Hanna R. Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 agabass napisał(a):a tu jak zawsze sennie bajecznie odlotowo- remontowo mniami smakowicie no ciekawe Pani Haniu macie życie hehehe :evil_lol: dawno mnie nie było wieć witam się serdecznie Ano, powiem Pani , że nie nudzi nam się . :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 gochgoch napisał(a):tak się zastanawiam Haniu...czy Gagocheńku to było do mnie czy tylko tak sobie wyobraziłam???? właściwie to pewnie nie było...czym bym sobie zasłużyła na takie miłe zdrobnienie... ale jeśli tak..to DZIEŃ DOBRY!!!!:loveu::loveu::loveu: Gosiu śliczna jest Wasza Galeria . Wpisałam się do niej na stałe . :p Quote
Hanna R. Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 an3czka napisał(a):Gezio! Co Oni z Twoją budą zrobili?:evil_lol: Kiosek z prasą :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Coś nam spanie nie idzie... Jeszcze kilka zdjęć z wczorajszego spaceru : Quote
gochgoch Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Gosiu śliczna jest Wasza Galeria . Wpisałam się do niej na stałe . :p witamy,witamy i zapraszamy!!!!! :mdrmed::mdrmed::mdrmed::multi: Quote
gochgoch Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 co za minaaaaaaaaaaa..yyyyyyyyy..coś bym skubnął... widać mnie..nie widać mnie.... Quote
mmbbaj Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Coś nam spanie nie idzie... No bo kto to :turn-l: je na kolację? Bardzo niezdrowo pani doktor :shake: Tak karmić męża! I może ty to samo jadłaś? :shock: I co ty Haniu wyprawiasz w tym mieszkaniu? A było tak ładnie...:roll: Quote
Hanna R. Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 mmbbaj napisał(a):No bo kto to :turn-l: je na kolację? Bardzo niezdrowo pani doktor :shake: Tak karmić męża! I może ty to samo jadłaś? :shock: I co ty Haniu wyprawiasz w tym mieszkaniu? A było tak ładnie...:roll: Małgosiu - ja dzisiaj NIC NIE ROBIĘ . Mąż sam se taka kolacyjkę zaplanował - wykonał - i zjadł ... I jemu spanie idzie całkiem dobrze . :p Quote
Hanna R. Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Haneczko - Szczęśliwa :evil_lol: To Ty bogata kobieta jesteś :evil_lol: Podzielisz się z nami zyskami? :evil_lol: Ten talerz to mu zaraz spadnie :evil_lol: Pika - nie ma mowy ! Mam duże wydatki :evil_lol: Talerz się utrzymał do końca konsumpcji . :p Quote
mmbbaj Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Mąż sam se taka kolacyjkę zaplanował - wykonał - i zjadł ... I jemu spanie idzie całkiem dobrze . :p Typowo po męsku :p Quote
beria Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Brawa dla męża, który sam przygotowuje sobie kolację na gorąco :multi: HankaRupczewska napisał(a): Gezio zrelaksował się na łące, to i przeklinać nie będzie :cool3: Quote
an3czka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Powiewające na wietrze uszeńko:loveu: Quote
PIKA Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Gezio chyba zobaczyl UFO :evil_lol: HankaRupczewska napisał(a):Pika - nie ma mowy ! Mam duże wydatki :evil_lol: a pisalas, ze się z nami podzielisz :roll: Quote
Pysia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Witaj Haniu :loveu: Czy nadal podobna sceneria w domu? My robimy podkopy na podworku....Zaczynam sie bac :crazyeye: Quote
Alka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Witaj Haniu !:multi: Pozdrowionka dla Was!:loveu: Quote
Hanna R. Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Wieczór ... Napewno nie dobry. Od wczoraj bierzemy powtórkę z rozrywki. Mania - równo rok po zabiegu - ponownie pije jak smok. I sika jak sikawka. W domu oczywiście też . Co pól godziny tak jakoś. I rośnie jej w szybkim tempie guz sutka. Jest gorący. Ona ciągle go liże . Cholera... I znowu koncepcje weterynaryjne są różne. Od cukrzycy, przez mocznicę - po niewydolność kory nadnerczy :cool1: ZNOWU ! :-( Jutro wszystkie badania. A w domu meksyk. Cholera ... :shake: TAK BYŁO PRZED ROKIEM ... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=15048 Quote
Alka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 oj, Haniu, smutne wieści...:-( trzymajcie się ... Quote
aga1215 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 biedna Mania... Haniu - :kciuki: w tym roku też dobrze się skończy :kciuki: Quote
malawaszka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 ojjj Maniulko kochana nasza nie daj się i tym razem!!!!! :kciuki: Quote
Pysia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Rzeczywiście przy cukrzyce pies pije i sika bardzo duzo. Koniecznie zrob jej poziom cukru. Trzymaj się bo Mania potrzebuje spokojnej Hani a nie zdenerwowanej .... Quote
gochgoch Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Haniu... :glaszcze: :calus: Będzie dobrze!!!! Quote
Recommended Posts