Gosiek Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Haniu Fajerwerki, śnieg, muzyka, już szampana każdy łyka stary rok się w Nowy zmienia, przeto szczęścia śle życzenia Quote
Agga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku. Quote
Hanna R. Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='PIKA'] Wiesz co ? Pika ? Jesteś okropna. ODDAWAJ NATYCHMIAST ZIUTĘ !!!!!! Była tu, tu w tym lewym rogu ... Ja nie moge galerii bez Ziuty otworzyć ! Myślałam, że sie ZREFLEKTUJESZ - ale gdzieee tam ... ODDAWAJ ZIUTĘ !!!!! Ale już !!! :mad: :mad: :mad: Quote
asher Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Ooooo, Hania wróciła do zywych!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: I jak tam w nowym roku? :) Quote
Hanna R. Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 Świetnie ! Asherku. Poprostu - bosko !:drink1: :tree1: :drink1: Quote
asher Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 No to super!!! :drinking: baaardzo inteligentna odpowiedź :lol: :drinking: Quote
Maga100 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='asher'] baaardzo inteligentna odpowiedź :lol: :drinking: ale taka jak potrzeba i na miejscu :lol: :drink1: Quote
PIKA Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 O Hania wróciła :Cool!: [quote name='HankaRupczewska']Wiesz co ? Pika ? Jesteś okropna. ODDAWAJ NATYCHMIAST ZIUTĘ !!!!!! Była tu, tu w tym lewym rogu ... Ja nie moge galerii bez Ziuty otworzyć ! Myślałam, że sie ZREFLEKTUJESZ - ale gdzieee tam ... ODDAWAJ ZIUTĘ !!!!! Ale już !!! :mad: :mad: :mad: Haha byla, ale na innej kartce :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 KAPELUSZOWY TRYPTYK A potem - odeszła ... Kobieta ... Quote
aga1215 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='HankaRupczewska']KAPELUSZOWY TRYPTYK A potem - odeszła ... Kobieta ... aaaaaa Asia ..... Hania zmniejsza dzieciaki :evil_lol: ;) :multi: :multi: :multi: Quote
asher Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='HankaRupczewska']KAPELUSZOWY TRYPTYK A potem - odeszła ... Kobieta ... Mała kokietka ;) Quote
Hanna R. Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 Hihihi ( satanicznie oczywiscie ) :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Hanna R. Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='asher']Mała kokietka ;) O Chryste , KOKIETKA !!! Ona nam DOM ZDEMOLOWAŁA !!! :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O Chryste , KOKIETKA !!! Ona nam DOM ZDEMOLOWAŁA !!! :lol: :lol: :lol: Czyżby nie była miłą, grzczną, dobrze wychowaną, dygającą panienką, na jaką wygląda? :crazyeye: :diabloti: :lol: Quote
asher Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O Chryste , KOKIETKA !!! Ona nam DOM ZDEMOLOWAŁA !!! :lol: :lol: :lol:A to się wyklucza? :niewiem: Ale ja nie wiem, czy powinnam to i w ogóle cokolwiek pisać, skoro Maga chce mnie pierogami zatykać :-( Quote
Hanna R. Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 Ależ BYŁA ! BYŁA ! BYŁA ! :lol: :lol: :lol: I na te uroki wszystkich nas nabrała. Mam całe mieszkanie włacznie ze sprzętem grajacym i TV pomalowane markerem do podpisywania CD. :roll: Quote
asher Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='HankaRupczewska']I na te uroki wszystkich nas nabrała. Mam całe mieszkanie włacznie ze sprzętem grajacym i TV pomalowane markerem do podpisywania CD. :roll:A ma przynajmniej talenta artystyczne? :lol: Quote
Hanna R. Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='asher']A to się wyklucza? :niewiem: Ale ja nie wiem, czy powinnam to i w ogóle cokolwiek pisać, skoro Maga chce mnie pierogami zatykać :-( Noooo, dla mnie troche tak - kokietka to tylko mruga oczkami, przykrywa je firankami rzęś, uśmiecha się SPECYFICZNIE ... AALE NIE MAŻE PO ŚCIANACH NIEZMYWALNYM PISAKIEM !!!!!! :roll: Nawet, jaK Cie zatka, to to zupełnie nie ma wpływu na PISANIE. Mozesz - co najwyżej - NIE MÓWIĆ. No chyba, żeby było NA AMEN ...:-( :-( :-( Quote
Recommended Posts