Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']jestem zafascynowana krzykaczką i jej białą bluzeczką :p
Moja biała bluzeczka szybko przestaje być biała, a przecież ja pracuję w banku, a nie przy koniach :shake: :evil_lol:

VIZIR Madziu, Vizir !

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ania wyciąga te foty gdzies z czeluści galerniczych :lol:

Ja miałam włosy zawsze krótkie. Dlatego moje dziecko ma warkocza... Ale odgraża się, że wkrótce go zetnie :shake: :shake: :shake:
Całą galerię przeleciałam i powyciągałam co interesujące:cool3:

Haniu sama kiedyś, w podstawówce ścięłam warkocz. A włosy miałam piękne - naturalny, jasny blond i gęste takie. Fryzjerka się kilka razy upewniała czy ma ciąć.

Ścięcie warkocza to ważna rzecz w życiu każdej dziewczyny. Żałuje się tego tak bardzo, że potem do włosów ma się szacunek!!:lol: :lol: :lol:

Posted

Ania, czekam z niecierpliwością ! :cool3: :cool3: :cool3:

A co do ścięcia włosów - to cóż, będe musiała poszanować decyzję Asi. Ale cały czas mam nadzieję, że negocjacje przyniosą pozytywny skutek . :p

Posted

[quote name='an3czka']
Ścięcie warkocza to ważna rzecz w życiu każdej dziewczyny. Żałuje się tego tak bardzo, że potem do włosów ma się szacunek!!:lol: :lol: :lol:

An3eczko, masz rację, ale o tym trzeba się przekonać na własnej skórze :diabloti:
Moja córka miała dyskretny baleyage na włosach - różne odcienie blondu, wyglądało to naturalnie. W piątek po zakończeniu roku szkolnego zaczęła mnie molestować, abym pozwoliła jej nałożyć sobie szamponetkę, która zejdzie po kilku umyciach głowy, bo tak robią koleżanki :roll: Pozwoliłam, a niech tam, żeby nie zrzędziła, że na nic jej nie pozwalam :diabloti:
Do dziś nie wychodziła z domu, bo nie chciała się pokazać w purpurowych włosach :diabloti: Szamponetka się nie zmyła mimo usilnych prób :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzisiaj musiałam dać na fryzjera :roll:
Żałuje się po fakcie :razz:

Posted

[quote name='beria']Pozwoliłam, a niech tam, żeby nie zrzędziła, że na nic jej nie pozwalam :diabloti:
Do dziś nie wychodziła z domu, bo nie chciała się pokazać w purpurowych włosach :diabloti: Szamponetka się nie zmyła mimo usilnych prób :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzisiaj musiałam dać na fryzjera :roll:
Żałuje się po fakcie :razz:

Boże, jakie wszystko jest powtarzalne...
Ja to brałam przed Sylwestrem. Ba, nawet sama w tym uczestniczyłam, pomagałam nakładać te cholerne szmponetki :angryy:
Efekt był piorunujący ! :angryy:
Dobrze, że porządna fryzjerka w ramach akcji ratunkowej potrafiła przywrócić włosom - takim przecież długim - w miarę naturalny wygląd ...

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Specjalnie dla Ciebie :lol: :lol: :lol:

aaahahahaha no to chyba obudziłam pół osiedla bo przy otwartym na maxa oknie wybnuchnęłam śmiechem :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Jutro go zapytam - bo dziś już zabiera się do spania... I odmówił konwersacji ..:p :p :p

:crazyeye: no przeca jeszcze nie śpi, wygląda na nieźle rozbawionego :crazyeye:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Jutro go zapytam - bo dziś już zabiera się do spania... I odmówił konwersacji ..:p :p :p

Haniu nie wiem zawsze jak wchodze do waszej galerii to trafiam na zdjęcia zachęcające do spania:loveu:

Posted

jo-jo napisał(a):
Haniu nie wiem zawsze jak wchodze do waszej galerii to trafiam na zdjęcia zachęcające do spania:loveu:

Witaj Haniu :loveu:
Ja też oglądam się na łóżko ;)

Posted

dzień dobry !!!!

Moje starszawe dziecko właśnie sobie ścięło warkocza i jest najszczęśliwsza na świecie. No zostawiła sobie włosy do ramion, a resztę podarowała koledze na dredy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']dzień dobry !!!!

Moje starszawe dziecko właśnie sobie ścięło warkocza i jest najszczęśliwsza na świecie. No zostawiła sobie włosy do ramion, a resztę podarowała koledze na dredy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

O cholera ! To źle rokuje ... :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='jo-jo']Haniu nie wiem zawsze jak wchodze do waszej galerii to trafiam na zdjęcia zachęcające do spania:loveu:

Bo Ty Jojku wchodzisz do naszej galerii późno ...
A poza tym ona ma tytuł " Senna Galeria " :p

Posted

[quote name='Pysia']Witaj Haniu :loveu:
Ja też oglądam się na łóżko ;)

Pysiu, nie chcę być upiewrdliwa, ale .... może jakieś PW od Ciebie dostanę ??? :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Pysiu, nie chcę być upiewrdliwa, ale .... może jakieś PW od Ciebie dostanę ??? :p
Haneczko kochana kocham Cię strasznie i mozesz być upierdliwa :eviltong: Napisz tylko pytania w punktach a odpowiem na wszystkie ;) Na PW napisz :evil_lol: