aga1215 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ależ BYŁA ! BYŁA ! BYŁA ! :lol: :lol: :lol: I na te uroki wszystkich nas nabrała. Mam całe mieszkanie włacznie ze sprzętem grajacym i TV pomalowane markerem do podpisywania CD. :roll: biedulka - tyle się napracowała i nikt tego nie docenia ;) Quote
Maga100 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='asher'] Ale ja nie wiem, czy powinnam to i w ogóle cokolwiek pisać, skoro Maga chce mnie pierogami zatykać :-( Już zdążyłaś się Hance poskarżyć? :angryy: Nie uratuje cię i tak :diabloti: AMEN :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ależ BYŁA ! BYŁA ! BYŁA ! :lol: :lol: :lol: I na te uroki wszystkich nas nabrała. Mam całe mieszkanie włacznie ze sprzętem grajacym i TV pomalowane markerem do podpisywania CD. :roll: :hmmmm: a gdzie Wy byliście jak tak malowała :evil_lol: Quote
asher Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Maga100']Już zdążyłaś się Hance poskarżyć? :angryy: Nie uratuje cię i tak :diabloti: AMEN :evil_lol: Ale to teściową miałas karmić tak, żeby Bóg w swej łaskawości powołał ją do siebie! A nie mnie! Haniu, PIKA zadała bardzo mądre pytanie... 8) Quote
Hanna R. Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 Myyyyyy ? MMyyy ? MY BYLIŚMY BARDZO ZAJĘCI !!! Duuuużo nas było . To i zajęc sporo ... A kokietka trzepocząc rzęskami wymknęła sie z pola widzenia - i zrobiła jeszcze parę rzeczy, o których pisać nie będę . Asher - ty cholero - znowu wprowadzasz motyw Boga, co w swej łaskawości te wstretna ..... powołuje ... Nie wiem, nie wiem, czy mi sie to tak bardzo podoba .. :mad: Quote
Maga100 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='asher']Ale to teściową miałas karmić tak, żeby Bóg w swej łaskawości powołał ją do siebie! A nie mnie! bo i nie miałam zamiaru w swej łaskawości... tzn. w twej łaskawości...tfu! łaskawości boskiej pomagać :diabloti: ale jak skarżyć zaczęłaś, to przemyśleć muszę czy jakiś jeden pieróg zielony się nie ostał.... :p Haniu, PIKA zadała bardzo mądre pytanie... 8) Myslę, że to może o czas przeszły chodzi... :hmmmm: Quote
asher Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Asher - ty cholero - znowu wprowadzasz motyw Boga, co w swej łaskawości te wstretna ..... powołuje ... Nie wiem, nie wiem, czy mi sie to tak bardzo podoba .. :mad: Oj, jakiś egocentryzm tu widzę, albo inszą megalomanię... Przecież to powoływanie dotyczny konkretnej teściowej, a nie wszystkich teściowych świata... :razz: A ufociłas może te kokieteryjne maziaje? Chętnie pooglądam :cool1: Quote
asher Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='Maga100']bo i nie miałam zamiaru w swej łaskawości... tzn. w twej łaskawości...tfu! łaskawości boskiej pomagać :diabloti: ale jak skarżyć zaczęłaś, to przemyśleć muszę czy jakiś jeden pieróg zielony się nie ostał.... :p Hłe, hłe... :nerwy: Quote
PIKA Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] ODDAWAJ NATYCHMIAST ZIUTĘ !!!!!! Ze tak wróce do tematu Wczoraj wieczorem Sabie mówiłam to samo :angryy: Ale Ziuta zyje jakby co :multi: [quote name='asher'] Haniu, PIKA zadała bardzo mądre pytanie... 8) Co jej się czasami zdarza :cool3: [quote name='HankaRupczewska']Myyyyyy ? MMyyy ? MY BYLIŚMY BARDZO ZAJĘCI !!! A czym? że się zapytam :evil_lol: Pewnie Absolutem :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 :crazyeye: o matyldo jakie tu wrzaski , krzyki , demolka .....no tak pewno znów będzie na Mańkę i Gezia:mad: Quote
Maga100 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='PIKA']Ze tak wróce do tematu Wczoraj wieczorem Sabie mówiłam to samo :angryy: :eek2: Czyżby Saba złapała Ziutę?? :question: Quote
Hanna R. Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 [quote name='asher']Oj, jakiś egocentryzm tu widzę, albo inszą megalomanię... Przecież to powoływanie dotyczny konkretnej teściowej, a nie wszystkich teściowych świata... :razz: A ufociłas może te kokieteryjne maziaje? Chętnie pooglądam :cool1: Jaki znowu egocentryzm ??? Uderz w stół, a nożyce się odezwą ... O. To jest tak właśnie. Ale nie chce mi sie zastanawiać, czy do tego pasuję EGOCENTRYZM. Tak bez zastanowienia, na czuja, TO NIE. Ale nie bede się upierała ...:-? :-? :-? Bo mam depresję. I nie mam siły się upierać ...:shake: Quote
Patka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 haniu depresję na Nowy Rok ?? to nie Tobie kot obrzygał pół pokoju "dosłownie " z kanapą za 15 12 :evil_lol: Ale stwierdziliśmy ze to uwieńczenie tego nieciekawego 2005 i będzie tylko lepiej 6 to taka łąsdna cyferka powtarzaj to sobie częśto i wszystkiego naj:p naj :p Quote
Hanna R. Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Moja kochana grubainaczej - a co Wy daliście temu biednemu kotu ??? Życzymy Wam nieobrzyganego ( bez przeproszenia ) roku 2006 :cool1: Quote
Patka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 sam se wziął bo wiesz u nas wszyscy bulimicy ;) A tak serio ;) to zdjecia wychudzają i nigdy nie pisałam, żem jest gruba, ale chuda tyż ni - gwoli jasnosci na Nowy Rok :lol::cool3: a co do zyczeń to oby sie spełniły bo jak waler rzygnie to ooooooj :crazyeye::lol: Quote
malawaszka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Patka napisał(a):zdjecia wychudzają :crazyeye: noo chyba tylko wybranych :shake: Quote
Sabina1 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Asher - ty cholero - znowu wprowadzasz motyw Boga, co w swej łaskawości te wstretna ..... powołuje ... Nie wiem, nie wiem, czy mi sie to tak bardzo podoba .. :mad: Haniu nie krzycz na mojego dzielnego prześmiewcę Asherka, bo to wszystko przeze mnie. Cholera, jak stare grzechy ida za człowiekiem i jeszcze zły przykład daję.:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Hanna R. Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 No i widzisz, Sabina ! WYŁĄCZNIE dzięki Tobie powstał obraz " DOBRA TESCIOWA - TO MARTWA TEŚCIOWA " A wiesz oczywiscie, że to gruba przesada. Przekłamanie wielkie .... Bo są na tym świecie PRZYNAJMNIEJ dwie dobre teściowe. TY i JA. :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Gosiek Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Haneczko kochana... wszystkiego najcudowniejszego w tym roku:Rose: Ps kiedy mozna sie zpodziewać zdjęć Gezika i Maniutki? :cool3: Quote
Sabina1 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Ja mam umowe z moim zięciem(on jest od niedawna), że jak będzie cos nie tak, to przechodzimy na pan i pani. To ma być jedynym objawem ewentualnych głebokich niesnasek pomiedzy nami.:lol: Quote
Hanna R. Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 [SIZE=5]Przypominamy się trochę. Tortury : Przed spaniem ... Quote
aga1215 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] i co - dali troszkę??? Quote
malawaszka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Gezio jakież cxzerrrwone oczyska z głodu ma :crazyeye: Quote
Hanna R. Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Dali, dali ... Zawsze dają. Niestety . :oops: Quote
Recommended Posts