Hanna R. Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Alusiu od Ozulca - dlaczego opluwasz monitor przy takim poważnym i celnym spostrzeżeniu jak to Teklunieowe ? :p Kasiu oa Aszocika - WITAJ ! Bardzo się cieszymy, że mogłaś poznać część naszej rodziny ! :loveu: Kasiu od Tenka - to przecież Maga jest psychologiem :cool3: - a nie zauważyła dotychczas , że związek Maniuty i Gezesława opiera się na zżyciu i przwdziwym, wzajemnym zaufaniu ... :lol: Pysiu od Zmorek - my Ci baaaardzo dziękujemy za podniesienie naszego upadłego samopoczucia ! :lol: Aniu od Basca - sama wiesz najlepiej, jakie weimary są śpiochowate ... :p Bigosku, Luthien - wyżłowe mamusie dziękujemy za wizytę... :loveu: Cola - witaj, gdzie nam do Twoich świetnych zdjęć ... :roll: Quote
Hanna R. Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [SIZE=5]Polecono mi zrobić cotygodniową prasówkę ... :roll: Ale mimo najszczerszych chęci - chyba nie przystanę na tę propozycję ... :shake: A przed chwilą wróciliśmy ze spaceru. Takie słońce było. Popatrzcie, co ten badziewiasty aparat zrobił z kolorami :evil_lol: Dobranoc - dzisiaj idziemy wcześniej spać . :p :p :p Quote
AlKil Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Haniu, mi się te kolory podobają...:evil_lol: i chyba przesadzasz z tym badziewiastym aparatem...:cool1: Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska'][SIZE=5]Polecono mi zrobić cotygodniową prasówkę ... :roll: Ale mimo najszczerszych chęci - chyba nie przystanę na tę propozycję ... :shake: Haniu ja też mam pewien skrót ŚKŚ (gdzie Ś oznacza Świetne!) Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Gezio co pysznego masz w nosku?:evil_lol: Quote
Alka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 AlKil napisał(a):Haniu, mi się te kolory podobają...:evil_lol: i chyba przesadzasz z tym badziewiastym aparatem...:cool1: mnie też .:loveu: Haniu, grubo przesadzasz :nono: pomyśl sobie o mnie, ja wogóle nie mam aparaciku :placz: Quote
Hanna R. Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='an3czka']Haniu ja też mam pewien skrót ŚKŚ (gdzie Ś oznacza Świetne!) A bo Ty jesteś P K P kulturalna dziewczynka. I nie używzsz słów powszechnie uznanych ... Powinnam się mocniej wsrtydzić - ale zbyt leniwa jestem... Więc K P pójdę spać ! A popatrz sobie jekie to K jest smutne tragiczne...:-( :-( :-( Quote
Alicja Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Haniu , jak możesz zaśmiecać główkę Gezia jakimiś sprawami z prasy:razz:przecie chłopak się załamie:cool3: Quote
aga1215 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 ale mieliście słońce [quote name='HankaRupczewska'] Gezio językowiec:multi: Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A bo Ty jesteś P K P kulturalna dziewczynka. I nie używzsz słów powszechnie uznanych ... Powinnam się mocniej wsrtydzić - ale zbyt leniwa jestem... Więc K P pójdę spać ! A popatrz sobie jekie to K jest smutne tragiczne...:-( :-( :-( Haniu jaki wstyd! O czym Ty mówisz!:evil_lol: Chyba Cię parszywy nastrój dopadł:calus: Quote
malawaszka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='an3czka']Gezio co pysznego masz w nosku?:evil_lol: już nic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='malawaszka']już nic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Coś tam było, ale się... wylizało:evil_lol: Quote
beria Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='an3czka']Coś tam było, ale się... wylizało:evil_lol: Można zaoszczędzić na husteczkach :evil_lol: Quote
aga1215 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Dzień Dobry :buzi: wstawać, wstawać, nie spać - taki śliczny poranek :loveu: Quote
Gosiek Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Witaj Haniu :p nie wiem jak Ty (własciwie to chyba wiem ;) ) ale ja uwielbiam zdjecia w kolorach słońca :loveu: mają takie piękne, ciepłe barwy - to nic ze zmieniaja psiakom kolorki ;) Mój Ax w słonku wygląda jak pomarańczowy lefoń :lol: A Twoje zdjecia są śliczne i proszę tu nie mówić ze nie :mad: Gdyby nie były śliczne to by nikt tak nie pisał :eviltong: Quote
Hanna R. Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Witamy wszystkich :p Całujemy. Jednocześnie informujemy, że boli nas łeb. Okrutnie. Nie to, że JA, Hanna, mówię o sobie w liczbie mnogiej z powodu nadmiernego poczucia własnej wartości , a uchowaj Boże ! Boli głowa mnie - i Gezesławka. Mnie - z powodów bliżej nieokreślonyych, Gezesłwa - z powodu PSZCZOŁY ... Tak więc cierpimy w milczeniu. No, PRAWIE w milczeniu ... :wink: :wink: :wink: Dzisiaj było jak zwykle. Łąkowo. Zieleniny w bród ! :p Quote
Hanna R. Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Mania nie łączy się z nami w bólu. Ale za to śmierdzi gówniasto. Bo się wytarzała... No, ale co tam ! Nas dziś NIC nie obchodzi .... A tak niewinnie wygląda ... Nieprawdaż ??? :roll: Quote
Teklunia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 witaj Haniu :) no to dobrana z Was trojeczka... :lol: kazde cos ;) Quote
aga1215 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Witam zbolałe Towarzystwo Łączkowe! [quote name='HankaRupczewska'] upolował pszczołę, czy to pszczoła upolowała Gezia? [quote name='HankaRupczewska'] :hmmmm: co to psy najbardziej lubią robić?:evil_lol: nas głowa nie boli. Nam się okrutnie chce spać .... chyba wrócimy do kawy :oops: Quote
Gosiek Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Cześć Haniu - łączę sie z Tobą w bólu :glaszcze: A Gezio dał sie pszczole dziabnać? I co? Boli go pewnie bardzo? A Mania.. hmm no cóż, znalazła pachnidło to sie wypachniła - i trzeba ja wykąpać :diabloti: Quote
PIKA Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Gezia z powodu PSZCZOŁY ... Pszczoła Gezia dziabła? :shake: Biedny Gezio :buzi: Quote
Pysia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Biedna Hania :( Pamiętam jak mnie niedawno temu bolała:angryy: Masakra..... Quote
Recommended Posts