Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PIKA']

Wiesz co ? Pika ? Jesteś okropna. ODDAWAJ NATYCHMIAST ZIUTĘ !!!!!! Była tu, tu w tym lewym rogu ... Ja nie moge galerii bez Ziuty otworzyć ! Myślałam, że sie ZREFLEKTUJESZ - ale gdzieee tam ... ODDAWAJ ZIUTĘ !!!!! Ale już !!! :mad: :mad: :mad:

Posted

O Hania wróciła :Cool!:

[quote name='HankaRupczewska']Wiesz co ? Pika ? Jesteś okropna. ODDAWAJ NATYCHMIAST ZIUTĘ !!!!!! Była tu, tu w tym lewym rogu ... Ja nie moge galerii bez Ziuty otworzyć ! Myślałam, że sie ZREFLEKTUJESZ - ale gdzieee tam ... ODDAWAJ ZIUTĘ !!!!! Ale już !!! :mad: :mad: :mad:
Haha byla, ale na innej kartce :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']O Chryste , KOKIETKA !!! Ona nam DOM ZDEMOLOWAŁA !!! :lol: :lol: :lol:

Czyżby nie była miłą, grzczną, dobrze wychowaną, dygającą panienką, na jaką wygląda? :crazyeye: :diabloti: :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']O Chryste , KOKIETKA !!! Ona nam DOM ZDEMOLOWAŁA !!! :lol: :lol: :lol:A to się wyklucza? :niewiem:

Ale ja nie wiem, czy powinnam to i w ogóle cokolwiek pisać, skoro Maga chce mnie pierogami zatykać :-(

Posted

Ależ BYŁA ! BYŁA ! BYŁA ! :lol: :lol: :lol:

I na te uroki wszystkich nas nabrała. Mam całe mieszkanie włacznie ze sprzętem grajacym i TV pomalowane markerem do podpisywania CD. :roll:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']I na te uroki wszystkich nas nabrała. Mam całe mieszkanie włacznie ze sprzętem grajacym i TV pomalowane markerem do podpisywania CD. :roll:A ma przynajmniej talenta artystyczne? :lol:

Posted

[quote name='asher']A to się wyklucza? :niewiem:

Ale ja nie wiem, czy powinnam to i w ogóle cokolwiek pisać, skoro Maga chce mnie pierogami zatykać :-(

Noooo, dla mnie troche tak - kokietka to tylko mruga oczkami, przykrywa je firankami rzęś, uśmiecha się SPECYFICZNIE ... AALE NIE MAŻE PO ŚCIANACH NIEZMYWALNYM PISAKIEM !!!!!! :roll:

Nawet, jaK Cie zatka, to to zupełnie nie ma wpływu na PISANIE. Mozesz - co najwyżej - NIE MÓWIĆ.
No chyba, żeby było NA AMEN ...:-( :-( :-(