Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Na tą wieś jeszcze TRZEBA DOJECHAĆ :roll:
A sraczka z powodu pół kilograma schabu, którym Mania obsłużyła sie SAMA .
:hmmmm: samowystarczalna - ;) nie chciała Cię fatygować:oops: :evil_lol:
Weki wczoraj obsłużył się 2 skrzydełkami (z kostkami:angryy: )

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

AGA, PIKA - dzisiaj już 146 raz pokazuje mi się komunikat, że Norton wykrył i zablokował próbę włamania . Czemu ? I co to cholerstwo tak naprawde znaczy ??? Niby wiem - ale NIE DO KOŃCA ... :oops:

A kłopoty to Agusiu MAM JA - poniewaz Mańka juz trzeci raz nie wytrzymała - i zostawiła zawartość swojego szlachetnego siedzenia pod drzwiami ...

Posted

[quote name='HankaRupczewska']AGA, PIKA - dzisiaj już 146 raz pokazuje mi się komunikat, że Norton wykrył i zablokował próbę włamania . Czemu ? I co to cholerstwo tak naprawde znaczy ??? Niby wiem - ale NIE DO KOŃCA ... :oops:

ktoś chce wykorzystać Twoje "moce przerobowe" (no,Twojego kompa ;) ) i np.wysyłać spamy z Twojego adresu

[quote name='HankaRupczewska']A kłopoty to Agusiu MAM JA - poniewaz Mańka juz trzeci raz nie wytrzymała - i zostawiła zawartość swojego szlachetnego siedzenia pod drzwiami

:hmmmm: dobrze, że pod drzwiami :hmmmm: ale im więcej zostawi dzisiaj tym mniej weźmie jutro w podróż ;)

[quote name='HankaRupczewska']No nie sądzę ! Nie sądzę ... Mania ma SRACZKĘ - i wszystko sie centruje wokól niej właśnie . A jutro mamy zaplanowane gościnne występy na wsi . ZDROWA MUSI BYĆ !!!! Cholera !

nie odpowiedziałaś, za co będziesz występować? tańcować będziesz może???? :cunao: :cunao: :cunao:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']SPECJALNIE DLA ASHER SŁAWOJKA . :lilangel:

Hahaha. dzieki!!! :angel: :angel: :angel:

Haniu, poproszę w oryginalnym rozmiarze :modla: Wydrukuje sobie i powiesze na ścianie. Bedzie to z jednej strony zachęta do pisania pracy, z drugiem memento, ze tylko koopa mnie czeka, jak się do końca marca nie obronię :lol:

Posted

Maga - Doznałam szoku tlenowego - wiec muszę się ponownie zaadaptować. Najlepiej zrobię to w krótkotrwałym śnie.
A sławojka nieczynna. Za relikt robi.

Asher - zrobiłam dzis mega- ilość zdjęć. Wszystkie 480 x640 . Takiego chyba nie chcesz ???

I jeszcze jedna dla Ciebie :

JESZCZE TU DZIŚ WRÓCĘ ....

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Maga - Doznałam szoku tlenowego - wiec muszę się ponownie zaadaptować. Najlepiej zrobię to w krótkotrwałym śnie.
A sławojka nieczynna. Za relikt robi.

Asher - zrobiłam dzis mega- ilość zdjęć. Wszystkie 480 x640 . Takiego chyba nie chcesz ???

I jeszcze jedna dla Ciebie :

JESZCZE TU DZIŚ WRÓCĘ ....
a zdjęcia z występów masz?????????????
:cunao: :cunao: :cunao:

Posted

To oczywiście JA. I jest jeszcze Środa . Środa wygląd ma DIABELSKI. Ale charakter ! Co za charakter ! Ona jest aniołem ! NIE DENERWOWAŁA MNIE !

To Środa. Tę butelkę oddała mi z własnej woli. Nie musiałem jej specjalnie namawiać....

No ta jak oddała - to przestałem jej ( tej mrożonej butelki ) pożądać ...

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Aga - ja po tym ataku tlenowym nie bardzo jestem lotna ....
Z JAKICH WYSTĘÓW ??? :roll: :roll: :roll:

Z wystęów z tobą w roli głównej tańcząco-śpiewającej :bigcool:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Aga - ja po tym ataku tlenowym nie bardzo jestem lotna ....
Z JAKICH WYSTĘÓW ??? :roll: :roll: :roll: No jak to jakich??? [SIZE=6]GOŚCINNYCH!!! :multi:

Posted

hahahha Środa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ekstraaa fotyyy - a z tą butelką to było do przewidzenia - im bardziej Kubuś zaglądał do słoika tym bardziej miodku tam nie było :hmmmm: czy jakoś tak to leciało :evil_lol: :razz:

Posted

Mania ??? Mani marzły nogi . Na potęgę. Więc leciała do domu grzać się. Malawaszka - myślę, że te gumofilce o których pisałaś bardzo byłyby na czasie ....

A grzanie było baaardzo przyjemne ....

[SIZE=2]Z tymi występami to dzisiaj sie NIE POPISAŁAM .... :oops: