malawaszka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Malawszka :angryy: :mad: :pissed: :lmaa: :evilbat: :2gunfire: :snipersm: :grab: :boom: :olympic: :evil: :helo: :bad-word: :chainsaw: :krach: :x :comp26: :motz: :zly7: :plzdie: Quote
asher Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Buahahahahaaaaaaahahahha :roflt: Wszko, umawiamy się jakoś, czy która pierwsza, ta lepsza? :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='asher']Buahahahahaaaaaaahahahha :roflt: Wszko, umawiamy się jakoś, czy która pierwsza, ta lepsza? :diabloti: obojętne, ale im szybciej tym lepiej :mad: :angryy: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 :crazyeye: o jesu co tu się dzieje , ja nie chcę być potem świadkiem na procesie w sprawie zabójstwa Hanny R.:placz: Haniu u was jakiś bardziej przyjazny ten śnieg , mniej go na ulicy i na samochodach .Nasze drzewka też chyba bardziej ośnieżone / są fotki u Ozzulca:razz: / Quote
Gosiek Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='[B']HankaRupczewska] Malawszka [quote name='malawaszka']:angryy: :mad: :pissed: :lmaa: :evilbat: :2gunfire: :snipersm: :grab: :boom: :olympic: :evil: :helo: :bad-word: :chainsaw: :krach: :x :comp26: :motz: :zly7: :plzdie: Quote
Gosiek Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 A teraz na poważnie - czy Ty Haniu myślisz moze że ja tak tylko sobie piszę że mi się baaaardzo podobają Twoje zdjątka? :angryy: Mam nadzieje ze nie - bo jeśli zachwycam sie zdjeciami to o tym piszę - sprawdź ze wcale nie ma wielu osób którym to napisałam :shake::cool1: Ja naprawde jestem pod wrażeniem twoich zdjeć i cieszę sie że moje Ci sie podobają i skończmy z tym tematem bo sobie dziewczyny pomyslą o Klubie Wzajemnej Adoracji jeszcze :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Malawszka :razz: całkiem ładnie brzmi ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Malawszka :razz: całkiem ładnie brzmi ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hahaha, Wszko, ciesz się, że Hance nie zaplatało się e [SIZE=2]pomiędzy [SIZE=4]w [SIZE=2]a [SIZE=4]sz :grins: :grin: Quote
Alicja Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Maga100']Hahaha, Wszko, ciesz się, że Hance nie zaplatało się e [SIZE=2]pomiędzy [SIZE=4]w [SIZE=2]a [SIZE=4]sz :grins: :grin:dobrze że Ty to napisałas , bo jakoś bojałam się napisać / Malawaszka ma do mnie blizej niż do Warszawy :evil_lol: / Quote
aga1215 Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 rety - a co tu sie dzieje :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Hanna R. Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 Och , Maga jak zwykle mogę na Ciebie liczyć - oświeciłaś mnie ! Nie wiedziałam DLACZEGO ona - ta Malawszka chce mnie tak różnorodnie i malowniczo eksterminować ! :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: Quote
Gosiek Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Haneczko.... mam coś dla Ciebie w mojej galerii :knuje: :errrr: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Już LECĘ !!!!!:diabloti: hahaha :diabloti: Quote
Maga100 Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Och , Maga jak zwykle mogę na Ciebie liczyć - oświeciłaś mnie ! Nie wiedziałam DLACZEGO ona - ta Malawszka chce mnie tak różnorodnie i malowniczo eksterminować ! :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: Kpisz czy..... :hmmmm: Quote
mmbbaj Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Haniu u was jakiś bardziej przyjazny ten śnieg , mniej go na ulicy i na samochodach .Nasze drzewka też chyba bardziej ośnieżone / są fotki u Ozzulca:razz: / :spam2: :lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 mmbbaj napisał(a)::spam2: :lol::lol::lol: Małgosiu ty też możesz pooglądać sobie te śliczne osnieżone drzewka :evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 a tu DLACZEGO tak PUSTO :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :-( Quote
PIKA Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='aga1215']a tu DLACZEGO tak PUSTO :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :-( Malawszka z Asher Hanke zamordowaly :placz: Quote
aga1215 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='PIKA']Malawszka z Asher Hanke zamordowaly :placz: :crazyeye: :mad: Asher Malawaszka :mad: Quote
mmbbaj Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='PIKA']Malawszka z Asher Hanke zamordowaly :placz: [quote name='aga1215']:crazyeye: :mad: Asher Malawaszka :mad: :roll: może wróci.... Quote
aga1215 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='mmbbaj']:roll: może wróci.... :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :multi: Quote
Gosiek Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='mmbbaj']:roll: może wróci....:roflt::roflt::roflt: jako Biała Dama z Kraka? :roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='mmbbaj']:roll: może wróci....:crazyeye: Hania :crazyeye: ale się zmieniłaś :shake: Quote
mmbbaj Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Gosiek']:roflt::roflt::roflt: jako Biała Dama z Kraka? :roflt::roflt::roflt: Tak, tak...ze swoim nieodłącznym dzwonkiem w kształcie kota...:roll: Quote
Recommended Posts