aga1215 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Na tą wieś jeszcze TRZEBA DOJECHAĆ :roll: A sraczka z powodu pół kilograma schabu, którym Mania obsłużyła sie SAMA . :hmmmm: samowystarczalna - ;) nie chciała Cię fatygować:oops: :evil_lol: Weki wczoraj obsłużył się 2 skrzydełkami (z kostkami:angryy: ) Quote
aga1215 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O Aga ! A MOGĘ ???? :haha: a czemu nie? to Mania ma kłopoty..... Quote
Hanna R. Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 AGA, PIKA - dzisiaj już 146 raz pokazuje mi się komunikat, że Norton wykrył i zablokował próbę włamania . Czemu ? I co to cholerstwo tak naprawde znaczy ??? Niby wiem - ale NIE DO KOŃCA ... :oops: A kłopoty to Agusiu MAM JA - poniewaz Mańka juz trzeci raz nie wytrzymała - i zostawiła zawartość swojego szlachetnego siedzenia pod drzwiami ... Quote
aga1215 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']AGA, PIKA - dzisiaj już 146 raz pokazuje mi się komunikat, że Norton wykrył i zablokował próbę włamania . Czemu ? I co to cholerstwo tak naprawde znaczy ??? Niby wiem - ale NIE DO KOŃCA ... :oops: ktoś chce wykorzystać Twoje "moce przerobowe" (no,Twojego kompa ;) ) i np.wysyłać spamy z Twojego adresu [quote name='HankaRupczewska']A kłopoty to Agusiu MAM JA - poniewaz Mańka juz trzeci raz nie wytrzymała - i zostawiła zawartość swojego szlachetnego siedzenia pod drzwiami :hmmmm: dobrze, że pod drzwiami :hmmmm: ale im więcej zostawi dzisiaj tym mniej weźmie jutro w podróż ;) [quote name='HankaRupczewska']No nie sądzę ! Nie sądzę ... Mania ma SRACZKĘ - i wszystko sie centruje wokól niej właśnie . A jutro mamy zaplanowane gościnne występy na wsi . ZDROWA MUSI BYĆ !!!! Cholera ! nie odpowiedziałaś, za co będziesz występować? tańcować będziesz może???? :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Maga100 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Haniu, zdjęcia z warkoczem :klacz: :klacz: :multi: :multi: Quote
Hanna R. Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 SPECJALNIE DLA ASHER SŁAWOJKA . :lilangel: Wogóle doznałam dzisiaj SZOKU TLENOWEGO. Idę zlec na godzinkę ... :hand: Quote
Maga100 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 A czy sławojka czynna? :evil_lol: Idziesz zlec? Jak ja bym zległa o 19.00, to bym się podniosła dopiero rano... :cool1: Quote
asher Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']SPECJALNIE DLA ASHER SŁAWOJKA . :lilangel: Hahaha. dzieki!!! :angel: :angel: :angel: Haniu, poproszę w oryginalnym rozmiarze :modla: Wydrukuje sobie i powiesze na ścianie. Bedzie to z jednej strony zachęta do pisania pracy, z drugiem memento, ze tylko koopa mnie czeka, jak się do końca marca nie obronię :lol: Quote
Hanna R. Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Maga - Doznałam szoku tlenowego - wiec muszę się ponownie zaadaptować. Najlepiej zrobię to w krótkotrwałym śnie. A sławojka nieczynna. Za relikt robi. Asher - zrobiłam dzis mega- ilość zdjęć. Wszystkie 480 x640 . Takiego chyba nie chcesz ??? I jeszcze jedna dla Ciebie : JESZCZE TU DZIŚ WRÓCĘ .... Quote
PIKA Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] JESZCZE TU DZIŚ WRÓCĘ .... Czekamy :multi: Quote
aga1215 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Maga - Doznałam szoku tlenowego - wiec muszę się ponownie zaadaptować. Najlepiej zrobię to w krótkotrwałym śnie. A sławojka nieczynna. Za relikt robi. Asher - zrobiłam dzis mega- ilość zdjęć. Wszystkie 480 x640 . Takiego chyba nie chcesz ??? I jeszcze jedna dla Ciebie : JESZCZE TU DZIŚ WRÓCĘ .... a zdjęcia z występów masz????????????? :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Hanna R. Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 To oczywiście JA. I jest jeszcze Środa . Środa wygląd ma DIABELSKI. Ale charakter ! Co za charakter ! Ona jest aniołem ! NIE DENERWOWAŁA MNIE ! To Środa. Tę butelkę oddała mi z własnej woli. Nie musiałem jej specjalnie namawiać.... No ta jak oddała - to przestałem jej ( tej mrożonej butelki ) pożądać ... Quote
Hanna R. Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 [quote name='aga1215'] gdzie foty z występów Aga - ja po tym ataku tlenowym nie bardzo jestem lotna .... Z JAKICH WYSTĘÓW ??? :roll: :roll: :roll: Quote
Teklunia Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] piękne róże mamy tej zimy :lol: Quote
Maga100 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aga - ja po tym ataku tlenowym nie bardzo jestem lotna .... Z JAKICH WYSTĘÓW ??? :roll: :roll: :roll: Z wystęów z tobą w roli głównej tańcząco-śpiewającej :bigcool: Quote
asher Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aga - ja po tym ataku tlenowym nie bardzo jestem lotna .... Z JAKICH WYSTĘÓW ??? :roll: :roll: :roll: No jak to jakich??? [SIZE=6]GOŚCINNYCH!!! :multi: Quote
malawaszka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 hahahha Środa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ekstraaa fotyyy - a z tą butelką to było do przewidzenia - im bardziej Kubuś zaglądał do słoika tym bardziej miodku tam nie było :hmmmm: czy jakoś tak to leciało :evil_lol: :razz: Quote
PIKA Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Aaaa Hania sie obudzila :multi: I zapodala sliczne fotki :multi: A jak Mańka sraczka jej przeszła? ;) Quote
aga1215 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 :razz: [quote name='asher']No jak to jakich??? [SIZE=6]GOŚCINNYCH!!! :multi: o, o, o, - WŁAŚNIE :mad: Quote
Hanna R. Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Mania ??? Mani marzły nogi . Na potęgę. Więc leciała do domu grzać się. Malawaszka - myślę, że te gumofilce o których pisałaś bardzo byłyby na czasie .... A grzanie było baaardzo przyjemne .... [SIZE=2]Z tymi występami to dzisiaj sie NIE POPISAŁAM .... :oops: Quote
malawaszka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A grzanie było baaardzo przyjemne .... aaaaa jaki cudny kominek :placz: Quote
asher Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Z tymi występami to dzisiaj sie NIE POPISAŁAM .... :oops: A są jakieś zdjęcia? :razz: Quote
aga1215 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 właśnie :-( a tak liczyłam na te hołupce:cunao::cunao: Quote
Recommended Posts