Alicja Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 :razz:hmmm jakie miłe sniadanko a ja prawie jem obiadek:p Quote
PIKA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Haniu jedzenie i piecie przy kopie to niebezpieczna rzecz :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Maga - wyprowadzę się do dziecka i psów. Dziecko straci wolność ... :evil_lol: Pan mąż zostanie - nadzorca musi być ! :p Daga - parkiet Twojej Mamy odbierał mi sen . Teraz moje kompleksy znikną . :razz: Alu - obiad ??? Jaki obiad ? Przeciez dzisiaj niedziela. Można sie wyspać... :sleep: Pika - nic mnie dzisiaj nie rozśmieszyło aż tak bardzo, aby jedzenie mogło zagrozić monitorowi i klawiaturze. A tak wogóle to regulowałam se brwi. I źle nakleiłam plasterek. Teraz mam pół brwi ! :cool2: Może mi trochę powspółczujecie ???? Quote
bigos Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Takie śniadanko to hyba do najzdrowszych nie należy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale zapewne pyszne?:lol: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Maga - wyprowadzę się do dziecka i psów. Dziecko straci wolność ... :evil_lol: Pan mąż zostanie - nadzorca musi być ! :p ale zabierasz nas ze sobą? :-( :razz: A tak wogóle to regulowałam se brwi. I źle nakleiłam plasterek. Teraz mam pół brwi ! :cool2: Może mi trochę powspółczujecie ???? buhahaha, Haniu, współczujemy ci serdecznie :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Maga - wyprowadzę się do dziecka i psów. Dziecko straci wolność ... :evil_lol: Pan mąż zostanie - nadzorca musi być ! :p Daga - parkiet Twojej Mamy odbierał mi sen . Teraz moje kompleksy znikną . :razz: Alu - obiad ??? Jaki obiad ? Przeciez dzisiaj niedziela. Można sie wyspać... :sleep: Pika - nic mnie dzisiaj nie rozśmieszyło aż tak bardzo, aby jedzenie mogło zagrozić monitorowi i klawiaturze. A tak wogóle to regulowałam se brwi. I źle nakleiłam plasterek. Teraz mam pół brwi ! :cool2: Może mi trochę powspółczujecie ???? A ja nadal bede miała kompleksy.... Właśnie ;) Na obiad jedzie sie w niedziele do teściowej :evil_lol: A mnie dzisiaj tak rozsmieszyła Szelma że omalże nie straciłam życia udusiwszy sie ;) Haniu!!!!! Ja raz jakoś tak zrobiłam że .....Ech - nie powiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 uuuuuuuuuuu jakie uczone postacie :lol: :lol: Quote
PIKA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Pika - nic mnie dzisiaj nie rozśmieszyło aż tak bardzo, aby jedzenie mogło zagrozić monitorowi i klawiaturze. Dzisiaj nie, ale innym razom może zagrozic :lol: HankaRupczewska napisał(a): A tak wogóle to regulowałam se brwi. I źle nakleiłam plasterek. Teraz mam pół brwi ! :cool2: Może mi trochę powspółczujecie ???? wspólczujemy :-(:-( a jak zamierzasz zatuszować ubytek? :roflt: :roflt: Quote
Hanna R. Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 PIKA napisał(a): a jak zamierzasz zatuszować ubytek? :roflt: :roflt: Nie mam koncepcji ... :hmmmm: Quote
Hanna R. Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 dbsst napisał(a): uuuuuuuuuuu jakie uczone postacie :lol: :lol: Zwłaszcza Gezesław. Baaardzo był pomocny ! :grins: Quote
Hanna R. Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Pysia napisał(a):A ja nadal bede miała kompleksy.... Właśnie ;) Na obiad jedzie sie w niedziele do teściowej :evil_lol: A mnie dzisiaj tak rozsmieszyła Szelma że omalże nie straciłam życia udusiwszy sie ;) Haniu!!!!! Ja raz jakoś tak zrobiłam że .....Ech - nie powiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysiu dlaczego kompleksy :???: :???: :???: I dlaczego zaczynasz - i nie kończysz ? No jak zrobiłaś ? :cool3: Quote
Hanna R. Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Maga100 napisał(a): [B]buhahaha, Haniu, współczujemy ci serdecznie :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :lol: :evil_lol: No tak . Dziękuję . Bardzo dziękuję ! :-? :-? :-? Quote
Hanna R. Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Ale sobie podniosłam ilość postów . :cool1: Sam se pomnikiem za życia : :cool3: Koniec pomnikowania : :p Quote
aga1215 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Haniu farbeczki w dłoń i malujemy:cool3: tylko proszę nie zapomnieć o fotoreportażu :modla: Quote
PIKA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Haniu farbeczki w dłoń i malujemy:cool3: najlepiej różowa akwarelka :evil_lol: ale niebo :crazyeye: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Nie mam koncepcji ... :hmmmm: zaczesz sobie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 U nas dzisiaj pod wieczór padało. I była burza. I prawie natychmiast zrobiło sie zielono : Najlepsza knajpa pitna : Sierotek : Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 ale rewelacyjne pomnikowanie na boskim tle :loveu: Quote
Hanna R. Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Maga100 napisał(a):zaczesz sobie :evil_lol: :evil_lol: Proponujesz na " pożyczkę " ? Quote
Hanna R. Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Eleganckie maskowanie dziurawych szczegółów anatomicznych : :p Kooooocham Was : Gezio Wędrowniczek : Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Proponujesz na " pożyczkę " ? o właśnie, właśnie, zabrakło mi tego słowa :evil_lol: :evil_lol: :roflt: A mówiłaś, że Gezesław nie moczy swych arystokratycznych stóp w kałużach :shake: :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Kooooocham Was : :roflt: :roflt: :roflt: no następna mnie do grobu chce wpędzić hahahahahhaha GGEEEZIOO MY CIEBIEEE TEEEŻŻŻŻŻ!!!!! Quote
Recommended Posts