Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Maga, ucałowania dla babci!!! :lol: Chyba wiem, po kim masz charakterek 8)

PIKA, ja też mam inne. Cyborg zniknął, teraz to już wszyscy o biedaku zapomną na amen :cry:

Posted

Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu
idąc na spacer gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich
jedząc karpia z jednej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju
czując się jak Adam w raju,
może lepiąc gdzieś bałwana,
jeśli śniegu napada.

Posted

[quote name='Maga100']Babcia ma ok. 75 lat :lol: w Juracie była 2 lata temu :santagri:

Aga, dziękuję w imieniu babci, myślę, że to jest bardzo prawdopodobne - te 100 lat ;) Dziadek nie stosuje wprawdzie tej terapii, ale też ma się dobrze i właśnie wybiera się na narty ze swoimi studentami :lol:

to dla Dziadka

:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:

Posted

[quote name='asher']Maga, ucałowania dla babci!!! :lol: Chyba wiem, po kim masz charakterek 8)

PIKA, ja też mam inne. Cyborg zniknął, teraz to już wszyscy o biedaku zapomną na amen :cry:
:robot::hand:

Posted

Dziadkom przekażę, bo właśnie się do nich wybieram. Z flaszką, a jakże :lol:

Asher, z moim charakterkiem wszystko w porządku :evilbat:
Z babci też - tylko ona zawsze mówi, co myśli :lol: ZAWSZE :lol:

Ja też mam za każdym razem inne emotki :-? Denerwujące to jest :-?

Posted

CAŁUJEMY WSZYSTKICH JESZCZ RAZ ŚWIĄTECZNIE ! NIECH WAM KOLACJA POSŁUŻY !!!

I ani się ważcie robić TO :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: - nawet gdyby miało być Z PIEPRZEM ...

Posted

dobry wieczór ! przyszliśmy Was postraszyć, Zmartwychwstaliśmy z piątej strony :diabloti: :diabloti: :diabloti: ]

Oto jedem z moich preznentów ... Aniołek miał na imię Asia. Drugi prezent jest u ramiarza :great:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Alicjo ZMARTWYCHWSTAŁAM PO ŚWIĘTACH .... HAHAHA :great:oj po świętach to się chyba wszyscy odradzają na nowo :multi:
A prezencik , extra :great:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
oj po świętach to się chyba wszyscy odradzają na nowo :multi:
A prezencik , extra :great:

Witaj Haniu :multi:
:hmmmm: a Gezio i Mania tysz już som po tych świętach??? ...ja nie widzę :hmmmm: :niewiem: :hmmmm: :niewiem:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']dobry wieczór ! przyszliśmy Was postraszyć, Zmartwychwstaliśmy z piątej strony :diabloti: :diabloti: :diabloti: ]

Oto jedem z moich preznentów ... Aniołek miał na imię Asia. Drugi prezent jest u ramiarza :great:

ale czerwoniasto gorąco bojkamy się bo tu piekielnie

Posted

Hahaha faktycznie mozna by wziąć kolorki prezenciku za piekielne.....ale ja wolę zdecydowanie myśleć ze są cieplusie - w sam raz na mroźne zimowe dni i wieczorki - sam widok tego obrazka rozgrzewa :chlup:

Posted

[quote name='Gosiek']Hahaha faktycznie mozna by wziąć kolorki prezenciku za piekielne.....ale ja wolę zdecydowanie myśleć ze są cieplusie - w sam raz na mroźne zimowe dni i wieczorki - sam widok tego obrazka rozgrzewa :chlup:
prawda, Gosiu - też to zauważyłam, jak ten Aniołek znał Hani kolorki :hmmmm: :niewiem: układy niebiańskie jakieś czy cuś :hmmmm: :niewiem:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']dobry wieczór ! przyszliśmy Was postraszyć, Zmartwychwstaliśmy z piątej strony :diabloti: :diabloti: :diabloti: ]

Rozumiem, że poszłaś do ramiarza po ten drugi prezent - a kiedy wrócisz????:lol: