AlKil Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 no nie mogę, żarcie na hrabiowskiej porcelanie!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
an3czka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] O kurka! Gdyby nie to, że opiłam się koktailem truskawkowym, ześliniłabym się potwornie:lol: Quote
an3czka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:Hania , leże pod monitorem ............... ja mam tylko swój skromny namiot 3 osobowy :placz::placz::placz: A ja nawet namiotu nie mam:-( Quote
Hanna R. Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Dziewczynki kochane - powrót do codzienności. :p Wczorajszy spacer . Do znudzenie podobny do poprzednich. Jak mawia Ania Bascowa ... Ale - niech tam ! Zaserwuję Wam tasiemca :cool1: :cool1: :cool1: Quote
Maga100 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Rany, jaki dom! :crazyeye: jaki ogród :crazyeye: jakie wnętrze! :crazyeye: takie coś na pewno nie jest przede mną :shake: Quote
Cola Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Haniu zabiłaś mnie tą posiadłością....teraz ja zazdraszczam... Quote
an3czka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Spacer do znudzenia podobny do innych, ale jednak, jednak inny:cool3: A na tych zdjęciach widzę śliczną, roześmianą psią mordkę:loveu: Haniu poproszę o jakies zbliżenie od tyłu. Muszę się przyjrzeć zadkowi kastrata:lol: Quote
Hanna R. Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Magda, Cola - daję słowo - CHCIEĆ - TO MÓC ! :p Ja - na przykład - nie mam takiego domku i ogródka wyłącznie dlatego, że NIE CHCĘ ! :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='an3czka'] Haniu poproszę o jakies zbliżenie od tyłu. Muszę się przyjrzeć zadkowi kastrata:lol: O kurczę ! Właśnie wywaliłam dupkę z aparatu ! Jutro specjalnie dla Ciebie ujmę ją zgrabnie w kadr . :lol: Quote
Behemot Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Magda, Cola - daję słowo - CHCIEĆ - TO MÓC ! :p Ja - na przykład - nie mam takiego domku i ogródka wyłącznie dlatego, że NIE CHCĘ ! :evil_lol: Otóż to! Ja na przykład chciałabym być piękna, zdrowa i bogata. A nie chcę, a na co mi to? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Magda, Cola - daję słowo - CHCIEĆ - TO MÓC ! :p Ja - na przykład - nie mam takiego domku i ogródka wyłącznie dlatego, że NIE CHCĘ ! :evil_lol: jasne. Tak sobie to tłumacz, jako i ja tłumaczę :diabloti: Quote
an3czka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O kurczę ! Właśnie wywaliłam dupkę z aparatu ! Jutro specjalnie dla Ciebie ujmę ją zgrabnie w kadr . :lol: Dobra. Czekam:p Quote
agabass Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Gez jak zawsze cudny i wielki Cezio od Cezara oczywiście a balety niezłe piękny ogród maja znajomi pozazdościć Quote
Hanna R. Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Jeszcze wczorajszy Gezesław. Dzisiejszy - w aparacie . Ale daję Wam słowo - że jest TAKI SAM ... :lol: Quote
an3czka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Pełna koncentracja:p Quote
malawaszka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Behemot']Otóż to! Ja na przykład chciałabym być piękna, zdrowa i bogata. A nie chcę, a na co mi to? :evil_lol: :hmmmm: no to chciałabym czy nie chcę :lol: Quote
beria Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Magda, Cola - daję słowo - CHCIEĆ - TO MÓC ! :p Ja - na przykład - nie mam takiego domku i ogródka wyłącznie dlatego, że NIE CHCĘ ! :evil_lol: To ja też nie chcę :obrazic: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Nie było nas - bo byliśmy u znajomych. Kilka zdjęć z Trzemeśni. Bo tam zabalowaliśmy ... Zuzanna :p Miło było ! Ja Haniu powrócę do posiadłości znajomych. Tak sobie marzyłam w pracy o takiej ale...Jakoś nijak w marzeniach nie mogłam sobie wyobrazić w tym ogrodzie ani w tych wnętrzach psa a niufa w szczególności...I postanowiłam powrócić do marzeń o małym białym domku z ogródkiem :) I od razu zrobiło się swojsko, a wkoło mnie zaroiło się od czarnych Zmoroszelm :lol: Quote
Behemot Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 malawaszka napisał(a)::hmmmm: no to chciałabym czy nie chcę :lol: Yyyyy... sama nie wiem, o co mi chodziło... :stupid: To od tych upałów chyba :mdleje::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='Pysia']Ja Haniu powrócę do posiadłości znajomych. Tak sobie marzyłam w pracy o takiej ale...Jakoś nijak w marzeniach nie mogłam sobie wyobrazić w tym ogrodzie ani w tych wnętrzach psa a niufa w szczególności...I postanowiłam powrócić do marzeń o małym białym domku z ogródkiem :) I od razu zrobiło się swojsko, a wkoło mnie zaroiło się od czarnych Zmoroszelm :lol: No włąśnie , Pysiu... Znajomi psa nie mają - oni dużo jeżdżą po świecie, mieszkanie główne mają w Krakowie ... Ale ja też sobie nie bardzo wyobrażam tam psa . Nasze zostały w domu... Fakt, że są niewychowane, więc szkody mogły by porobić.. zwłaszcza Gezesław ... Myślę, więc,że lepiej będzie pozostać przy wersji, którą do tej pory miałaś. :p Quote
Hanna R. Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='Behemot']Yyyyy... sama nie wiem, o co mi chodziło... :stupid: To od tych upałów chyba :mdleje::evil_lol: Behemotku - no jak to ??? Poprostu Z WYBORU i z pełna świadomością NIE JESTEŚ miss Regionu, nie masz kondycji Pudziana i od czasu do czasu - Z WYBORU - masz debet na koncie . Czyż nie ??? :lol: :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Ooooooooo!!!!!!! Widzę, że Behemot już tu była :scared: Quote
Behemot Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Behemotku - no jak to ??? Poprostu Z WYBORU i z pełna świadomością NIE JESTEŚ miss Regionu, nie masz kondycji Pudziana i od czasu do czasu - Z WYBORU - masz debet na koncie . Czyż nie ??? :lol: :lol: :lol: Zaraz.... to bardzo złożona kwestia.... Muszę... spokojnie... się.... zastanowić.... :puppydog: Quote
Behemot Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 mmbbaj napisał(a):Ooooooooo!!!!!!! Widzę, że Behemot już tu była :scared: Wszyscy się ode mnie odwracają :nonono2: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='Behemot']Zaraz.... to bardzo złożona kwestia.... Muszę... spokojnie... się.... zastanowić.... :puppydog: No tak sobie pomyślałam ... Bo ja tak miewam :lol: :lol: :lol: I jeszcze z WYBORU 9 to już pisałam ) nie mam takiego domku i ogródka jak moja Beatka ! :p Quote
Recommended Posts