Hanna R. Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Maga100']jestem zafascynowana krzykaczką i jej białą bluzeczką :p Moja biała bluzeczka szybko przestaje być biała, a przecież ja pracuję w banku, a nie przy koniach :shake: :evil_lol: VIZIR Madziu, Vizir ! Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ania wyciąga te foty gdzies z czeluści galerniczych :lol: Ja miałam włosy zawsze krótkie. Dlatego moje dziecko ma warkocza... Ale odgraża się, że wkrótce go zetnie :shake: :shake: :shake: Całą galerię przeleciałam i powyciągałam co interesujące:cool3: Haniu sama kiedyś, w podstawówce ścięłam warkocz. A włosy miałam piękne - naturalny, jasny blond i gęste takie. Fryzjerka się kilka razy upewniała czy ma ciąć. Ścięcie warkocza to ważna rzecz w życiu każdej dziewczyny. Żałuje się tego tak bardzo, że potem do włosów ma się szacunek!!:lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']VIZIR Madziu, Vizir ! Ponoć jest nawet specjalny Vanish (tak to się chyba pisze) do białych rzeczy... Quote
Hanna R. Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Ania, czekam z niecierpliwością ! :cool3: :cool3: :cool3: A co do ścięcia włosów - to cóż, będe musiała poszanować decyzję Asi. Ale cały czas mam nadzieję, że negocjacje przyniosą pozytywny skutek . :p Quote
beria Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka'] Ścięcie warkocza to ważna rzecz w życiu każdej dziewczyny. Żałuje się tego tak bardzo, że potem do włosów ma się szacunek!!:lol: :lol: :lol: An3eczko, masz rację, ale o tym trzeba się przekonać na własnej skórze :diabloti: Moja córka miała dyskretny baleyage na włosach - różne odcienie blondu, wyglądało to naturalnie. W piątek po zakończeniu roku szkolnego zaczęła mnie molestować, abym pozwoliła jej nałożyć sobie szamponetkę, która zejdzie po kilku umyciach głowy, bo tak robią koleżanki :roll: Pozwoliłam, a niech tam, żeby nie zrzędziła, że na nic jej nie pozwalam :diabloti: Do dziś nie wychodziła z domu, bo nie chciała się pokazać w purpurowych włosach :diabloti: Szamponetka się nie zmyła mimo usilnych prób :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzisiaj musiałam dać na fryzjera :roll: Żałuje się po fakcie :razz: Quote
aga1215 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Geziu - takiego Cie lubie :loveu: :multi: Quote
Hanna R. Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='beria']Pozwoliłam, a niech tam, żeby nie zrzędziła, że na nic jej nie pozwalam :diabloti: Do dziś nie wychodziła z domu, bo nie chciała się pokazać w purpurowych włosach :diabloti: Szamponetka się nie zmyła mimo usilnych prób :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzisiaj musiałam dać na fryzjera :roll: Żałuje się po fakcie :razz: Boże, jakie wszystko jest powtarzalne... Ja to brałam przed Sylwestrem. Ba, nawet sama w tym uczestniczyłam, pomagałam nakładać te cholerne szmponetki :angryy: Efekt był piorunujący ! :angryy: Dobrze, że porządna fryzjerka w ramach akcji ratunkowej potrafiła przywrócić włosom - takim przecież długim - w miarę naturalny wygląd ... Quote
beria Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Uwielbiam uszy, które żyją własnym życiem :loveu: Quote
Hanna R. Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='malawaszka'] ahh ten obłęd w oczach :loveu: Specjalnie dla Ciebie :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='beria']Uwielbiam uszy, które żyją własnym życiem :loveu: Beria - bardzo proszę : :p Quote
Hanna R. Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='aga1215']Geziu - takiego Cie lubie :loveu: :multi: Aga, Gezio pozdrawia ! :loveu: Quote
malawaszka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Specjalnie dla Ciebie :lol: :lol: :lol: aaahahahaha no to chyba obudziłam pół osiedla bo przy otwartym na maxa oknie wybnuchnęłam śmiechem :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aga, Gezio pozdrawia ! :loveu: o czym on tak rozmyśla? Quote
Hanna R. Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='aga1215']o czym on tak rozmyśla? Jutro go zapytam - bo dziś już zabiera się do spania... I odmówił konwersacji ..:p :p :p Quote
aga1215 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Jutro go zapytam - bo dziś już zabiera się do spania... I odmówił konwersacji ..:p :p :p :crazyeye: no przeca jeszcze nie śpi, wygląda na nieźle rozbawionego :crazyeye: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Jutro go zapytam - bo dziś już zabiera się do spania... I odmówił konwersacji ..:p :p :p Haniu nie wiem zawsze jak wchodze do waszej galerii to trafiam na zdjęcia zachęcające do spania:loveu: Quote
beria Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Beria - bardzo proszę : :p Bardzo dziękuję :loveu: I Gezio i uchole pięęęęękne :loveu: Quote
Pysia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):Haniu nie wiem zawsze jak wchodze do waszej galerii to trafiam na zdjęcia zachęcające do spania:loveu: Witaj Haniu :loveu: Ja też oglądam się na łóżko ;) Quote
AlKil Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 dzień dobry !!!! Moje starszawe dziecko właśnie sobie ścięło warkocza i jest najszczęśliwsza na świecie. No zostawiła sobie włosy do ramion, a resztę podarowała koledze na dredy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='AlKil']dzień dobry !!!! Moje starszawe dziecko właśnie sobie ścięło warkocza i jest najszczęśliwsza na świecie. No zostawiła sobie włosy do ramion, a resztę podarowała koledze na dredy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: O cholera ! To źle rokuje ... :placz: :placz: :placz: Quote
Hanna R. Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='jo-jo']Haniu nie wiem zawsze jak wchodze do waszej galerii to trafiam na zdjęcia zachęcające do spania:loveu: Bo Ty Jojku wchodzisz do naszej galerii późno ... A poza tym ona ma tytuł " Senna Galeria " :p Quote
Hanna R. Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Haniu :loveu: Ja też oglądam się na łóżko ;) Pysiu, nie chcę być upiewrdliwa, ale .... może jakieś PW od Ciebie dostanę ??? :p Quote
Pysia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Pysiu, nie chcę być upiewrdliwa, ale .... może jakieś PW od Ciebie dostanę ??? :p Haneczko kochana kocham Cię strasznie i mozesz być upierdliwa :eviltong: Napisz tylko pytania w punktach a odpowiem na wszystkie ;) Na PW napisz :evil_lol: Quote
Recommended Posts