Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Tak , Pysiu, ale czasami jest późno, późno, późno jest ...
Haniu - to nie jest prawda. Zamast patrzeć do tyłu popatrz do przodu :) I nie mów żeś stara.....Bo dostaniesz takiego kopa że od razu Ci przejdzie ;)

Posted

[quote name='malawaszka']se obejrzałam :eviltong: i ma baardzo fajne odstraszające frędzle na uszach :loveu:

No, wszyscy się ich boją :evil_lol:
Dla zaprzyjaźnionych spuszcza frędzle . O tak :

Posted

[quote name='Pysia']Haniu - to nie jest prawda. Zamast patrzeć do tyłu popatrz do przodu :) I nie mów żeś stara.....Bo dostaniesz takiego kopa że od razu Ci przejdzie ;)

Ale tył był bardzo fajny ! Nie wiem, czy przód też taki będzie ! :p
I pamiętaj, Pysiu, nie podnosi się nogi na starszych ! :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ja się cały czas uśmiecham :lol: :lol: :lol: !

No to jeszcze raz spróbuję tego obronnego :

ee czy temu obronnemu frendzel z ucha wystaje czy to łogonek sie zawieruszył :cool3:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ale tył był bardzo fajny ! Nie wiem, czy przód też taki będzie ! :p
I pamiętaj, Pysiu, nie podnosi się nogi na starszych ! :evil_lol:
Będzie - zobaczysz tylko uśmiech na twarz i naprzód!! Dasz radę bo my wierzymy w Ciebie :) A Ty uwierz w to bo wiem co mówię :) Świat jest taki zły na ile mu pozwolisz ;)
W przypadku zwątpienia w siebie osoby starszej nie omieszkam podnieść mimo wychowania jakie odebrałam :eviltong:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Piekarnik zepsuty ... :-(

wrrrrrrrr a u mnie kuchenki nie ma miałam nadzieję, ze na sempidło sie wproszę...............no cóż zostaje nam miła konwersacja (tudne słowo ;)) :multi: :multi: :multi:

Posted

Malawaszka, kurde ! :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Pysiu - ja już z tego doła wylazłam . Mam tak sinusoidalnie. To się w medycynie odpowiednio nazywa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dominika, nie chcę Cię martwić - nie siedzę o suchym pysku. Mam "kupne" :

Mniam, mniam, ciasteczko smakowite, a i tło interesujące :cool3:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Malawaszka, kurde ! :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Pysiu - ja już z tego doła wylazłam . Mam tak sinusoidalnie. To się w medycynie odpowiednio nazywa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Pewnie masz ten stan za którym ja tęsknię bo mogłabym być kapryśna i mieć zmienne nastroje i wszyscy by mi wybaczali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dominika, nie chcę Cię martwić - nie siedzę o suchym pysku. Mam "kupne" :

:eating: :sabber: :sabber: przepysznościowe mniaaaaaaaami

palce lizać

ale prawda jest jednak smutna nawet w połowie nie tak pyszne jak TWOJE :loveu:

Posted

dbsst napisał(a):
:eating: :sabber: :sabber: przepysznościowe mniaaaaaaaami

palce lizać

ale prawda jest jednak smutna nawet w połowie nie tak pyszne jak TWOJE :loveu:

No i tym sposobem - pochwalona - idę spać . :p :p :p
Dobranoc !

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
No i tym sposobem - pochwalona - idę spać . :p :p :p
Dobranoc !

Już????? :crazyeye: Co tak wcześnie :crazyeye:
:hmmmm: tak tu pusto :placz:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Tak , Pysiu, ale czasami jest późno, późno, późno jest ...

"znowu w życiu mi nie wyszło....."
wybacz, ale musiałam zanucić, bo mi się nasunęło i usunąć się nie chciało :cool1:

HANNO! Ja chcę tło z twojego zdjecia!
Kuma Magda

Posted

cześć Haniu

dobrze że madame Deprecha już Cię opusciła... niech się trzyma z daleka i Cię więcej nie odwiedza ;)

ciacho wygląda mocnoapetycznie - uwielbiam jagódki :p
Asia ma tu fajną minkę :lol:
widzę ze się troszkę opalacie :razz:

miłego i wesołego dzionka