Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Gezes chyba zapuścił włosy ...

Czy ktoś wie, co to jest ???

Strasznie straszny pies długowłosy :

Z łapami zamiast poduszki też może być wygodnie. Zresztą, wszystko jedno gdzie - byle można było SPAĆĆĆĆ....

Łapy ma aż cztery ...

Mania - morderczyni :

Zwłoki zamordowanego ( wielomiesięczny Niezbędnik Gezesa )

A to obiekty westchnień biednego wyżła wersalskiego :

Ten już chyba przeczuwa swój przyszły los - i chce odfrunąć ...

KOCHAJMY WSZYSTKIE ZWIERZAKI !!!

Posted

Czasami sie obściskują - ale Mania w tych poufałosciach nie uczestniczy....

Alu, to są pluszaki dostępne. Gezio ma także pare niespełnionych pragnień, którrych nie mozna zrealizować, bo Asia jest z nimi ( obiektami westchnień geziowych ) emocjonalnie zwiazana... :wink:

Posted

malawaszka napisał(a):
hihihi ależ poirządeczek - poukładane alfabetycznie :lol: :wink:

Ale pilnuje ich jak pies ogrodnika :evilbat: Tylko jeden jedyny raz udostępnił Mańce swój niezbędnik po operacji - tylko ona z tego wtedy nie mogła skorzystać :wink:

A morderstwa dokonała pod nieobecność Geziantego ...

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Czasami sie obściskują - ale Mania w tych poufałosciach nie uczestniczy....

Alu, to są pluszaki dostępne. Gezio ma także pare niespełnionych pragnień, którrych nie mozna zrealizować, bo Asia jest z nimi ( obiektami westchnień geziowych ) emocjonalnie zwiazana... :wink:Ozzy też ma takie niespełnione pragnienia :wink: ale one odbyły sentymentalną podróż na pawlacz :wink:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Niezbędnik - poszerzony - ależ proszę - mówisz - masz !

Rany, wszystkie pluszaki całe i zdrowe :o
A u mnie Beżyk przebił Sabine - własnie zezłomował kolejną zabawkę :roll: Pozostała już tylko gumowa hantla, którą dostał od Izy, ale tej to Sabina jak oka w głowie pilnuje :evilbat:

Posted

Asher - ja już dawno chciałam Ci napisać, że jestem w klubie wielbicieli Twojej niedokończonej książki o agresywnym dogu niemieckim który stał sie niewidzialny.... Może byś wpusciła jaką Wenę ? Ja załatwiam lutnie.... No i dalej, dalej, dalej,,,,

Posted

asher napisał(a):
Ale jak jej posunąć, jak nie wiadomo, gdzie ona jest? :placz:

Ja dostarczam instrument, Ty pitpilitasz, cudne dźwięki się niosa, powietrze kryształowe - i takie tam inne.... No i pokarz mi taką WENĘ, która nie przyleci... To chyba jakaś głucha, ślepa i bezwęchowa musiałaby być. To znaczy - felerna !!! No, a takiej to i tak nie chcemy :wink:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
asher napisał(a):
Ale jak jej posunąć, jak nie wiadomo, gdzie ona jest? :placz:

Ja dostarczam instrument, Ty pitpilitasz, cudne dźwięki się niosa, powietrze kryształowe - i takie tam inne.... No i pokarz mi taką WENĘ, która nie przyleci... To chyba jakaś głucha, ślepa i bezwęchowa musiałaby być. To znaczy - felerna !!! No, a takiej to i tak nie chcemy :wink:
a może Wena ma podcięte skrzydła :o

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='asher']Ale jak jej posunąć, jak nie wiadomo, gdzie ona jest? :placz:

Ja dostarczam instrument, Ty pitpilitasz, cudne dźwięki się niosa, powietrze kryształowe - i takie tam inne.... No i pokarz mi taką WENĘ, która nie przyleci... To chyba jakaś głucha, ślepa i bezwęchowa musiałaby być. To znaczy - felerna !!! No, a takiej to i tak nie chcemy :wink:a może Wena ma podcięte skrzydła :o

O nie, nie, nie !!! I jeszcze raz nie. Bo znowu opiszą to w Fakcie i pokarzą w Uwadze - bo podcięte - ZNACZY KRWAWE !

Poza tym POKAŻĄ ( cholerka ) nie POKARZĄ . Fuj, na Fakt urok !!!

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='asher']Ale jak jej posunąć, jak nie wiadomo, gdzie ona jest? :placz:

Ja dostarczam instrument, Ty pitpilitasz, cudne dźwięki się niosa, powietrze kryształowe - i takie tam inne.... No i pokarz mi taką WENĘ, która nie przyleci... To chyba jakaś głucha, ślepa i bezwęchowa musiałaby być. To znaczy - felerna !!! No, a takiej to i tak nie chcemy :wink:a może Wena ma podcięte skrzydła :o

O nie, nie, nie !!! I jeszcze raz nie. Bo znowu opiszą to w Fakcie i pokarzą w Uwadze - bo podcięte - ZNACZY KRWAWE !

Poza tym POKAŻĄ ( cholerka ) nie POKARZĄ . Fuj, na Fakt urok !!!sorki :wink: nie pomyslałam :oops: a moze ONA sobie te skrzydła wydepilowała :o

Posted

Dzień dobry. Pięknie dzisiaj !

Magazynujemy słońce.

Zielono nam ...

Ha ha ha - z porządnym kadrowaniem to minęliśmy się baaardzo... Co prawda niby gezkowe ADHD - ale chyba nie do końca....

Tymczasem tam, gdzie Gezkowi wstęp wzbroniony ( Gezes zazdrośnie nie cierpi Jessi i konsekwentnie, ZAWSZE wiesza się jej na ogonie ) :

Kochane zadki :

W knajpie ...

I maluszek ... z tej „lepszej” strony :wink: -

:roll: :roll: :roll: