Alicja Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 PIKA napisał(a):no jak przed czym?? :mad: Przed alimentami :evil_lol::mad: na trojaczki :evil_lol: Quote
Behemot Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Przecudowne zdjęcia. Takie artystyczne! Quote
mmbbaj Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='PIKA']no jak przed czym?? :mad: Przed alimentami :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:mad: na trojaczki :evil_lol: Haniu! :crazyeye: to niemożliwe!:shake: Przecież ty kochasz dzieci... Quote
aga1215 Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Haniuuuuuuuuuuu - nie ma Hani :placz: nie ma zdjęć :placz: nie ma Gezia:placz: nie ma Mani :placz: nie ma Krakowa:placz: Quote
LAZY Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Tak sobie Was cihutko czytam, ale przeszliście samych siebie!!! Rewelacyjne teksty! Hanka dawaj tutaj, bo cche wiedziec co z tymi tojaczkami (choć teraz to juz nie wiem czy nie ośmioraczkami) Quote
malawaszka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 :crazyeye: rany boskie nie ma HANKI!!!! :crazyeye: jutro dam ogłoszenie w wyborczej :-o Quote
Hanna R. Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 Dobry wieczór ! POWRÓCIŁAM ! Niestety ... Powinnam złożyć oświadczenie - ale chyba już PRZYSCHŁO ... A więc - zmienię temat. Na taki, jak u Magi .:p Pokażę wam moją prywatną aparaturę do produkcji likieru wg receptury Gosiek. Tego karmelkowego . Stan aktualny: W DOLNYCH STREFACH STANÓW ŚREDNICH. Mniej niż średnich ... Quote
Maga100 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Haniu, ale to w ogóle, ale w ogóle nie wygląda smakowicie :shake: Quote
00000 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Maga100'] Haniu, ale to w ogóle, ale w ogóle nie wygląda smakowicie :shake: Rzekłabym, że trzeba mieć niesamowitą wyobraźnię, żeby sobie ten smak wymyślić....:cool1: Quote
Hanna R. Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 Bo - widzisz Madziu - to NIE MA WYGLĄDAĆ ! TO MA SMAKOWAĆ ! No i do tego placuszek karmelkowy :evil_lol: I makro placuszka .... CZY JUŻ WAM JEST NIEDOBRZE ???? :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Maga100'] Haniu, ale to w ogóle, ale w ogóle nie wygląda smakowicie :shake: :angryy:to wygląda podejrzanie :mad: Quote
Alicja Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Bo - widzisz Madziu - to NIE MA WYGLĄDAĆ ! TO MA SMAKOWAĆ ! No i do tego placuszek karmelkowy :evil_lol: I makro placuszka .... CZY JUŻ WAM JEST NIEDOBRZE ???? :diabloti: :diabloti: :diabloti: :multi:oj placuszek stanowczo lepiej mi się kojarzy :lol: Quote
Alka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::angryy:to wygląda podejrzanie :mad: jak słoiczek z farbą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Alka napisał(a):jak słoiczek z farbą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::shake:gorzej :angryy:z klejem butaprem:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Bo - widzisz Madziu - to NIE MA WYGLĄDAĆ ! TO MA SMAKOWAĆ ! Ale musisz wziąć pod uwagę srodki przekazu, więc to MA wyglądać :cool1: CZY JUŻ WAM JEST NIEDOBRZE ???? :diabloti: :diabloti: :diabloti: Mnie i tak jest niedobrze, bo chyba trochę przesłodziłam tego advocaata :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 ja wiedzialam ze Hania zyje, bo widzialam ja tu i owdzie... i chyba wiem co ja tak zniesmaczylo... :( Quote
Hanna R. Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 Tekluniu - MASZ NIESTETY RACJĘ ! TO mnie BARDZO ZNIESMACZYŁO. Niestety ... Alicjo - nic to byłoby dziwnego. Pysia na prochach, Pika pali - to czemu ja nie miałabym WĄCHAĆ .... Pagajku - to naprawdę jest dobre. Byle nie w nadmiarze. Tak jak wszystko zresztą... Maga - MASZ RACJĘ. To POWINNO wyglądać ... Quote
Alicja Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 :lol: no teraz to już na klej nie wygląda ;) Quote
LAZY Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Widzę, że dzisiaj pijamy cos smakowietego!!! Quote
PIKA Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Czemu Haniu jesteś zniesmaczona? :shake: Hania mnie jako kobiecie w ciązy prosze tego placuszka podeslać i to szybciutko :loveu: (a likierek zapiję po cichu :evil_lol:) [quote name='HankaRupczewska'] Alicjo - nic to byłoby dziwnego. Pysia na prochach, Pika pali - to czemu ja nie miałabym WĄCHAĆ .... :hmmmm: wychodzi na to, ze na ponad 3000 userow na dogo tylko ja palę :roll: :lol: Quote
Hanna R. Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 [quote name='PIKA'] Czemu Haniu jesteś zniesmaczona? :shake: Hania mnie jako kobiecie w ciązy prosze tego placuszka podeslać i to szybciutko :loveu: (a likierek zapiję po cichu :evil_lol:) :hmmmm: wychodzi na to, ze na ponad 3000 userow na dogo tylko ja palę :roll: :lol: Pika - VOILA !!!! :angryy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20807 Jak przyjedziesz do Krakowa masz placek i likuerek w DOWOLNYCH ilosciach ! :lol: Quote
PIKA Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Jak przyjedziesz do Krakowa masz placek i likuerek w DOWOLNYCH ilosciach ! :lol: O dzieki :multi::multi: To ja się juz pakuję :lol: Quote
Hanna R. Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 [quote name='PIKA']O dzieki :multi::multi: To ja się juz pakuję :lol: Ależ czekam ! :cool1: Quote
Recommended Posts