aga1215 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aga Gezio Cię całuje ... I ja również :loveu: ufffff, dopiero doszłam do siebie - jestem zacałowana ;) :multi: :multi: :multi: Brawo Haniu :klacz: jaki Gezio wyprzystojniały:loveu: Asia to mnie ciągle zaskakuje - te jej foty są [SIZE=4]C U D N E :klacz: [quote name='HankaRupczewska'] cały Kraków:multi: :multi: :multi: Quote
Maga100 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 ACH........! ale przekażesz Asi, dobrze? :cool1: Quote
Alka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Dzień doberek Haniu !:multi: Już raz gratulowałam zdolnej córki, zrobię to po raz drugi. :kciuki:Haniu , pewnie ciągle słyszysz ,że masz utalentowane dziecko.I to szczera prawda. :loveu: śliczne foteczki :klacz: Quote
Gosiek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Dzieńdoberek Haneczko [SIZE=3]Dziś słoneczko swieci wiec spodziewam sie zastać w Twej galerii masę pieknych zdjęć Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Licząc na to, ze u Hani też świeci :evil_lol: Bo u mnie juz nie świeci :shake: Quote
Hanna R. Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 DOBRY WIECZÓR WSZYSTKIM !!! :p Dzisiaj zostawiłem Mańkę w domu. Nie była w formie .Trochę szkoda, bo ładnie było ... Jakieś hmmm ...niby WYZWANIE ...Nie wiem .. Podjąć ? Czy nie podjąć ? Eeeee tam ! Chyba mi się NIE CHCE ! Uuuuuuhhhhh !!!! No nie ! Ile można ! MAM TO W D**** Quote
Gosiek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 :lol::lol::lol::lol: jak zawsze piękna i śmieszna historyjka :lol::lol::lol: Gezesław jest nie do przebicia :lol::lol::lol: Haniu Quote
an3czka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Uwielbiam skaczące uszaste, szaraki:loveu: Quote
Maga100 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 I ja znowu mam kompleksy :placz: I znowu stwierdzam, że nie będę się wygłupiać i robić zdjęć Leonowi, bo nigdy on nie dorówna swemu bliźniakowi :placz: Quote
aga1215 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :loveu: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 :crazyeye: no nie nie dość tego , że gada to jeszcze LATA:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
agabass Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 ale konik słodki z tego Gezia na olimpiadę go Quote
Hanna R. Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 To ja ... Ejjjjjj !!!! Spylam :mdrmed: Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Fotki ze skokow świetne :klacz: a co on ma taki jęzor zasniezony? :crazyeye: Quote
an3czka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Haniu czy ostatnie miejsce Waszych spacerów, to może Solvay? Bo jakoś tak podobnie wygląda...:roll: Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] WOW:-o Brawa dla Gezia za zwinnosc i "zajacowosc" i dla fotografa - za co, to wszyscy widzimy :p Quote
LAZY Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Nie no zdjęcia pierwsza klasa!!! Zazdraszczam takich zdolnosci...:oops: Quote
Hanna R. Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 DZIĘKUJEMY !!! CDN .... :oops: :oops: :oops: To Płaszów ... Quote
BoJa2 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Foty Gezia skaczącego są powalające.Super:klacz: :klacz: Quote
Pysia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Czy ja kiedyś będęw stanie zrobić taka fotkę ???? W ogóle nie powinnam mieć galerii.........:placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts