Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

PIKA napisał(a):
co chodzi z tymi maturami

Pika, ten temat otwarty jest dopóty, dopóki miłościwie rzadzi w Oświacie Roman. On wszechwładny jest. I może sie zdarzyć, że pomięsza w maturach nie tylko aktualnych. Na przykład w roczniku Twoim . Lub moim. Działania nowotwórcze wszakże charakterystyczne dla niego są :razz:
Nie można żyć z głową w piasku. Trzeba świadomość niestałości posiadać . :p

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Pika, ten temat otwarty jest dopóty, dopóki miłościwie rzadzi w Oświacie Roman. On wszechwładny jest. I może sie zdarzyć, że pomięsza w maturach nie tylko aktualnych. Na przykład w roczniku Twoim . Lub moim. Działania nowotwórcze wszakże charakterystyczne dla niego są :razz:
Nie można żyć z głową w piasku. Trzeba świadomość niestałości posiadać . :p

aha :evil_lol:
ale fajnie się tak obudzić ktregos dnia, ze świadomością, ześ głąb i nawet matury nie masz :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
aha :evil_lol:
ale fajnie się tak obudzić ktregos dnia, ze świadomością, ześ głąb i nawet matury nie masz :evil_lol:

:stupid: a wiesz, że od kiedy przestałam oglądać TV taka sytuacja zdarza mi się coraz rzadziej... chyba zmądrzałam :cool3: co do matury... to się nie wypowiadam, bo z ww. powodów nie wiem, czy mam :evil_lol:

Posted

Camara napisał(a):
:stupid: a wiesz, że od kiedy przestałam oglądać TV taka sytuacja zdarza mi się coraz rzadziej... chyba zmądrzałam :cool3: co do matury... to się nie wypowiadam, bo z ww. powodów nie wiem, czy mam :evil_lol:

kochana, ja przez 3 tygodnie zapomnialam co to telewizor :lol: i nie dlatego, ze tam nie bylo, byly, nawet dwa :lol: ale nie ogladalam, nic, no jeden serial historyczny w niedziele i to wszystko, a tak, to ksiązeczka głownie szla na tapetę, Przeczytałam 4 :crazyeye: i to wcale nie takie cienkie znowu :crazyeye: Obejrzalam Diune i Pianistę na DVD i to był mój caly kontakt z kulturą :lol:

Posted

Witaj Haniu :) A wiesz że dzisiaj dostałam prezent od TZ-ta mimo ze imienin nie mam ?
Ale ciiiiiiiiiii bo Weszka czeka aby wyssać ze mnie krew.....

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: dostałaś aparat??!! :razz: fce wyssac Twoją krefff
Kobieto nie wygrał TZ jeszcze w lotka :placz: A że chcesz to wiem dlatego Cię unikam :evil_lol:
Haniu wybacz ale Weszka zawsze mnie prowokuje specjalnie ....:evil_lol:

Posted

Witaj Haniu

chciałabym Ci złożyć zaległe zyczenia imieninowe... przepraszam ze wczoraj ich nie złożyłam - mam nadzieję ze mi wybaczysz? :wink:

Haneczko - nie zmieniaj się, bądź zawsze taka jak jesteś - za to Cię bardzo lubię.... buziakuję mocno

Posted

Gosiu kochana , bardzo dziękuję ! Kontynuując moje rozpoczęte wcześniej przemówienie : również czuję się uzależniona od Twoich makro . Całkowicie !!!

Kasiu - dziękuję bardzo. I nie zapomnij podziekować za życzenia Bigoskowi ! :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Weszko i Pisiu - czy juz Wam mówiłam, że wasze dialogi każą umarłemu natychmiast ponownie umrzeć ? Ze śmiechu ??? :lol: :lol: :lol:
Mowiłaś :roll: Tylko nie wiem dlaczego :niewiem: :niewiem: :niewiem:
Nie wiem co jest śmiesznego w tym że ten weszkowy wampir chce mnie pozbawic życia albo zamienic w Zombi :placz:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Weszko i Pisiu - czy juz Wam mówiłam, że wasze dialogi każą umarłemu natychmiast ponownie umrzeć ? Ze śmiechu ??? :lol: :lol: :lol:

:evil_lol: to ja już wolę być Weszką :evil_lol:

Posted

Haniu, trzeba było odczekac trochę z tą mową dziękczynną, bo teraz nie wiesz, czy kolejni Ci życzenia składają ze szczerego serca, czy może żeby sobie na miłe słówko od Ciebie zarobić :evil_lol: Choc z drugiej strony, skoro zalezy im na Twoich komplementach, to i zyczenia chyba szczere? :lol: