Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Malawszka

:angryy: :mad: :pissed: :lmaa: :evilbat: :2gunfire: :snipersm: :grab: :boom: :olympic: :evil: :helo: :bad-word: :chainsaw: :krach: :x :comp26: :motz: :zly7: :plzdie:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye: o jesu co tu się dzieje , ja nie chcę być potem świadkiem na procesie w sprawie zabójstwa Hanny R.:placz:

Haniu u was jakiś bardziej przyjazny ten śnieg , mniej go na ulicy i na samochodach .Nasze drzewka też chyba bardziej ośnieżone / są fotki u Ozzulca:razz: /

Posted

[quote name='[B']HankaRupczewska] Malawszka
[quote name='malawaszka']:angryy: :mad: :pissed: :lmaa: :evilbat: :2gunfire: :snipersm: :grab: :boom: :olympic: :evil: :helo: :bad-word: :chainsaw: :krach: :x :comp26: :motz: :zly7: :plzdie:

Posted

A teraz na poważnie - czy Ty Haniu myślisz moze że ja tak tylko sobie piszę że mi się baaaardzo podobają Twoje zdjątka? :angryy:
Mam nadzieje ze nie - bo jeśli zachwycam sie zdjeciami to o tym piszę - sprawdź ze wcale nie ma wielu osób którym to napisałam :shake::cool1:
Ja naprawde jestem pod wrażeniem twoich zdjeć i cieszę sie że moje Ci sie podobają i skończmy z tym tematem bo sobie dziewczyny pomyslą o Klubie Wzajemnej Adoracji jeszcze :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Malawszka :razz: całkiem ładnie brzmi ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hahaha, Wszko, ciesz się, że Hance nie zaplatało się e [SIZE=2]pomiędzy [SIZE=4]w [SIZE=2]a [SIZE=4]sz

:grins: :grin:

Posted

[quote name='Maga100']Hahaha, Wszko, ciesz się, że Hance nie zaplatało się e [SIZE=2]pomiędzy [SIZE=4]w [SIZE=2]a [SIZE=4]sz

:grins: :grin:dobrze że Ty to napisałas , bo jakoś bojałam się napisać / Malawaszka ma do mnie blizej niż do Warszawy :evil_lol: /

Posted

Och , Maga jak zwykle mogę na Ciebie liczyć - oświeciłaś mnie ! Nie wiedziałam DLACZEGO ona - ta Malawszka chce mnie tak różnorodnie i malowniczo eksterminować ! :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Och , Maga jak zwykle mogę na Ciebie liczyć - oświeciłaś mnie ! Nie wiedziałam DLACZEGO ona - ta Malawszka chce mnie tak różnorodnie i malowniczo eksterminować ! :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed:

Kpisz czy..... :hmmmm:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Haniu u was jakiś bardziej przyjazny ten śnieg , mniej go na ulicy i na samochodach .Nasze drzewka też chyba bardziej ośnieżone / są fotki u Ozzulca:razz: /

:spam2: :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Gosiek']:roflt::roflt::roflt: jako Biała Dama z Kraka? :roflt::roflt::roflt:

Tak, tak...ze swoim nieodłącznym dzwonkiem w kształcie kota...:roll: