Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asher napisał(a):
No ale ja właśnie takiego nie chcę!!! Ja chcę takiego, który otoczy opieką i bedzie pocieszał słabą, wiotką asher :placz:

no ale pozniej jak juz sie pogodzi z faktem ze jest wyssany o moze moze i bedzie bezpieczny bo wyssany na amen ;)

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asher']No ale ja właśnie takiego nie chcę!!! Ja chcę takiego, który otoczy opieką i bedzie pocieszał słabą, wiotką asher :placz:

o boziu, Asher, umieram ze śmiechu raz po raz przez ciebie :lol: :lol: :lol:
Oczywiście nie z tego powodu, żeś nie wiotka, bynajmniej rzecz jasna, wiotkaś jak gałązka :cool1: :cool1: Ale słaba :hmmmm: :diabloti:

Posted

asher napisał(a):
No ale ja właśnie takiego nie chcę!!! Ja chcę takiego, który otoczy opieką i bedzie pocieszał słabą, wiotką asher :placz:
a Asher pozwoli wogóle otoczyć się opieka :roll:

Posted

PIKA napisał(a):
Ja tez nie, ale co z tego :shake:

to z tego, że nie zgadzamy się na taki stan rzeczy i tak być NIE MOŻE!!! napiszmy petycję :multi: :loveu: tylko do kogo? :hmmmm: może do Ministra Sprawiedliwości?? :evil_lol:

Posted

szaleństw ciąg dalszy ....

narada ??? Spotkanie „ na szczycie „ ???

butelka „ rządzi „

1 : 0 dla środy

no i zrobiła mnie .... Na szaro ....

całe szczęście, że są patyki !

pies myśliwski .

Posted

Ja nie wiem, czy mnie się tylko wydaje, czy wy naprawdę mnie macie za gruboskórnego babona... :shake:

Piękna stójka!!! :klacz: Tylko w łapki cuś zimno... :lol:
Haniu, ślicznie miałaś na tych gościnnych występach...

Posted

Ja nie wiem, czy mnie się tylko wydaje, czy wy naprawdę mnie macie za gruboskórnego babona... :shake:

oj Asher nie smutkój , mój TZ zawsze mówi , że każda stwora znajdzie swego amatora , jak ja znalazłam to i tobie się trafi :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='asher']Ja nie wiem, czy mnie się tylko wydaje, czy wy naprawdę mnie macie za gruboskórnego babona... :shake:

oj Asher nie smutkój , mój TZ zawsze mówi , że każda stwora znajdzie swego amatora , jak ja znalazłam to i tobie się trafi :razz:Jednak macie mnie za gruboskórnego babona :-(

Haniu, śliczne!!! Faktycznie, aż się ciepło robi od Twoich fotek :)

Posted

Hania jak zwykle REWELACJA :multi: :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']
oj Asher nie smutkój , mój TZ zawsze mówi , że każda stwora znajdzie swego amatora , jak ja znalazłam to i tobie się trafi :razz:
Tylko, żeby ten amator byl czegos wart :roll:

Posted

Jednak macie mnie za gruboskórnego babona :-(
oj nawet tak nie myśl:shake: :angryy: gruboskurny babon nie gania po chaszczach za Bezykiem i innymi bidulkami :buzi:

Posted

Dobry wieczór!!!!
No, se pooglądałam :crazyeye: :multi: - :hmmmm: przeca już sie powinnam przyzwyczaić, że śliczne foty som tu :hmmmm: a ciągle się zachwycam :hmmmm:

Posted

Lazy - grill zimą ? OCZYWIŚCIE, ŻE WARTO ! :cool1:

Asher - zimą ? OCZYWISCIE , ŻE JESTEŚ GRUBOSKÓRNA ! :angel: :angel: :angel:

Agabass i Daga - zimą - OCZYWIŚCIE konferencje na szczycie MUSZĄ byc owocne . ;)

Malawaszka - zimą - przwdziwych mężczyzn spotyka się rzadziej . ALE ONI NIE WYGINĘLI. Zasnęli tylko. Obudzą się z wiosną .... :p

Aga - zimowe DZIEŃ DOBRY . Ty masz tak ładnie NA CODZIEŃ ...:cool1:

Magdaleno - zimą - JA TESKNIĘ ! Dużo bardziej niz latem ... :-(

A tak wogóle - to DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM, ŻE NAS ODWIEDZILI !