Alka Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Cofnęłam się o kilka stron, coby oczy nacieszyć...:multi: wszystkie foty cudne!:loveu: Quote
malawaszka Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Malawaszka - zimą - przwdziwych mężczyzn spotyka się rzadziej . ALE ONI NIE WYGINĘLI. Zasnęli tylko. Obudzą się z wiosną .... :p :multi: noo to oby do wiosny - to już niedługo :razz: Quote
PIKA Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='malawaszka']:multi: noo to oby do wiosny - to już niedługo :razz: No to może i ja się do tej pory obudze :roll: Hania męcz nas, dręcz nas ................. itp itd :multi: :multi: Quote
Alicja Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Haniu , kiedy następny wypad i nastepne cudne fotki :cool1: Środa jest śliczna , nie mówiac już o tych 2 Rupczewskich piesach :razz: Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 mistrzostwo swiata :D suuuuuuupelowastowate zdjecia moja Czarownico Toffana Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='HankaRupczewska']MÓWIĘ WAM DZIEŃ DOBRY !!!! :-o suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper takie dzien dobry :D :buzi: Quote
Hanna R. Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Pika , Maga , Asherku - lubicie jak się Was się męczy ???? :diabloti: :diabloti: :diabloti: Alka , Ala - całkujemy Was mocno :buzi: Malawaszka - BYLE DO WIOSNY ! Proponuję PRZESPAĆ ZIMĘ !!! :sleep2: Debesciaczku - Ty mi zawsze poprawiasz humor ! :cool1: Aga - DZIEŃDOBRY ! :razz: Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Debesciaczku - Ty mi zawsze poprawiasz humor ! :cool1: wiesz staram sie jak moge bo chce isc do nieba a slyszaam zeby tam isc trzea byc milym i takie tam ;) :evil_lol: Quote
asher Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='HankaRupczewska']MÓWIĘ WAM DZIEŃ DOBRY !!!! Hahahaha :roflt: Po prostu nie jestem w stanie wykrztusic więcej :lol: Quote
Alka Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Haniu, niespodzianka ! :evil_lol: Przedstawiam Timusia" z szeregówek" .Upolowałyśmy go dzisiaj z Alicją R. ;) Quote
Camara Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Gezio no nieładnie tak podsłuchiwać :shake: czy tego psa to nikt dobrych manier nie uczył :cool1: Quote
Hanna R. Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 [quote name='Alka']Haniu, niespodzianka ! :evil_lol: Przedstawiam Timusia" z szeregówek" .Upolowałyśmy go dzisiaj z Alicją R. ;) O MATKO !!!! ON ISTNIEJE ! :crazyeye: I NIE JEST WIRTUALNY ! :crazyeye: Quote
Hanna R. Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 [quote name='Camara']Gezio no nieładnie tak podsłuchiwać :shake: czy tego psa to nikt dobrych manier nie uczył :cool1: Małgoś ! Ja przyśle go do białasów na przeszkolenie ! :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 [quote name='dbsst']wiesz staram sie jak moge bo chce isc do nieba a slyszaam zeby tam isc trzea byc milym i takie tam ;) :evil_lol: Ożeszszszty ! WYRACHOWANA JESTEŚ ! :p Quote
Hanna R. Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 [quote name='asher']Hahahaha :roflt: Po prostu nie jestem w stanie wykrztusic więcej :lol: Asher - TY nie jesteś w stanie ? :crazyeye: TY ???? :crazyeye: Alem se postów natłukła ! Ale zapomniełam, jak się robi cytaty ... :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Hanna R. Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 PRAWDA, ŻE RUCH MOŻE BYĆ MONOTONNY POMIMO POZORNEJ RÓŻNORODNOŚCI ??? Na tę monotonię mogliśmy sobie pozwolić, ponieważ ONA dzisiaj samowolnie oddaliła się z pracy. Godzinę wcześniej ! :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
Camara Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Małgoś ! Ja przyśle go do białasów na przeszkolenie ! :lol: :lol: :lol: odszczekuję co powiedziałam !!!!! :evil_lol: szkolenie przez moje białasy.... tiiaaaaa... już ja widzę to oczyma wyobraźni... ten przyspieszony kurs nieposłuszeństwa :lying: Quote
PIKA Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='HankaRupczewska']MÓWIĘ WAM DZIEŃ DOBRY !!!! A co tak pólgebkiem? :evil_lol: :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska'] Na tę monotonię mogliśmy sobie pozwolić, ponieważ ONA dzisiaj samowolnie oddaliła się z pracy. Godzinę wcześniej ! :Cool!: :Cool!: :Cool!: I bedzie po premii :mad: :mad: (ktorej i tak pewnie nie ma :roll: ) Quote
LAZY Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Fota na dzien dobry rewelacyjna...przykład z samowolnym oddalaniem sie z miejsca pracy godny uwagi:razz: Quote
Maga100 Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 A propos SAMOWOLNEGO... Ja wczoraj samowolnie przybyłam do pracy na 17.00 :cool1: Jakoś nie mogłam się zebrać w sobie :evil_lol: :evil_lol: A premii i tak nie będzie :shake: Quote
Alicja Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='HankaRupczewska']MÓWIĘ WAM DZIEŃ DOBRY !!!! Całkuję na Dobry Wieczór :multi: Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 suuuuuuuuuuuuuuuuper monotonne zdjecia w ruchu :multi: :multi: :multi: :multi: kce wiecej takich monotonnosci :D :multi: :multi: :multi: Quote
aga1215 Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Witam Koleżeństwo zapytowywam czemu to Giezuś mówi w liczbie mnogiej :hmmmm: [quote name='HankaRupczewska']Na tę monotonię mogliśmy sobie pozwolić, ponieważ ONA dzisiaj samowolnie oddaliła się z pracy. Godzinę wcześniej ! :Cool!: :Cool!: :Cool!: właśnie................ :niewiem: Quote
Recommended Posts