Hanna R. Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Alu - tobołek służba niosła :cool3: Magdaleno - dzisiaj odstapił od reguły . Arystokraci bywaja kapryśni. I nieprzewidywalni . :razz: Quote
Hanna R. Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 malawaszka napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: no następna mnie do grobu chce wpędzić hahahahahhaha GGEEEZIOO MY CIEBIEEE TEEEŻŻŻŻŻ!!!!! No kocham, kocham. Przecież mówię ! :cool3: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Magdaleno - dzisiaj odstapił od reguły . Arystokraci bywaja kapryśni. I nieprzewidywalni . :razz: ale nie zniżają się do poziomu plebsu. A tylko plebs przekracza stopami kałuże błotne :p Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Haniu, to jest PIĘKNE!!! Quote
Hanna R. Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Madziu - dzięki. Mówimy dobranoc. Papa - chyba na kilka dni ... :hand: :hand: :hand: Quote
PIKA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 O matko :roflt: :roflt: HankaRupczewska napisał(a): rewelka :loveu: Quote
Vectra Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Haniu zdjecia zarombiste :loveu: :loveu: :loveu: nie opuszczaj nas :placz: :placz: :placz: będe tęsknić :placz: :placz: Quote
anetta Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Geziuuu, pooowiedz Aaaaaaaaaaaaa http://images2.fotosik.pl/119/c2a46d181fdc321a.jpg :roflt: Piekne kolory! Quote
bigos Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Haniu śliczne zdjęcia. Jest czym nacieszyć oko za co dziekuję:Rose::Rose::Rose: Quote
Teklunia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 dzien dobry Hanno :) HankaRupczewska napisał(a): to zdjecie mi sie skojarzylo z gosciem z piosenki Dżemu "Whisky" :lol: Quote
gochgoch Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 potwór i jego otwór... :evil_lol::evil_lol: Quote
gochgoch Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 właściwie to nie wiem na czym oko najpierw zawiesić.... wszystko piękne... po prostu muszę Ci pokazać HANIU, które najbardziej polubiłam... Quote
aga1215 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Haniu - te Twoje fotki zawsze wywołują emocje:multi: dzisiaj siem obśmiałam:loveu: ale cudne som .... i mają cuś w sobie.... a Hania ma DRYG:loveu: :loveu: :loveu: Gezio sprawdza w co wlazł. Jako prawdziwy arystokrata nie wie, co to kałuża błotna Haniu - czy poszyjesz pieskom bamboszki na te śliczne podłogi?? Utwardzacz utwardzaczem, ale psy dużo potrafią.......... Quote
Mi. Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 :evil_lol: no wiesz co tak traktować swojego psa:mad::roflt:mogłabyś go nie bić przynajmniej:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Cieszę się, że Wam się zdjęcia podobały . :p Dzięki, dzięki ! Hurrrra! Mój kochany mąż zadbał, żebym nie została bez netu . :loveu: Taki mam dzisiaj przytulny kącik :cool3: Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 :loveu:Haniu widzisz jak cię twoj TZcik koffa ;) Quote
aga1215 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Cieszę się, że Wam się zdjęcia podobały . :p Dzięki, dzięki ! Hurrrra! Mój kochany mąż zadbał, żebym nie została bez netu . :loveu: Taki mam dzisiaj przytulny kącik :cool3: :hmmmm: przytulny od przytulania?;) :hmmmm: Quote
PIKA Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Oj Haniu jakiego masz kofanego TZ-ta :multi: Podziekuj mu od nas rowniez :buzi: Quote
Hanna R. Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Aga - parkiet mnie nie zniewoli :cool3: O Nie ! Alu, Pika - mój mąż świety człowiek jest ! :cool3: Wszystkich odwiedzających to my :calus: Quote
Hanna R. Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Jeszcze zostały nam jakieś wczorajsze fotograficzne resztki. Dzisiaj pogoda nie sprzyjała dłuższym spacerom. Lało jak z cebra . A jak leje, to moje szlachetnie urodzone nie chcą wychodzić ... :cool1: Smoczysko : :razz: Nogi - nieład częściowy : :cool3: Uszy - ład i porzadek :p : Zielono mi ... :p :p :p Quote
Pysia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Witaj Haniu :loveu: Jestem tu tylko duchem bo moje ciało nie żyje...Ale mojemu duchowi podobają sie fotki Gezie nieztejziemi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Piggy ;) :turn-l: :roflt: :roflt: przepraszam, ale mam takie dziwne skojarzenia... Quote
Recommended Posts