asher Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Pysia napisał(a):PIKA w ogóle jak wiesz lubi sie rozmnażac :evil_lol: Najpierw labradorki a teraz pisklak :evil_lol:Rzekłabym, jest aż nadmiernie płodna :evil_lol: PIKA, ty sobie zbadaj poziom hormonów, albo co :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 asher napisał(a):Oooo, Hania!!!! Wreszcie! :hand: Hahaha, odkąd cię nie było dużo zmian zaszło, Pika się opisklaczyła, Patka się ożeniła, myśmy z Bugajskim się usportowili... Ech długo by gadać :lol:Asher , ja nie mam aż takiej nadwagi :placz::placz::placz::placz::placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
asher Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Asher , ja nie mam aż takiej nadwagi :placz::placz::placz::placz::placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ale twoja galeria ma :diabloti: ;) Quote
PIKA Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 asher napisał(a): PIKA, ty sobie zbadaj poziom hormonów, albo co :evil_lol: hormony Ci u mnie w porządku :diabloti: Zazdrosnice jedne :diabloti: Quote
Hanna R. Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Asherku - DZIĘKI, DZIĘKI za telegraficzny skrót tego, co sie działo ! Alusiu - WCALE nie masz nadwagi ! Pika - hormony - BOMBA ! Agabass - owoce zjedzone ! Pysiu - :loveu: TROCHĘ MANI : Quote
malawaszka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Mania :loveu: jak zdróweczo Maniutki? czy ona nie ma skutków ubocznych po sterydzie? bo ja się boję, że Boluś będzie musiał niedługo znowu dostać, a on niezbyt dobrze to znosił :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 HankaRupczewska napisał(a): TROCHĘ MANI : śliczności :loveu: Haniu robisz piekne zdjęcia, mają takie ciepłe kolorki i od razu poprawia się nastrój :klacz: Quote
Hanna R. Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 malawaszka napisał(a):Mania :loveu: jak zdróweczo Maniutki? czy ona nie ma skutków ubocznych po sterydzie? bo ja się boję, że Boluś będzie musiał niedługo znowu dostać, a on niezbyt dobrze to znosił :shake: Malawaszko, Mania zażywa sterydy już od półtora roku - ma się zupełnie dobrze. A ja nie zastanawiam się co bedzie - bo i tak bez sterydów Mania nie jest w stanie egzystować ... Wiec nie mam i tak wyboru ... Quote
Teklunia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 HankaRupczewska napisał(a):TROCHĘ MANI : :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
PIKA Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Pika - hormony - BOMBA ! :crazyeye: podejrzewasz, ze wybuchne? :crazyeye: Mój Maniutek ukofany :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 HankaRupczewska napisał(a): TROCHĘ MANI : o qrcze ale suuuuuuuuuuper nastrojowe zdjęcia padłam :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 GEZIO :shake: no stydaj majestatu buziak dla Maniutki:loveu: Quote
asher Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Mania jest cudowna, melancholiczka moja kochana :) Quote
malawaszka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 hihih jakiś bullowaty uśmiech mu wyszedł :lol: :lol: :lol: noo niechże ona się już obudzi, łapa mi zdrętwiała :shake: Quote
olcha Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Hahaha super ta fotka! Powiedział Ci co myśli o dalszym fotografowaniu :eviltong: Quote
asher Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):GEZIO :shake: no stydaj majestatu Poprosze o tłumaczenie :lol: Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 asher napisał(a):Poprosze o tłumaczenie :lol::mad:no to se oglądnijcie Shreka :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 HankaRupczewska napisał(a): :loveu: co Geziu zmalował, że się tak wstydzi???:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Witaj Haniu :multi: Ja jak zwykle zachwycam się pięknymi fotkami Gezia w Twoim wykonaniu - robisz je naprawde świetnie, jestem pełna podziwiu, są wspaniałe :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: słodziak jakich mało :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 asher napisał(a):Poprosze o tłumaczenie :lol: malawaszka napisał(a):hahah też tego nie zrozumiałam :lol: o matko stydźcie sie :shake: Quote
Gosiek Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 witaj Haniu..... zdjęcia, co tu dużo mówić -piękne są i już. Dziękuję - zawsze te Twoje foteczki wpływają pozytywnie na moje samopoczucie :cool1: Quote
mmbbaj Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Ślad Wiosny : :p :p :p :crazyeye: Bosze!!! w pierwszym momencie myślałam, że to kurza łapka...upieczona :razz:....Yyyyyyyyy...dzień dobry Haniu :p Quote
Recommended Posts