Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmbbaj']Haniu, przepraszam, że dopiero dzisiaj, ale wczoraj nie miałam głowy bo moja mama też Anna :lol:

:buzi: :buzi: :buzi:

Małgosiu - bardzo dziękuję ! :calus:

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj Haniu :loveu: DGM w końcu działa :multi:

No jak ja dzisiaj wstałam po 12,00 :evil_lol: to już nie działała :angryy: A teraz tak muli, że się ma wrażenie że znowu nie bedzie dzialac :roll:

To się pożalilam u Hanki :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha to wszystko jakieś chore :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Co niby chore ??? :roll:

MY ZDROWI JESTEŚMY !!! :look3: :look3: :look3:

:eek2: :eek2: :eek2:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Co niby chore ??? :roll:

MY ZDROWI JESTEŚMY !!! :look3: :look3: :look3:

:eek2: :eek2: :eek2:

NIE :nerwy: :eek2: :flaming: :comp26: :shock: :shock: :shock: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared:

Posted

Jojki - dzisiaj chłodniej, więc nie włączaliśmy KLIMY . :cool3:

Aga - pod wszysykimi emotkami się podpisuję, tylko czemu rozbiłaś mi komputer ? :lol:

Alu - no to wyśpij się i podelektuj normalnym życiem w brudnej kuchni ... :evil_lol: Ja już się zastanawiam - po co mi to było ... :shake:

Pika - ta, wyprowadziłam się już emocjonalnie . Nie ma mnie, nie ma, nie ma .... :roll: :roll: :roll:

Kasiu - no widzisz ??? A mamusia tak mnie prosiła, żebym porządku pilnowała ... :razz:

Moje psy taż mówią DZIEŃ DOBRY !

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

razem som???

Haniu - nie rozbijam Ci komputera:shake: , tylko dlaczego on Ci zrobił taką rewolucję w Twoim sterylnym domku:shake: :mad:

Posted

[quote name='aga1215']razem som???

Haniu - nie rozbijam Ci komputera:shake: , tylko dlaczego on Ci zrobił taką rewolucję w Twoim sterylnym domku:shake: :mad:

Aga, one zawsze sa razem. Chociaż Gezes udaje, że obecność Mańki to konieczność. Ale jak jej nie ma, to dostaje natychmiast zespołu niespokojnego ciała w wersji hard core.

Jaki mój domek sterylny, to widać na ostatnim zdjeciu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Haniu, ty to przynajmniej masz remont. A moje mieszkanie na codzień wygląda prawie tak samo, i to bez pretekstu! :roll:
Dzisiaj wzięłam się trochę za odgruzowywanie... :roll: Okno wymyłam (ludzie się na mnie tek gapili, że żałowałam, że jakeijś flagi anty-LPR nie wywiesiłam :diabloti: ), cztery siatki papierów wywaliłam na śmietnik, ksiązki i cd poukładałam... I się zmęczyłam :mdleje: A mieszkanie i trak wygląda nie za bardzo... :roll: