Hanna R. Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 Pika - dzisiaj było święto, więc ... Nie mogłam ... :shake: Cola - ja mam dupiany aparat ... Cholera ! Tak bym chciała mieć taki jak Twój. Albo Nicon Ani od Basca ... :-( Aga - Gezio wielofunkcyjny jest . Miał sporo czasu, żeby się nauczyć . W końcu ma sześćdziesiąt lat ... :p Quote
beria Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Tu Gezio jest zarazem zdziwiony i wchodzący w zakręt :cool3: Piękne zdjęcia :loveu: Quote
Hanna R. Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 Beria - dzięki ! Pies - ??? Dostojny ??? Pies pędzący . W górę : W dół: W poziomie : Pies ... cienias : Pies Prawie Z Australii : Pies w duecie : Pies zmęczony : Quote
aga1215 Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 piękny i jakże fotogeniczny ten staruszek Gezio:loveu: Dobranoc - dla Gezia :iloveyou: Quote
Maga100 Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 I w galerii Hanny mamy dowód, że nawet dupiastym aparatem można robić piekne zdjecia :cool1: Nie wszystko jeszcze na tym świecie zależy od techniki :eviltong: Quote
bigos Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 PIES SAMOTNY ... Utrudzony wędrowiec ... No piękne cacko:loveu: :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Cola Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Cola - ja mam dupiany aparat ... Cholera ! Tak bym chciała mieć taki jak Twój. Albo Nicon Ani od Basca ... :-( Masz dupiany aparat (jak sama twierdzisz), ale fotki robisz bajeczne... :loveu: Quote
AlKil Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Haniu, zdjecia na tle nieba są po prostu fantastyczne...i jak to mówią "nie aparat robi zdjęcia tylko fotograf"...:loveu::loveu::loveu: Quote
Cola Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Alkil to zależy :evil_lol: czy robione są na automacie czy na manualu :) Quote
AlKil Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 hihi niby tak.:evil_lol:.. ale trzeba mieć jeszcze to wyczucie kiedy pstryknąć fotkę, by była ciekawa....a aparaty chyba jeszcze nie posiadają tej funkcji...:shake: Quote
Cola Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 AlKil napisał(a):hihi niby tak.:evil_lol:.. ale trzeba mieć jeszcze to wyczucie kiedy pstryknąć fotkę, by była ciekawa....a aparaty chyba jeszcze nie posiadają tej funkcji...:shake: :evil_lol: :evil_lol: Jeszcze nie, ale za kilka lat kto wie :evil_lol: Człowiek będzie potrzebny tylko do noszenia aparatu :evil_lol: Quote
AlKil Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 coś Ty! One będą inteligentnie podążać za swoim właścicielem...:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 No to ja w odpowiedzi na powyższe - :oops: :oops: :oops: Quote
aga1215 Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No to ja w odpowiedzi na powyższe - :oops: :oops: :oops: śliczne niebo:multi: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Witaj Haniu :) Tak sobie myślę że wybiorę się do Krakowa na wystawe popatrzeć na psy :) Quote
Hanna R. Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Aga - niebo rzeczywiście piękne ... Zauważ, że w tym roku niebo jakieś takie fotogeniczne jest ... :roll: Pysiu - jaką wystawę ? I kiedy ? Ja nie chadzam na wystawy - więc nie jestem na bieżąco. A właściwie, to wogóle nie jestem ... :roll: :roll: :roll: Quote
Teklunia Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: widze ze Gezio ma jeszcze jedna funkcje - latanie... Quote
Pysia Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aga - niebo rzeczywiście piękne ... Zauważ, że w tym roku niebo jakieś takie fotogeniczne jest ... :roll: Pysiu - jaką wystawę ? I kiedy ? Ja nie chadzam na wystawy - więc nie jestem na bieżąco. A właściwie, to wogóle nie jestem ... :roll: :roll: :roll: Kiedy jest to muszę sprawdzić :) Ale chyba pojadę :) Umówimy się i spotkamy :) Będzie fajnie bo wystawiać nie będę a wtedy człowiek wolny jak ptak :) Quote
an3czka Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Cola']Masz dupiany aparat (jak sama twierdzisz), ale fotki robisz bajeczne... :loveu: Podpisuję sie pod tym. Haniu, Haniu więcej zdjęć!!!!!!:loveu: Quote
an3czka Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No to ja w odpowiedzi na powyższe - :oops: :oops: :oops: Ale, że psy chodzą w powietrzu, to nie wiedziałam:roll: :lol: Quote
aga1215 Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Aga - niebo rzeczywiście piękne ... Zauważ, że w tym roku niebo jakieś takie fotogeniczne jest ... :roll: Dlaczego przy Asi Gezio fruwa a Ty go "przyziemiasz"? :hmmmm: :niewiem: [quote name='HankaRupczewska']Utrudzony wędrowiec ... tysz fajne ...niebo:loveu: Quote
Hanna R. Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Gezesław wczorajszy ... Aga - ktoś MUSI być tym złym ... :evil_lol: Pysiu - z całą przyjemnością ! A dlaczego nie wystawiasz swoich piękności ? Aniu - wkurzają mnie te cholerne piksele, które przy tej hmmm - klasy aparacie i knsekwencjach :evil_lol: są widoczne ! :angryy: Bigosku - lata, lata ! Kasiu - dzień dobry ! :loveu: Quote
Recommended Posts