Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Maga, Haniu, w końcu Wawel też obwieszony dywanami :cool1: Jak to dobrze, że ja za dywanami nie przepadam, nie mam dylematu, czy na podłogę takiego, czy może na ścianę :lol:

A kicze są... no piękne są. Ja jestem prosty człowiek, bardzo mi się taki kicz podoba...

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

Pysiu - mimo wszystko ja nadal będę sobie po cichutku chciała :p

Ależ ja Cię nie odwodzę od tego tylko naświetlam czystość z jaką trzeba walczyć :evil_lol:
A tak w ogóle to witam :)

Ten pies robi wprost niesamowite miny :crazyeye: :multi: :evil_lol: I Ty i on jesteście niesamowici :) On - bo miniasty ;) a Ty- bo te miny potrafisz złapać :multi:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
Asherku - właśnie jestem przed remontem - i właśnie zamierzam powiesić persy na ścianach ...
Znajoma ma persy.. chyba dwa. Widziałam je w różnych sytuacjach ale na ścianach - nie. Wiem, ze obiegowa opinia twierdzi, że psiarze nie lubią kotów... ale wieszać na ścianach... to jednak przesada :roll:
;)

Posted

Camara napisał(a):
Znajoma ma persy.. chyba dwa. Widziałam je w różnych sytuacjach ale na ścianach - nie. Wiem, ze obiegowa opinia twierdzi, że psiarze nie lubią kotów... ale wieszać na ścianach... to jednak przesada :roll:
;)

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Kasie napisał(a):
No i w końcu tu też trafiłam!

Haniu, zaczynę chyba być wielbicielem Twojego talentu fotograficznego...

Ja nią jestem od dawna :) Hania robi cudne fotki :) Cała jej rodzinka ma wyjątkowe talenty :)
Witaj Haniu :loveu:

Posted

[quote name='Teklunia']czytalam ostatnio, ze tylko bardzo zzyte ze soba osoby (dlugi zwiazek, ogromne zaufanie itp...) spia przytulone do siebie pupami :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:aż splułam monitor ......:evil_lol:.....chyba masz Kasiou rację ;)
Witaj Haniu :p