Gosiek Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 :lol: oj Haniu - cuuuudne uszka ma Geziutek :cool3: a tu wygląda jakby w ostatniej chwili wychamował i był w szoku ze patyk chciał mu do oka sie dostać Quote
Marysia_i_gończy Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 HankaRupczewska napisał(a): znowu w temacie USZY ... :roll: :roll: :roll: Oj taaaaak, skąd ja znam ten uszny temat! :lol: :lol: :lol: A klapią przeuroczo! :multi: Pozdrawiam! Marysia i Una - także kłapouch Quote
an3czka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Dobry wieczór. Troche sie porzypomnimy. Niestety , znowu w temacie USZY ... :roll: :roll: :roll: Uszy wielofunkcyjne : parasole . Jest słonecznie, więc w kwestii PARASOL - tak na pół gwizdka : Moje uszy czasami WISZĄ : Czasami POWIEWAJĄ ... Fantazyjnie KLAPIĄ : Czasami są ... no, PO PROSTU SĄ : Moje uszy w projekcji TYLNEJ : Czasami LEŻĄ : Uszy NIEPOKORNE : Uszy ... WSPÓŁKONTEMPLUJĄCE ... SWIAT JEST PIĘKNY !!!! Haneczko nic nowego Ci nie napiszę... GENIALNIE!!! Quote
asher Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Gdy mżawka z nieba kapie To mi ucho klapie I deszcz się nie połapie Że nic mi nie zachlapie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Haniu, Uszy Gezia sa niezastąpione :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 HankaRupczewska napisał(a):SWIAT JEST PIĘKNY !!!! :shake: mnie to wygląda na ŚWIAT JEST PRZERAŻAJĄCY :crazyeye: Quote
PIKA Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 asher napisał(a):Gdy mżawka z nieba kapie To mi ucho klapie I deszcz się nie połapie Że nic mi nie zachlapie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :crazyeye: asher ? :crazyeye: :lol::lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 asher napisał(a):Gdy mżawka z nieba kapie To mi ucho klapie I deszcz się nie połapie Że nic mi nie zachlapie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool1:Nobel z dziedziny literatury ;) Uszy Gezia to naprawdę ..czysta poezja :p Quote
LAZY Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Uszy sa wspaniałe! Ale ile to trzeba talentu zeby tak pięknie je uchwycic! BRAWO!! Quote
dbsst Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 miałam nadzieje że i dziś jakieś latające ucho zobacze ;) Quote
Hanna R. Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Dobry wieczór ! Przypominamy się... Trochę ... Esteta ... Wespół w zespół ... Gezezławek solo : .... Dobranoc ... Quote
dbsst Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Dobry wieczór ! Przypominamy się... Trochę ... miooooooooodzio HANIA wróciła :multi: :Cool!: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
PIKA Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Haaaaaniaaaaaaaaaaaa :Cool!: psiuty zdjęcia do wstawienia na dogo wybierają ? :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 HankaRupczewska napisał(a):A ja kocham Was ! :loveu: My Ciebie Tez :loveu: Quote
malawaszka Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 PIKA napisał(a):psiuty zdjęcia do wstawienia na dogo wybierają ? :evil_lol: doopami??? :crazyeye: My tyz Hanuś Cię Kochamy :loveu: Quote
PIKA Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 malawaszka napisał(a):PIKA napisał(a):psiuty zdjęcia do wstawienia na dogo wybierają ? :evil_lol:doopami??? :crazyeye: to akurat im się nie podobalo, to daly temu wyraz :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Haniu - a cóż to za kobylasta "filiżanka" tam stoi :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czemu tak mało Cię ostatnio na DGM? :placz::placz: Quote
Alka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Cześć Haniu ! Poprosimy o częstsze przypominanie jak wyglądają Twoje psiaki.;) Masz cudne morduchny !:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy Was serdecznie !:buzi: Quote
Alicja Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 HankaRupczewska napisał(a):A ja kocham Was ! :loveu: HANIU :loveu::buzi: Quote
Recommended Posts