Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alusiu od Ozulca - dlaczego opluwasz monitor przy takim poważnym i celnym spostrzeżeniu jak to Teklunieowe ? :p

Kasiu oa Aszocika - WITAJ ! Bardzo się cieszymy, że mogłaś poznać część naszej rodziny ! :loveu:

Kasiu od Tenka - to przecież Maga jest psychologiem :cool3: - a nie zauważyła dotychczas , że związek Maniuty i Gezesława opiera się na zżyciu i przwdziwym, wzajemnym zaufaniu ... :lol:

Pysiu od Zmorek - my Ci baaaardzo dziękujemy za podniesienie naszego upadłego samopoczucia ! :lol:

Aniu od Basca - sama wiesz najlepiej, jakie weimary są śpiochowate ... :p

Bigosku, Luthien - wyżłowe mamusie dziękujemy za wizytę... :loveu:

Cola - witaj, gdzie nam do Twoich świetnych zdjęć ... :roll:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=5]Polecono mi zrobić cotygodniową prasówkę ... :roll:

Ale mimo najszczerszych chęci - chyba nie przystanę na tę propozycję ... :shake:

A przed chwilą wróciliśmy ze spaceru. Takie słońce było. Popatrzcie, co ten badziewiasty aparat zrobił z kolorami :evil_lol:

Dobranoc - dzisiaj idziemy wcześniej spać . :p :p :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][SIZE=5]Polecono mi zrobić cotygodniową prasówkę ... :roll:

Ale mimo najszczerszych chęci - chyba nie przystanę na tę propozycję ... :shake:

Haniu ja też mam pewien skrót ŚKŚ (gdzie Ś oznacza Świetne!)

Posted

AlKil napisał(a):
Haniu, mi się te kolory podobają...:evil_lol: i chyba przesadzasz z tym badziewiastym aparatem...:cool1:

mnie też .:loveu: Haniu, grubo przesadzasz :nono:

pomyśl sobie o mnie, ja wogóle nie mam aparaciku :placz:

Posted

[quote name='an3czka']Haniu ja też mam pewien skrót ŚKŚ (gdzie Ś oznacza Świetne!)

A bo Ty jesteś P K P kulturalna dziewczynka. I nie używzsz słów powszechnie uznanych ... Powinnam się mocniej wsrtydzić - ale zbyt leniwa jestem... Więc K P pójdę spać ! A popatrz sobie jekie to K jest smutne tragiczne...:-( :-( :-(

Posted

[quote name='HankaRupczewska']A bo Ty jesteś P K P kulturalna dziewczynka. I nie używzsz słów powszechnie uznanych ... Powinnam się mocniej wsrtydzić - ale zbyt leniwa jestem... Więc K P pójdę spać ! A popatrz sobie jekie to K jest smutne tragiczne...:-( :-( :-(
Haniu jaki wstyd! O czym Ty mówisz!:evil_lol:
Chyba Cię parszywy nastrój dopadł:calus:

Posted

Witaj Haniu :p

nie wiem jak Ty (własciwie to chyba wiem ;) ) ale ja uwielbiam zdjecia w kolorach słońca :loveu: mają takie piękne, ciepłe barwy - to nic ze zmieniaja psiakom kolorki ;) Mój Ax w słonku wygląda jak pomarańczowy lefoń :lol:

A Twoje zdjecia są śliczne i proszę tu nie mówić ze nie :mad:
Gdyby nie były śliczne to by nikt tak nie pisał :eviltong:

Posted

Witamy wszystkich :p Całujemy.

Jednocześnie informujemy, że boli nas łeb. Okrutnie.
Nie to, że JA, Hanna, mówię o sobie w liczbie mnogiej z powodu nadmiernego poczucia własnej wartości , a uchowaj Boże ! Boli głowa mnie - i Gezesławka. Mnie - z powodów bliżej nieokreślonyych, Gezesłwa - z powodu PSZCZOŁY ...

Tak więc cierpimy w milczeniu.
No, PRAWIE w milczeniu ... :wink: :wink: :wink:

Dzisiaj było jak zwykle. Łąkowo. Zieleniny w bród ! :p

Posted

Mania nie łączy się z nami w bólu. Ale za to śmierdzi gówniasto. Bo się wytarzała...
No, ale co tam ! Nas dziś NIC nie obchodzi ....

A tak niewinnie wygląda ... Nieprawdaż ??? :roll:

Posted

Witam zbolałe Towarzystwo Łączkowe!
[quote name='HankaRupczewska']
upolował pszczołę, czy to pszczoła upolowała Gezia?

[quote name='HankaRupczewska']
:hmmmm: co to psy najbardziej lubią robić?:evil_lol:

nas głowa nie boli. Nam się okrutnie chce spać .... chyba wrócimy do kawy :oops:

Posted

Cześć Haniu - łączę sie z Tobą w bólu :glaszcze:

A Gezio dał sie pszczole dziabnać? I co? Boli go pewnie bardzo?

A Mania.. hmm no cóż, znalazła pachnidło to sie wypachniła - i trzeba ja wykąpać :diabloti: