PIKA Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Alka']Haniu, gdzie się podziewasz ? :roll: Chyba odabia tą jedną godzine co to sie urwala z roboty :roll: Quote
aga1215 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='PIKA']Chyba odabia tą jedną godzine co to sie urwala z roboty :roll: tyle godzin ją odrabia?????? Haniuu[SIZE=5]uuuuuuuuu!!!!!!! Quote
Alicja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='aga1215']tyle godzin ją odrabia?????? Haniuu[SIZE=5]uuuuuuuuu!!!!!!!a może nadrabia żeby się częściej potem urywać :razz: Quote
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 na pewno obrabia wspaniałę fotki, żeby nam pokazać :multi: Dziękujemy Ci Kochana Haniu :loveu: Quote
Hanna R. Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 No dziewczynki ! Ostatni akt rozpaczy ::lying: :lying: :lying: SZWARC MYDŁO I POWIDŁO :-? Quote
Hanna R. Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Oooo, Panie, pomyłujsia :modla: Quote
Alicja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 :crazyeye:Aśce warsztat pracy podebrałas :razz: Quote
PIKA Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Oooo, Panie, pomyłujsia :modla: :lying: a Tobie co? :roll: Quote
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Oooo, Panie, pomyłujsia :modla: :hmmmm: znowu jakieś grypsy :shake: :shake: :shake: Quote
Maga100 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='malawaszka']:hmmmm: znowu jakieś grypsy :shake: :shake: :shake: Tym razem nie, tym razem nie! :shock: Quote
PIKA Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Maga100'][quote name='malawaszka']:hmmmm: znowu jakieś grypsy :shake: :shake: :shake:Tym razem nie, tym razem nie! :shock: Jak nie, jak tak :roll: Quote
Hanna R. Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 [quote name='PIKA']Jak nie, jak tak :roll: NIE ! NIE !! I JESZCZE RAZ NIE !!!! obejrzałam to co wstawiłam - i niekonieczne mi się spodobało. Więc poprosiłam Boga o zmiłowanie ... W takim spolszczonym ukraińskim rodem z Sienkiewicza - na którego książkach pewne pokolenie uczyło się czytać. :roll: Dla niezorientowanych - to coś takiego jak lindowe " co ty K U R W A :angryy: wiesz o zabijaniu "NIe chodzi oczywiście o znaczenie - ale o fakt, że w pewnych okresach WSZYSCY to powiedzenie znali. Jak teraz to o zabijaniu. :roll: Quote
Hanna R. Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Oooo, Panie, pomyłujsia :modla: A tak wogóle - to w oryginale jest "Hospody - pomyłujsia" :razz: Quote
PIKA Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska']NIE ! NIE !! I JESZCZE RAZ NIE !!!! obejrzałam to co wstawiłam - i niekonieczne mi się spodobało. Więc poprosiłam Boga o zmiłowanie ... W takim spolszczonym ukraińskim rodem z Sienkiewicza - na którego książkach pewne pokolenie uczyło się czytać. :roll: Dla niezorientowanych - to coś takiego jak lindowe " co ty K U R W A :angryy: wiesz o zabijaniu "NIe chodzi oczywiście o znaczenie - ale o fakt, że w pewnych okresach WSZYSCY to powiedzenie znali. Jak teraz to o zabijaniu. :roll: Hanka :lol: Co powiedzilas to my wiemy i rozumiemy, :lol: [SIZE=3]My tylko nie wiedzielim czemu tak gadasz :roll: Quote
Hanna R. Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 [quote name='PIKA']Hanka :lol: Co powiedzilas to my wiemy i rozumiemy, :lol: [SIZE=3]My tylko nie wiedzielim czemu tak gadasz :roll: Nooooo - ja wim, że Ty wiesz :lol: :lol: :lol: Ale Malawaszka pewnie nie czytała Trylogii. Ja teraz też bym jej NIE ZDZIERŻYŁA !!!! Hahahaha ! Ramota !!!! :lol: Ale JAKIE WSPOMNIENIA Z CZYTANIA !!!! Quote
