Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:Hania , leże pod monitorem ...............
ja mam tylko swój skromny namiot 3 osobowy :placz::placz::placz:

A ja nawet namiotu nie mam:-(

Posted

Dziewczynki kochane - powrót do codzienności. :p

Wczorajszy spacer . Do znudzenie podobny do poprzednich. Jak mawia Ania Bascowa ...

Ale - niech tam !
Zaserwuję Wam tasiemca :cool1: :cool1: :cool1:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

Spacer do znudzenia podobny do innych, ale jednak, jednak inny:cool3:

A na tych zdjęciach widzę śliczną, roześmianą psią mordkę:loveu:

Haniu poproszę o jakies zbliżenie od tyłu. Muszę się przyjrzeć zadkowi kastrata:lol:

Posted

[quote name='an3czka']

Haniu poproszę o jakies zbliżenie od tyłu. Muszę się przyjrzeć zadkowi kastrata:lol:

O kurczę ! Właśnie wywaliłam dupkę z aparatu !
Jutro specjalnie dla Ciebie ujmę ją zgrabnie w kadr . :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Magda, Cola - daję słowo - CHCIEĆ - TO MÓC ! :p
Ja - na przykład - nie mam takiego domku i ogródka wyłącznie dlatego, że NIE CHCĘ ! :evil_lol:

Otóż to! Ja na przykład chciałabym być piękna, zdrowa i bogata. A nie chcę, a na co mi to? :evil_lol:

Posted

Ja - na przykład - nie mam takiego domku i ogródka wyłącznie dlatego, że NIE CHCĘ ! :evil_lol:

jasne. Tak sobie to tłumacz, jako i ja tłumaczę :diabloti:

Posted

To ja też nie chcę :obrazic: :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Nie było nas - bo byliśmy u znajomych.

Kilka zdjęć z Trzemeśni. Bo tam zabalowaliśmy ...

Zuzanna :p

Miło było !
Ja Haniu powrócę do posiadłości znajomych. Tak sobie marzyłam w pracy o takiej ale...Jakoś nijak w marzeniach nie mogłam sobie wyobrazić w tym ogrodzie ani w tych wnętrzach psa a niufa w szczególności...I postanowiłam powrócić do marzeń o małym białym domku z ogródkiem :) I od razu zrobiło się swojsko, a wkoło mnie zaroiło się od czarnych Zmoroszelm :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:hmmmm: no to chciałabym czy nie chcę :lol:

Yyyyy... sama nie wiem, o co mi chodziło... :stupid: To od tych upałów chyba :mdleje::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Ja Haniu powrócę do posiadłości znajomych. Tak sobie marzyłam w pracy o takiej ale...Jakoś nijak w marzeniach nie mogłam sobie wyobrazić w tym ogrodzie ani w tych wnętrzach psa a niufa w szczególności...I postanowiłam powrócić do marzeń o małym białym domku z ogródkiem :) I od razu zrobiło się swojsko, a wkoło mnie zaroiło się od czarnych Zmoroszelm :lol:

No włąśnie , Pysiu...
Znajomi psa nie mają - oni dużo jeżdżą po świecie, mieszkanie główne mają w Krakowie ...
Ale ja też sobie nie bardzo wyobrażam tam psa . Nasze zostały w domu... Fakt, że są niewychowane, więc szkody mogły by porobić.. zwłaszcza Gezesław ...
Myślę, więc,że lepiej będzie pozostać przy wersji, którą do tej pory miałaś. :p

Posted

[quote name='Behemot']Yyyyy... sama nie wiem, o co mi chodziło... :stupid: To od tych upałów chyba :mdleje::evil_lol:

Behemotku - no jak to ???
Poprostu Z WYBORU i z pełna świadomością NIE JESTEŚ miss Regionu, nie masz kondycji Pudziana i od czasu do czasu - Z WYBORU - masz debet na koncie . Czyż nie ??? :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Behemotku - no jak to ???
Poprostu Z WYBORU i z pełna świadomością NIE JESTEŚ miss Regionu, nie masz kondycji Pudziana i od czasu do czasu - Z WYBORU - masz debet na koncie . Czyż nie ??? :lol: :lol: :lol:

Zaraz.... to bardzo złożona kwestia....
Muszę... spokojnie... się.... zastanowić.... :puppydog:

Posted

[quote name='Behemot']Zaraz.... to bardzo złożona kwestia....
Muszę... spokojnie... się.... zastanowić.... :puppydog:

No tak sobie pomyślałam ... Bo ja tak miewam :lol: :lol: :lol: I jeszcze z WYBORU 9 to już pisałam ) nie mam takiego domku i ogródka jak moja Beatka ! :p