faktycznie z nią rozmawiałam. Głos niby identyczny, ale... nie narzekała :crazyeye: :hmmmm:

Ja mam babcię ,która w maju skoczy 90 latek.Trzyma się nieżle, ale nie ma dnia żeby nie narzekała...;)

Posted

O MATKO !!!!!
Wróciłam z ODMÓŻDZACZA ! Absolutnego odmózdżacza ! To był Harry Poter i czara ognia . O Jessssu ..... :angryy: :angryy: :angryy:

Tak, tak dziewczynki ! JA NARZEKAM !!!! Ja mieszczę się w średniej krajowej babć narzekajacych. O Jesssssu !

An3czka - cieszę się, że poznałaś Gezia, Mańkę i BABCIĘ :evil_lol:

Asherku - jak dobrze Cię widzieć ! Stęskniłam się za Tobą ! Jak tam sławojki ? Passe ???

Alka - zamierzam DALEJ NARZEKAĆ.. Tylko boję się, że do tej dziewięćdziesiatki repertuar wyczerpię... :p

Malawaszka - kogo jak kogo - ALE CIEBIE PRZYGARNIAM NATYCHMIAST !!! :loveu:

Pika - Ciebie NIE przygarniam . Bo co by na to powiedziały NASZE dzieci ??? :roll:

Maga - oczywiście, że daję Mikołajowi używki. Ktoś musi przekazać tradycję ... :cool3:

[SIZE=4]Kasiu - :loveu: