beria Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Otóż to ! Ty to Małgosiu MŁODA JESTEŚ< ŁADNA < INTELIGENTNA JESTEŚ - i może mnie trochę lubisz. Co do "młoda, ładna i inteligentna" to mogę polemizować :evil_lol: Ale Cię lubię :loveu: Quote
Maga100 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 HankaRupczewska napisał(a):. Bo Maga jest TAKA SAMA - a pisze tak NIEWYDARZENIE. Zupełnie jak nieletnia ! Albo mnie nie lubi już. :evil_lol: a bo moze ja sie cofam? w rozwoju np.? i ja zawsze wracam do domu o której chcę bez róży w zębach :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Witam Haniu :loveu: Bardzo ciekawy temat tutaj zastałam :lol: Baaaaaaaardzo....:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 :evil_lol:oj ciekawie rozwinął sie temacik , ciekawie;) Quote
Hanna R. Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Dzień dobry dziewczynki ! :p A propos temat - taaaaakie tam wspominki starszej pani ...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie wiem jak Wy, ale ja umieram dziś w pracy z gorąca. I ani w głowie mi wczorajsze klimaty ... :shake: Quote
alive Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Latający pies!!! :lol: Quote
Alicja Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Dzień dobry dziewczynki ! :p A propos temat - taaaaakie tam wspominki starszej pani ...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie wiem jak Wy, ale ja umieram dziś w pracy z gorąca. I ani w głowie mi wczorajsze klimaty ... :shake::cool3:domyślam się ,że granat jeszcze nie użyty:cool3: Haniu u mnie UKROP:angryy: Quote
Pysia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:domyślam się ,że granat jeszcze nie użyty:cool3: Haniu u mnie UKROP:angryy: Pewnie nie bo Hania miałaby przewiew :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:domyślam się ,że granat jeszcze nie użyty:cool3: Haniu u mnie UKROP:angryy: Ja cały czas się zastanawiam :roll: Jakaś taka dzisiaj niezdecydowana jestem ... :cool1: Quote
Hanna R. Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Pysia napisał(a):Pewnie nie bo Hania miałaby przewiew :evil_lol: No tak - to jeden z argumentów na TAK. Ale są jeszcze i inne. :cool1: Quote
Gosiek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 cześć Haniu :p zdjęcia jak zawsze :loveu: Gezio tym bardziej :loveu: Quote
beria Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Pysia napisał(a):Pewnie nie bo Hania miałaby przewiew :evil_lol: Może zastosuję takie rozwiązanie u siebie :roll: Mam dobry powód, sąsiad mnie wkurza :diabloti: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Ja cały czas się zastanawiam :roll: Jakaś taka dzisiaj niezdecydowana jestem ... :cool1:Haniu , jak tam granaciane porzadki :razz: Quote
aga1215 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 HankaRupczewska napisał(a): [SIZE=4]Alu, NAJPIERW SPRZĄTAM SWOJR PODWÓRKO> Cała reszta potem :angryy: :angryy: :angryy: Haniu - może już przestań sprzątać to podwórko, bo chyba Geziowi i Manii smutno bez Ciebie, a ich do tego sprzatania na pewno nie wzięłaś :modla: a i mnie się ckni bez latającego Gezia i romantycznej Manii:-( Quote
Maga100 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Hanka, ja rozumiem, że granat i w ogóle, ale proszę cię, byle nie Kamikaze! :shock: Bo będzie mi cię brakować :shake: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Pysia napisał(a):Haniu - gdzieś Ty nam się zapodziała??:placz::pHania załatwia pocisk rakietowy;) Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pHania załatwia pocisk rakietowy;) Nie ;) Hania załatwia od wschodnich sąsiadów bombe atomową.... Quote
Hanna R. Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 JA Was dziewczynki kocham. Wszystkie. Nie ma czasu :angryy: :angryy: :angryy: Lecę ! Aha - i w ramach ekspijacji za wypisywanie głupot w różnych Galeriach :oops: wracam do normalnej czcinki... :diabloti: Całuję Was mocno :p Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 HankaRupczewska napisał(a):JA Was dziewczynki kocham. Wszystkie. Nie ma czasu :angryy: :angryy: :angryy: Lecę ! Aha - i w ramach ekspijacji za wypisywanie głupot w różnych Galeriach :oops: wracam do normalnej czcinki... :diabloti: Całuję Was mocno :p Jesteś Haniu :multi: :loveu: A już się martwiłam o Ciebie.... Wróć do swojej czcionki bo w moim wieku ma się pewne nawyki a jeden z nich jest taki, że rozpoznaję Cię bez patrzenia kto napisał ;) Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 HankaRupczewska napisał(a):JA Was dziewczynki kocham. Wszystkie. Nie ma czasu :angryy: :angryy: :angryy: Lecę ! Aha - i w ramach ekspijacji za wypisywanie głupot w różnych Galeriach :oops: wracam do normalnej czcinki... :diabloti: Całuję Was mocno :p:pHaniu , a ztej trzcinki to co rumik czy cukier ;) Quote
Pysia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pHaniu , a ztej trzcinki to co rumik czy cukier ;) No patrzaj...A ja nie zauważyłam :shake: Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Pysia napisał(a):No patrzaj...A ja nie zauważyłam :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a mówiłam .....okulista :p Quote
aga1215 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a mówiłam .....okulista :p Alu - tysz nie zauważyłam :crazyeye: :oops: :evil_lol: Quote
Recommended Posts