dbsst Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 PIKA napisał(a):Chyba trza se samem zrobić :oops: nawiazujac do tematu to nie nie nie nie samemu robic tak cudowna pomoc pierogowa to sie nie da ;) Mikolaj :jumpie: rewelacja :D normalnie do schrupania :D :eating: Quote
aga1215 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Och, Pika, Dziekujemy ! Baaardzo to ładne jest. :x-mas: A Asher jest czepialska ....:haha: Asherku - witaj w klubie Quote
Hanna R. Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 [quote name='aga1215']Asherku - witaj w klubie NO I NIE MÓWIŁAM, ZE CZEPIALSTWO SIE SZERZY ??? :lol: :lol: :lol: Debeściaczku, Ty się przynajmniej nie czepiasz. Kochana jestes .... :bigok: Quote
asher Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='aga1215']Asherku - witaj w klubie Też jesteś czepialska? :robot: (emot nie pasuje, ale mi go szkoda, bo prawie nikt biednego cyborga nie uzywa. No to go wstawiłam :lol: ) Haniu, poczta mi się schrzaniła :-( A chciałam napisać, że niebywałe słodkości mi przysłałaś... :robot: Quote
aga1215 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='asher']Też jesteś czepialska? :robot: (emot nie pasuje, ale mi go szkoda, bo prawie nikt biednego cyborga nie uzywa. No to go wstawiłam :lol: ) Haniu, poczta mi się schrzaniła :-( A chciałam napisać, że niebywałe słodkości mi przysłałaś... :robot: [quote name='HankaRupczewska']Aga - jesteś czepialska :eviltong: :grins: :grins: Asher - jak widać Haniu - gdzie film???? Quote
Maga100 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='asher']Też jesteś czepialska? :robot: (emot nie pasuje, ale mi go szkoda, bo prawie nikt biednego cyborga nie uzywa. No to go wstawiłam :lol: ) buhahahaha, biedny mały cyborżek :lol: Bądźmy dla niego dobre przez Święta :robot: :robot: :robot: :robot: :robot: :robot: :robot: :robot: Quote
Hanna R. Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 [quote name='aga1215']Asher - jak widać Haniu - gdzie film???? Jeszcze w aparacie. Pika pisała - chyba u Asher - jak go wstawić. Ale dzisiaj już moje możliwości poznawcze sie WYCZERPAŁY. Zresztą Asher napisała, że pierogi juz zrobione, więc sie nie pali... Jutro ... Quote
Hanna R. Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 [quote name='asher']Też jesteś czepialska? :robot: (emot nie pasuje, ale mi go szkoda, bo prawie nikt biednego cyborga nie uzywa. No to go wstawiłam :lol: ) Haniu, poczta mi się schrzaniła :-( A chciałam napisać, że niebywałe słodkości mi przysłałaś... :robot: Tak - nie ma co sie zastanawiać - pasuje , czy nie. Jak się podoba - to dawac ja ! Ja tak robie juz od pewnego czasu. :robot: :robot: :robot: A a propos słodkości - to SMACZNEGO :eating: Quote
Hanna R. Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 Dzień dobry !!!! :diabloti: :saint1: :diabloti: :saint1: :diabloti: Quote
aga1215 Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry !!!! :diabloti: :saint1: :diabloti: :saint1: :diabloti: :robot: :robot: :robot: Dziń dybry:robot: :robot: :robot: Quote
Maga100 Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 aga1215 napisał(a)::robot: :robot: :robot: Dziń dybry:robot: :robot: :robot: :robot: :robot: :robot: :robot: :robot: :stupid: Quote
Alicja Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry !!!! :diabloti: :saint1: :diabloti: :saint1: :diabloti: :-D Haniu ale ty dziś prędko na dogo jesteś :x-mas: i widzę humor ci dopisuje ;-) Quote
agabass Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 W te święta i dni pełne cudów składamy wszystkim najsedreczniejsze życzenia marzeń spełnienia, radości, uśmiechów i dobroci serca. Pysznego jadła i miłości wiele, niech każdy w ten dzień będzie przyjacielem. I pomyślności w nadchodzącym roku, i ciepła, i życzliwośc, niech to co w nas najlepsze przez cały rok gości. Aga, Gom i Dabli :x-mas: Quote
asher Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Dobra, ja spadam. Lecę dokończyć sprzątanie, piec ciasteczka... A jutro będę leżeć i pachnieć :cool2: :hand: :robot: :robot: :robot: Quote
Hanna R. Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 Agabas - bardzo, bardzo dziękujemy :calus: Maga - sama ogłosiłaś tydzień czy jakoś tak dobroci dla biednej cyborżycy - a teraz drapiesz sie po głowie :haha: Chyba se kup Bilobil ??? Ala - pewnie, że się ciesze !!! Od jutra mam cały dom gości - a ja mam wyjątkowo rozwinięty instynkt stadny :robot: :robot: :robot: No jak - droga Alicjo mozna mieć ZŁY humor, skoro ma się JESZCZE TYYYYYLE DO ZROBIENIA !!!! :bigok: Quote
Hanna R. Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 [quote name='Maga100']:robot: :robot: :robot: :robot: :robot: :stupid: Cholera - jeszcze raz patrze na Twojego posta ... I nie mogę własciwie odczytac intencji ... Jakie one były ? Quote
Maga100 Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Cholera - jeszcze raz patrze na Twojego posta ... I nie mogę własciwie odczytac intencji ... Jakie one były ? Za duż sprzątasz ostatnimi czasy... :-? Ja sie pukam, pukam w głowę , również swoją się pukam. Już rozumiesz? :lol: Quote
Camara Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 :robot::robot::robot::robot::robot: :hmmmm: no i skoro jest już ten tydzień dobroci dla zapomnianych emotek to ja dołoże swoje ulubione :dog::wolfie::rainbowa::chaos: prawda, że też do niczego nie pasują... a takie milutkie :lol: Quote
Hanna R. Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 :robot: :robot: :robot: :robot: Quote
Hanna R. Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 [quote name='Camara']:robot::robot::robot::robot::robot: :hmmmm: no i skoro jest już ten tydzień dobroci dla zapomnianych emotek to ja dołoże swoje ulubione :dog::wolfie::rainbowa::chaos: prawda, że też do niczego nie pasują... a takie milutkie :lol: O Małgoś ! :multi: :multi: :multi: Hurra ! Milusie są ? Prawda ? A u Ciebie już widziałam - i choineczka i bombaski ... I WSZYSCIUTKO zrobione ! A do tego świety SPOKÓJ - bo Ty jesteś święta kobita. I Twoje chłopaki też ... Cały Kraków o tym mówi ! :bigok: Quote
voc Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 [SIZE="6"]Najlepsze życzenia Świąteczne i Noworoczne od naszej małej gromadki ps. Haniukiedy ty supiasz???? :ghost_2: (a tego też nikt nie uzywa) Quote
Teklunia Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 [SIZE=+3]Wszystkiego co najpiękniejsze, dużo ciepła i miłości w czasie zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia, a także w nadchodzącym 2006 roku życzą Kasia i Tenulek... Quote
Recommended Posts