aga1215 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: czemu post Dagi z cytatem postu Hanki jest NAD cytowanym postem :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ja wypiłam tylko ociupinkę martini :crazyeye: mam tak samo :crazyeye: :drink1: :drink1: :drink1: Quote
Hanna R. Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Ożesz - nie wiem jak kasować podwójnie wklejone zdjęcia . Wykasowałam całego posta - ale jesteście SZYBSZE :lol: :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']NO DOBRZE , JUŻ DOBRZE ... BLISKOŚĆ FIZYCZNA DZIAŁA CUDA . JUŻ MI LEPIEJ ! :roll: ciekawe...czy ten warkocz należy do Asi czy do Gezia......:roll: Quote
aga1215 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad: no tak toż Hanka robi CZARY :angryy: tak Jej zostało??????????? :crazyeye: sie bojam :scared: Quote
aga1215 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ożesz - nie wiem jak kasować podwójnie wklejone zdjęcia . Wykasowałam całego posta - ale jesteście SZYBSZE :lol: :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 aga1215 napisał(a):mam tak samo :crazyeye: :drink1: :drink1: :drink1: ja też! :huh::drinka::cunao: Quote
malawaszka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 aga1215 napisał(a):mam tak samo :crazyeye: :drink1: :drink1: :drink1: z pomieszanymi postami czy z martini :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='aga1215'] Pozwolili ci tylko jednego emotka???:-o :errrr: Quote
Hanna R. Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 ŚWIAT Z PERSPEKTYWY CUDZEGO OGONA .... :grins: Quote
aga1215 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']ŚWIAT Z PERSPEKTYWY CUDZEGO OGONA .... :grins: rety :crazyeye: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [quote name='mmbbaj']Pozwolili ci tylko jednego emotka???:-o :errrr: też się zdziwiłam, ale to "obcy" emotek, może dlatego ;) :lol: Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']TAK MI ŹLE, TAK MI ŹLE - TAK MI SZARO .... :shake: :shake: :shake: O mój Boże !!! HANIA ! JAK MOŻESZ !!!!! :mad: :mad: :cool1: Quote
mmbbaj Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='PIKA']O mój Boże !!! HANIA ! JAK MOŻESZ !!!!! :mad: :mad: :cool1: A widać, niestety może, może...:shake: ...biedny Gezio...:shake: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']NO DOBRZE , JUŻ DOBRZE ... BLISKOŚĆ FIZYCZNA DZIAŁA CUDA . JUŻ MI LEPIEJ ! biedaczysko nie ma szans na wyspanie sie :shake: Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ożesz - nie wiem jak kasować podwójnie wklejone zdjęcia . Wykasowałam całego posta - ale jesteście SZYBSZE :lol: :lol: :lol: Wariatów z nas robisz :mad: Ja zaczęłam szukac twojego postu jak zobaczylam zdjęcia w cytacie :mad: Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='mmbbaj'] [quote name='PIKA']O mój Boże !!! HANIA ! JAK MOŻESZ !!!!! :mad: :mad: :cool1: A widać, niestety może, może...:shake: ...biedny Gezio...:shake: No wlasnie a nie dawno zadala mi identyczne pytanie :diabloti: Quote
Hanna R. Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Tralalala :drink1: Jak wszyscy, TO I BABCIA TEŻ !!!! :drink1: Quote
Hanna R. Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 A tak WOGÓLE to o so chodzi ???? :p Quote
asher Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']ŚWIAT Z PERSPEKTYWY CUDZEGO OGONA .... :grins: A cóż to za gieziocentryzm??? :mad: Quote
Hanna R. Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 No nie sądzę ! Nie sądzę ... Mania ma SRACZKĘ - i wszystko sie centruje wokól niej właśnie . A jutro mamy zaplanowane gościnne występy na wsi . ZDROWA MUSI BYĆ !!!! Cholera ! Quote
aga1215 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No nie sądzę ! Nie sądzę ... Mania ma SRACZKĘ - i wszystko sie centruje wokól niej właśnie . A jutro mamy zaplanowane gościnne występy na wsi . ZDROWA MUSI BYĆ !!!! Cholera ! Hania - będziesz :cunao: ???? Quote
PIKA Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No nie sądzę ! Nie sądzę ... Mania ma SRACZKĘ - i wszystko sie centruje wokól niej właśnie . A jutro mamy zaplanowane gościnne występy na wsi . ZDROWA MUSI BYĆ !!!! Cholera ! A co sraczka pzreszkadza w wizycie na wsi? Nawet na wsi to lepiej dla psa mieć sraczkę niż w mieście Ale jutro będzie zdrowa :loveu: Daj Nifuroksazyd ;) Quote
Hanna R. Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Na tą wieś jeszcze TRZEBA DOJECHAĆ :roll: A sraczka z powodu pół kilograma schabu, którym Mania obsłużyła sie SAMA . Quote
Hanna R. Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 [quote name='PIKA']To mowię, Daj jej Nifuroksazyd ;) Uhum. :cool1: Quote
Hanna R. Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 [quote name='aga1215']Hania - będziesz :cunao: ???? O Aga ! A MOGĘ ???? :haha: Quote
Recommended Posts