malawaszka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Bolesławek też dzisiaj takiego nieboszczyka udawał :loveu: Quote
Alicja Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 :multi::multi::multi:Ozzy też ma taką klimę :p Quote
Pysia Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 malawaszka napisał(a):Bolesławek też dzisiaj takiego nieboszczyka udawał :loveu: Bolesławka to wszyscy rozumiemy dlaczego..... Quote
mmbbaj Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Haniu, przepraszam, że dopiero dzisiaj, ale wczoraj nie miałam głowy bo moja mama też Anna :lol: :buzi: :buzi: :buzi: Quote
malawaszka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 z pozdrowieniami dla wytrzeszczonego Gezia :lol: Dobranoc :hand: Quote
Hanna R. Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='malawaszka']z pozdrowieniami dla wytrzeszczonego Gezia :lol: Dobranoc :hand: Ooooo , MOJE ŚLICZNOŚCI !!! :loveu: :loveu: :loveu: Dobranoc ! Quote
Hanna R. Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='mmbbaj']Haniu, przepraszam, że dopiero dzisiaj, ale wczoraj nie miałam głowy bo moja mama też Anna :lol: :buzi: :buzi: :buzi: Małgosiu - bardzo dziękuję ! :calus: Quote
an3czka Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Asherku, ja wierzę w ludzi ! :evil_lol: Pomieszczenie klimatyzowane : :diabloti: Basco też ma taką klimę:evil_lol: Quote
Pysia Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Witaj Haniu :loveu: DGM w końcu działa :multi: Jestem już uzależniona od niej :razz: Wczoraj wariowałam :cool1: Quote
PIKA Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Pysia napisał(a):Witaj Haniu :loveu: DGM w końcu działa :multi: No jak ja dzisiaj wstałam po 12,00 :evil_lol: to już nie działała :angryy: A teraz tak muli, że się ma wrażenie że znowu nie bedzie dzialac :roll: To się pożalilam u Hanki :lol: Quote
Alicja Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 :multi::multi::multi:cześć:loveu::loveu::loveu: Quote
Patka Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 witajcie uzaleznieni i nie :cool3: jak tam fotki juz sie grzeją ;) Quote
Vectra Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Ja wcale nie jestem uazleżniona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wcale ,a wcale tylko już chciałam kompa rozbierać ;) Quote
malawaszka Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 hahaha to wszystko jakieś chore :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 [quote name='malawaszka']hahaha to wszystko jakieś chore :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co niby chore ??? :roll: MY ZDROWI JESTEŚMY !!! :look3: :look3: :look3: :eek2: :eek2: :eek2: Quote
jo-jo Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Dwa zmęczone psie :diabloti: Dzień Dobry Haniu:multi: Quote
aga1215 Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Co niby chore ??? :roll: MY ZDROWI JESTEŚMY !!! :look3: :look3: :look3: :eek2: :eek2: :eek2: NIE :nerwy: :eek2: :flaming: :comp26: :shock: :shock: :shock: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: Quote
Alicja Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Haniu nie strasz :placz:mnie to czeka u Kuby a potem częściowo w kuchni:shake: Quote
Hanna R. Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Jojki - dzisiaj chłodniej, więc nie włączaliśmy KLIMY . :cool3: Aga - pod wszysykimi emotkami się podpisuję, tylko czemu rozbiłaś mi komputer ? :lol: Alu - no to wyśpij się i podelektuj normalnym życiem w brudnej kuchni ... :evil_lol: Ja już się zastanawiam - po co mi to było ... :shake: Pika - ta, wyprowadziłam się już emocjonalnie . Nie ma mnie, nie ma, nie ma .... :roll: :roll: :roll: Kasiu - no widzisz ??? A mamusia tak mnie prosiła, żebym porządku pilnowała ... :razz: Moje psy taż mówią DZIEŃ DOBRY ! Quote
aga1215 Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] razem som??? Haniu - nie rozbijam Ci komputera:shake: , tylko dlaczego on Ci zrobił taką rewolucję w Twoim sterylnym domku:shake: :mad: Quote
Hanna R. Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 [quote name='aga1215']razem som??? Haniu - nie rozbijam Ci komputera:shake: , tylko dlaczego on Ci zrobił taką rewolucję w Twoim sterylnym domku:shake: :mad: Aga, one zawsze sa razem. Chociaż Gezes udaje, że obecność Mańki to konieczność. Ale jak jej nie ma, to dostaje natychmiast zespołu niespokojnego ciała w wersji hard core. Jaki mój domek sterylny, to widać na ostatnim zdjeciu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asher Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Haniu, ty to przynajmniej masz remont. A moje mieszkanie na codzień wygląda prawie tak samo, i to bez pretekstu! :roll: Dzisiaj wzięłam się trochę za odgruzowywanie... :roll: Okno wymyłam (ludzie się na mnie tek gapili, że żałowałam, że jakeijś flagi anty-LPR nie wywiesiłam :diabloti: ), cztery siatki papierów wywaliłam na śmietnik, ksiązki i cd poukładałam... I się zmęczyłam :mdleje: A mieszkanie i trak wygląda nie za bardzo... :roll: Quote
Recommended Posts