PIKA Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Nooooo - ja wim, że Ty wiesz :lol: :lol: :lol: Ale Malawaszka pewnie nie czytała Trylogii. A Ty myslisz, ze ja czytałam? :crazyeye: Ja z zalozenia nie czytalam [SIZE=5]NIC co było obowiązkowe :evil_lol: Quote
Alka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='PIKA']A Ty myslisz, ze ja czytałam? :crazyeye: Ja z zalozenia nie czytalam [SIZE=5]NIC co było obowiązkowe :evil_lol: to tak jak ja ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hanka, dostałas priva? Quote
malawaszka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Nooooo - ja wim, że Ty wiesz :lol: :lol: :lol: Ale Malawaszka pewnie nie czytała Trylogii. noo zaraz zaraz skąd pewność, że nie czytała??? owszem czytała :cool1: ale nie uczyła sięna pamięć bo było już mało czasu :shake: Quote
Hanna R. Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 No i patrzcie, patrzcie - ci, co myslałam, że czytali - NIE CZYTALI , a ci, co mogli nie czytać - CZYTALI - Hahahahaha ! Swoją drogą Pika - co to za sposób kwalifikacji pozycji do czytania po tym czy jest to lektura - czy nie ???? Czyżbyś nie znała książek wspaniałych, które SĄ lekturami ? :roll: No - nic Ci nie spasowało ???? :lol: Alka - jestem w pracy - więc nie mam możliwości zgłębienia tematu. PW dostałam - reszta w domu . Papa ! Quote
PIKA Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Swoją drogą Pika - co to za sposób kwalifikacji pozycji do czytania po tym czy jest to lektura - czy nie ???? W wieku nastu lat mialo sie inne kryteria :lol: ................... ktore sie z wiekiem weryfikowalo :roll: [SIZE=3]Masę "lektur szkolnych" przeczytalam już/dopiero w wieku doroslym :roll: bo czytać to się uczylam na Szlarskim, Londonie, May-u, Bunchu (chyba tak go sie pisze ) i tym podonych autorach mających tematyke przyrodniczo-przygodowo-historyczno- podrózniczą ;) Z wiekiem trudnośc autorów i książek wzrastała ;) przechodząc rózne fazy od Dostojewskiego po Ludluma ;) [quote name='HankaRupczewska']Czyżbyś nie znała książek wspaniałych, które SĄ lekturami ? :roll: "Łysek z pokladu Idy" :oops: Bo chyba nie "Jak hartowala się stal" :crazyeye: ;) A poważnie znam wiele wspanialszych, które lekturami nie były, nie są i chyba nie będą :roll: Quote
Maga100 Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='asher']O rany, ale tu kulturą powiało :lol: I fajnie i fajnie! :multi: Niech wieje! :multi: A ja czytałam trylogię i podobała mi się bardzo, tak samo jak "Krzyżacy"! :sweetCyb: I w ogóle nudna byłam, bo czytałam wszystkie lektury... :oops: Quote
dbsst Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='Maga100']I fajnie i fajnie! :multi: Niech wieje! :multi: A ja czytałam trylogię i podobała mi się bardzo, tak samo jak "Krzyżacy"! :sweetCyb: I w ogóle nudna byłam, bo czytałam wszystkie lektury... :oops: o to tak jak ja trylogia kosa chyba zaraz po Mistrzu i Malgorzacie kocham ta ksiazke Quote
PIKA Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='Maga100']I fajnie i fajnie! :multi: Niech wieje! :multi: Tylko, żeby nas w tym przeciagu nie przewialo :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='PIKA']Tylko, żeby nas w tym przeciagu nie przewialo :evil_lol: na szczęście takie przeciągi są zdrowe :cool1: Quote
Recommended Posts