Hanna R. Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Tak sobie biegi uprawiam ... dla zdrowia ... To one sprawiły ... że MUSZĘ się tak męczyć ... :p :p :p Brrrrrrr ! :eviltong: Teraz lecę się przewietrzyć ! Zabieram Manię . No to pa ! Na razie ! Quote
Hanna R. Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 A tak naprawdę - to pogoda była świetna... I dlatego zdjecia takie wyszły ... :cool1: Quote
Maga100 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A tak naprawdę - to pogoda była świetna... I dlatego zdjecia takie wyszły ... :cool1: tralalalala Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 powalająca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A tak naprawdę - to pogoda była świetna... I dlatego zdjecia takie wyszły ... :cool1: A ja mam pięć lat i kręcone zęby.... Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Pysia napisał(a):A ja mam pięć lat i kręcone zęby.... ooo :-o pokaz :lol: Quote
Hanna R. Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 No mówię . Ładnie było ... Czy moje uszy SĄ ZAKRĘCONE ? Jak zęby Pysi ??? :roll: :roll: Zgrabny. I powabny ! :p Ja - i mój cień ... :roll: Quote
aga1215 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No mówię . Ładnie było ... Czy moje uszy SĄ ZAKRĘCONE ? Jak zęby Pysi ??? :roll: :roll: Zgrabny. I powabny ! :p Ja - i mój cień ... :roll: uśmiałam się z jednej foty - zgadnij, z której???;) Dobranoc-do jutra -miłych snów Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 lapki mu się poplataly :loveu: O tej powabnej focie się nie wypowiem :oops: Quote
Hanna R. Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Jej się wydaje,że DUUUUŻO MOŻE .... Ona-to SE MOŻE ! Najwyżej popstrykać ! ZNUDZIŁO MI SIĘ.Odchodzę.Z GODNOSCIĄ odchodzę ! COŚ mi każe jednak wrócić ! WRAAAACAM ! Dobrze, że wróciłem ! Ufff. Bo ONE NAGLE WYPADŁY ! Z NIKĄD WYPADŁY !! [SIZE=5]Musiałem. MUSIAŁEM UCIEKAĆ !!! [SIZE=5]Już BEZPIECZNY ...Udało się wyrwać śmierci z pazurów ! Ja to jednak szczęciarz jestem ! Quote
Gosiek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Jak rany Hanka!!!!!!!!! [SIZE=2]przecież człowiek się może zakrztusić przed kompem jak trafi na te Twoje historyjki :lol::lol::lol: [SIZE=2]:Rose: [SIZE=2]Uwielbiam Cię za nie :loveu: :Rose::buzi: Quote
Hanna R. Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Na doznane stresy TYLKO ruch wahadłowy : góra, zwrot,dół,góra.To pomaga ! Góra : Zwrot : Dół : Góra : No i proszę ja was powiem tak : SKOŃCZYŁO SIĘ RUMAKOWANIE ... Quote
olcha Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Hahahaha uwielbiam te historyjki!! :multi: :lol: Quote
PIKA Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Dobrze, że wróciłem ! Ufff. Bo ONE NAGLE WYPADŁY ! Z NIKĄD WYPADŁY !! :crazyeye::crazyeye: i kto chcial kogo zjeść? One Gezia, czy Gezio onych ? :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Dobry wieczor, Haniu :) Swietne zdjecia i wciagajaca historyjka, jak zwykle zreszta :) Quote
malawaszka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] No i proszę ja was powiem tak : SKOŃCZYŁO SIĘ RUMAKOWANIE ... :crazyeye: czy rumakowanie zawsze kończy się zniknięciem?????? :crazyeye: :placz: Quote
asher Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: czy rumakowanie zawsze kończy się zniknięciem?????? :crazyeye: :placz:Ino glany się ostały :shake: Quote
aga1215 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] czy wyście Gezia w Tatry wywiozły???????????????? Co to za góra??????????????? gdzie on idzie???? tam lawina pewna :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: biedny Gezio, oj biedny :-( Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Dzien dobry, Haniu! :) Widzialam, ze krecisz sie po niektorych galeriach, a zaniedbujesz Geziowa :shake: A ja tesknie za kolejnym odcinkiem jego przygod...:oops: Quote
Pysia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Dzień dobry wszystkim :) Gdzie dzisiejszy Gezio ? Quote
aga1215 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Pysia']Dzień dobry wszystkim :) Gdzie dzisiejszy Gezio ? Już jestem :multi: WITAM!!! Gdzie Gezio?????? Quote
Hanna R. Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Ktoś mnie wspominał ?? Popularny jestem ??? [SIZE=5]WIEDZIAŁEM ! Wiedziałem ! Ma się w końcu walory ... A że czasami one fruwają ? No cóż ... Nie żebym był nieskromny ... Ale portrecik ... może nie zaszkodzi ??? Skoczny bywam ... A jakże, a jakże ... Czasami - ale rzadko, nie będę ukrywać - mam POD WIATR ... Ale ZAWSZE spadnę na cztery łapy! Quote
Recommended Posts