Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hanna R. napisał(a):
:mdrmed: :mdrmed: :mdrmed:

Już to zauważyli wszyscy moi domownicy. I goście też :lol:

Nigdy nie myślałam, że będę miała boksera. PRZENIGDY ! :lol:
Myślisz, że nie będę żałowała ?

Haniu, sama się przekonasz.... nie będziesz mieć chciała już innej rasy, zobaczysz!!! :loveu::loveu::loveu:
Boksery to uczłowieczone psiaki, one wszystko wiedzą, wszystko rozumieją, są pieszczochy niesamowite, są najcudowniejszą rasą pod słońcem nie ma takiej drugiej, mają tylko jedną wadę..... stale chcą się całować :):):):)

Posted

Zaliczyliśmy pierwsze starcie.
Wyglądało dramatycznie .

Wróciłam z pracy - obydwa chciały się przywitać. To nie spodobało się Gezesowi. Zaczął ostrzegawczo warczeć. I nagle zaczęły się kłębić . Z warkotem. I zębami .

Ale już jest w porządku.
Chyba muszą ustawić sobie hierarchię .

Mam ból zamostkowy do teraz .

Młody chyba był bity. Kiedy mąż gwałtowniej podniesie rękę - on przypada do podłogi i leży jak naleśnik.

Mógłby coś opowiedzieć ...

Posted

Maga100 napisał(a):
ale krew się polała? Czy tylko jak to zwykle u samców - dużo harmideru i tyle?
A one same były w domu? Same same?

No nie wierzę, że Hanna ma boksera :)

Ja tez nie wierzę :grins:

Krew się nie polała.
A one jeszcze długo nie zostaną same .
Na samą myśl o tym dostaje palpitacji.
Musimy mieć pewność , kto w tym duecie zagra pierwsze skrzypce.

Posted

"Znalazłam się", i znalazłam ten watek , ale widzę , że moja pomoc juz nie potrzebna :lol:
Młodzieniec wiedział kogo znależć na tej nocnej tułaczce;)
A Geziu ....hm, mocno "zaplusował u mnie" tym serdecznym przyjęciem sierotki , zwłaszcza , że do bokserów (przynajmniej Piratka i Maksika) jakos nie pałał wczesniej nie tylko miłością , ale nawet sympatią :razz:
Haniu - zadzwonie jutro , bo dzis juz chyba zbyt późno na telefon. M.

Posted

a moim zdaniem będziesz żałować, że ten pospolity pies dopiero teraz zamieszkał w twoim domu!

a tak nawiasem mówiąc bokser do Ciebie pasuje jak pięść do oka :roll: TY dystyngowana on typ sportowca TY poukładana on wiatr w czaszce TY piękna a on piękny inaczej (ten pies jest tak brzydki, że aż piękny - to najczęściej będziesz słyszeć)
Ty i Twoje umiłowanie do spokoju i porządku, on głośny chrapiący, sapiący, rozwalający wszystkie zabawki w sobie znany wzór.
Moja wyobraźnia bogata jakoś tego nie umie odnaleźć w prawej półkuli mego mózgu :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']a moim zdaniem będziesz żałować, że ten pospolity pies dopiero teraz zamieszkał w twoim domu!

a tak nawiasem mówiąc bokser do Ciebie pasuje jak pięść do oka :roll: TY dystyngowana on typ sportowca TY poukładana on wiatr w czaszce TY piękna a on piękny inaczej (ten pies jest tak brzydki, że aż piękny - to najczęściej będziesz słyszeć)
Ty i Twoje umiłowanie do spokoju i porządku, on głośny chrapiący, sapiący, rozwalający wszystkie zabawki w sobie znany wzór.
Moja wyobraźnia bogata jakoś tego nie umie odnaleźć w prawej półkuli mego mózgu :diabloti:

ale sie uhahałam czytając ten opis .....sis , ale z ciebie prawie poetka ;)

Posted

[quote name='dbsst']a moim zdaniem będziesz żałować, że ten pospolity pies dopiero teraz zamieszkał w twoim domu!

i pierdzący :errrr:

Posted

Wiadomości z ostatniej chwili : nadal śpią. Na jednej kanapie - chociaz w przeciwległych rogach.
Dziś sie chyba nie zagryzą :cool3:

Aaaa, lecę pracować.

A może one czekaja z tymi atrakcjami do wieczora ?
Do mojego powrotu z pracy? :evil_lol:

FARO , odezwij sie koniecznie ,plisss.
Znalazłam jakis Twój numer telefonu - ale nieaktualny ...

Posted

malawaszka napisał(a):
Hanno norrrmalnie z Twoich postów wyziera ekscytacja potężna :lol: z tej strony Cię nie znałam :lol:

bo Hanna to nie tylko biała bluzeczka ;):lol:

Posted

Alicja napisał(a):

nooo to wiem - Hanna to jest perfekcyjne mieszkanko, Hanna to wielkie serce, Hanna to idealnie pościelone łóżko, Hanna to pięknie zastawiony stół świąteczny i Hanna to .... aaale popłynęłam :scared:

Posted

malawaszka napisał(a):
nooo to wiem - Hanna to jest perfekcyjne mieszkanko, Hanna to wielkie serce, Hanna to idealnie pościelone łóżko, Hanna to pięknie zastawiony stół świąteczny i Hanna to .... aaale popłynęłam :scared:

i zobacz jak się w to pieknie wpasował żółty boxio :loveu:

Posted

Alicja napisał(a):
może nie idź do pracy ;) w domu masz ciekawiej

Niby tak - ale .... w pracy ZERO opowiedzialnosci przecież . :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
Hanno norrrmalnie z Twoich postów wyziera ekscytacja potężna :lol: z tej strony Cię nie znałam :lol:

No widzisz ... bo wszystko poszło nie tak :shake: Nie dałaś mi szansy :diabloti:

Alicja napisał(a):

Fakt - biała bluzeczka to półprawda.
A chwila prawdy wkrótce nadejdzie. :lol:
Czy jakos tak ...

malawaszka napisał(a):

Czy Ty czegoś ode mnie potrzebujesz ? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Alicja napisał(a):
i zobacz jak się w to pieknie wpasował żółty boxio :loveu:

Bo generalnie chodzi o to, by umieć się wpasować :p

Posted

malawaszka napisał(a):
bałam się tu teraz zajrzeć, ale uffff - jest nieźle - a czy ja czegoś od Ciebie potrzebuję? :hmmmm: a może chciałabyś przygarnąć kotka albo sznaucerka????? :errrr:

kotki ....ja mam na zbyciu :)...Twój Cezary ma w pracy Hanno kotecki

Posted

malawaszka napisał(a):
no nie mogę co za BABA!!! gdzie nie napiszę o kotkach to zaraz mi się pakuje ze swoimi :obrazic:

no so :obrazic: a moje to co , sroce spod ogona wypadły :hmmmm:

Posted

Alicja napisał(a):
no so :obrazic: a moje to co , sroce spod ogona wypadły :hmmmm:

nie wiem komu wypadły :lol: ale pisz o nich sama a nie tam gdzie ja piszę o swoich :obrazic: - konflikt interesów hahahaha :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='malawaszka']nie wiem komu wypadły :lol: ale pisz o nich sama a nie tam gdzie ja piszę o swoich :obrazic: - konflikt interesów hahahaha :evil_lol: ;)

:obrazic: :evil_lol:

[FONT=Arial]:splat: ze ja na to wcześniej nie wpadłam .... przecież to mogą być Nasze koty :grins: ja po prostu te od TZta zawioze do Ciebie :loveu:[/FONT][FONT=Arial] KCM :loveu::loveu::loveu:wiem że się zgadzasz :loveu:[/FONT]

Posted

malawaszka napisał(a):
wszystkie koty nasze som - a ja w ramach rewanżu podrzucę Ci kilka sznupków - Ozzy się ucieszy :evil_lol:

:hmmmm: Ozzy spoko ...gorzej z TZtem :roflt: