Pysia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Alu - drugim ważnym powodem tego lakierku były moje francowate pieseczki. Teraz jeszcze pozostaje mi pomalować ściany na olejno. Z brokatem oczywiście . :cool3: A pieskom kupi się antypoślizgi . :p Haniu :) Mam dla Ciebie dobrą wiadomośc :) Już sprzedają farby gotowe z brokatem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co prawda mało widocznym ale wystarczy sypnąc do tego tylko troszke.... Quote
Hanna R. Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Pysia napisał(a):Haniu :) Mam dla Ciebie dobrą wiadomośc :) Już sprzedają farby gotowe z brokatem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co prawda mało widocznym ale wystarczy sypnąc do tego tylko troszke.... :laola: Och ! Jak się cieszę ! Quote
malawaszka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Wiedziałam, że Ci się spodoba ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A Gezesławkowi - nawet jak miał - to się tak nie świeciły :cool1: Bolusiowi też nie, ale widziałam takie co się świeciły :evil_lol: Quote
beria Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Tak mam już ... Pięknie :loveu: Tak czysto to nigdy mieć nie będę :shake: Ale się z tym pogodziłam i tylko dlatego zazdrość mnie nie zżera :p Quote
aga1215 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Ja WIEDZIAŁAM ! Wiedziałam, że będziecie się śmiały . I pomazałm ten parkiet wyłącznie dlatego :evil_lol: Żałuję jednakowoż , że nie mogę dołączyć do wrażeń wzrokowych wrażeń węchowych. :cool3: gwarantuję - są niezapomniane :angryy: Quote
Pysia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Jezuuuuuuuuuuuu....:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: On jest naprawde NIE Z TEGO ŚWIATA...... Haniu przyznaj sie :) Skad Ty go wziełaś? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Pysiu , on CZASAMI bywa normalny . :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Pysiu , on CZASAMI bywa normalny . :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale tylko czasami :lol: Quote
PIKA Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Pysiu , on CZASAMI bywa normalny . :evil_lol: Nooo własnie widac :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Haniu strasznie się ciesze że z Manią już lepiej :multi: :multi: :loveu: parkiet fiu , fiu - super błysk :cool3: :cool3: Quote
Pysia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Dobrze że mi powiedziałaś bo nigdy bym nie uwierzyła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Podłoga - super !! Kiedys też sobie położe podłoge drewnianą :) Ale to bedzie wtedy jak bede stara i psow miec nie bede :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Noooo, cóż... Jakiegos mnie Boże stworzył - takiego mnie masz :evil_lol: I istotna część narządu słuchu : Quote
Hanna R. Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Pysia napisał(a):Ale to bedzie wtedy jak bede stara i psow miec nie bede :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pierwszy warunek spełniam :cool3: - drugiego - jeszcze nie :p Quote
Pysia Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Pierwszy warunek spełniam :cool3: - drugiego - jeszcze nie :p E tam kobieto :) Ja mowie o takiej prawnukowej starości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Pysia napisał(a):E tam kobieto :) Ja mowie o takiej prawnukowej starości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To tylko różnica w pra . :lol: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 HankaRupczewska napisał(a):To tylko różnica w pra . :lol::razz:oj to ci jeszcze dużo zostało do tego pra... Quote
Maga100 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 obejrzawszy i przeczytawszy :mdleje: Podłoga mnie powaliła :crazyeye: A Manię ucałować proszę Quote
Hanna R. Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Maga100 napisał(a):obejrzawszy i przeczytawszy :mdleje: Podłoga mnie powaliła :crazyeye: A Manię ucałować proszę Cieszywszy się. :p Wiedziałam, że Ci sie spodoba ! :evil_lol: Mania juz tu nie mieszka :cool3: - pozdrowię ja jutrej . Quote
Maga100 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Mania juz tu nie mieszka :cool3: - pozdrowię ja jutrej . wiem. Przecież napisawszy, ze przeczytawszy :p Quote
PIKA Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 I istotna część narządu słuchu : ta istotna część zaraz mu odpadnie :evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Pika napisał(a):Cytat : I istotna część narządu słuchu : ta istotna część zaraz mu odpadnie :evil_lol: a ja myślałam, że to jakowyś rogacz jest czy cuś ;) :evil_lol: :turn-l: :roflt: :roflt: Quote
Hanna R. Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Moje dzisiejsze śniadenie. :p W moim azylu . Jutro i to miejsce dosiegnie demolka ... :shake: Psy na wygnaniu : Trening - hmmmm - intelektualny . :cool1: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 HankaRupczewska napisał(a):W moim azylu . Jutro i to miejsce dosiegnie demolka ... :shake: i co wtedy będzie? :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Haniu - śliczne zdjecia Gezeisia :loveu: i te jego śmieszne miny :lol: :lol: Ciesze sie, ze z Manią już jest coraz lepiej, prosz i ode mnie ja wyglaskać :loveu: A parkiecik - fiu, fiu, pięknie wyglada :klacz: Quote
Recommended Posts