Teklunia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Gezio i Pszczolka Maja :multi::multi::multi: Quote
PIKA Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Ojej jaka zgoda :loveu: [quote name='HankaRupczewska'] :hmmmm: a czy Gezio to nie ma przypadkiem zapedow narcystycznych? :diabloti: Quote
Gosiek Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Gezio uprawia aerobik przed lustrem :evil_lol: Haniu - i znów wspaniałe zdjęcia i opisy - uwielbiam Cię za to wiesz? :loveu: Quote
mmbbaj Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Gezio i Mania są super!:lol: A Geziowaty do tego boski! :loveu: Tylko mam pytanie......Haniu, czy on nie ma za długich pazurków? :hmmmm: Quote
Pysia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Gosiek'] Haniu - ależ masz wyczucie chwili w foceniu Gezia :multi: Suuuper historyjki - wiesz jak je uwielbiam prawda? :loveu: Popieram :) Fotki piękne i takie wyraźne ;) Nie to co moje " czarne na białym " ;) Quote
aga1215 Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Haniu - sama siebie prześcigasz w tych fotka :loveu: Quote
malawaszka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Piękne fotki Haniu :-) i ja się pytam dlaczego u Was tak pięknie jak u nas okropny, smierdzący i duszący smog :angryy: :angryy: :angryy: cholerne zagłębie :angryy: Quote
Pysia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 malawaszka napisał(a):Piękne fotki Haniu :-) i ja się pytam dlaczego u Was tak pięknie jak u nas okropny, smierdzący i duszący smog :angryy: :angryy: :angryy: cholerne zagłębie :angryy: Wasiu przynajniej widzimy że mamy powietrze :lol: Quote
Hanna R. Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Maga, Aga, Pika, Malawasiu, Pysiu, Kasiu, Małgosiu, Gosiu i wszystkie inne kochane dziewczyny - dobrze, że jesteście. Bo pomimo, że dzisiaj gadatliwa jestem niezmiernie - to jest mi smutno ... :-( Cholerny świat ! Quote
PIKA Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Maga, Aga, Pika, Malawasiu, Pysiu, Kasiu, Małgosiu, Gosiu i wszystkie inne kochane dziewczyny - dobrze, że jesteście. Bo pomimo, że dzisiaj gadatliwa jestem niezmiernie - to jest mi smutno ... :-( Cholerny świat ! a czemu Ci smutno? czy to z powodu Chorzowa? Quote
Pysia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Maga, Aga, Pika, Malawasiu, Pysiu, Kasiu, Małgosiu, Gosiu i wszystkie inne kochane dziewczyny - dobrze, że jesteście. Bo pomimo, że dzisiaj gadatliwa jestem niezmiernie - to jest mi smutno ... :-( Cholerny świat ! Nie smuć się Haniu :calus: Mnie też jest co prawda smutno i tez dlatego siedzę na DGM... Ciągle myśle o Pascalku...Dałam mu imie...I nic to nie pomogło...Znam taki piękny wierszyk o psiej duszyczce :) Nie smuć sie.Jutro będzie nowy dzień, wstanie słoneczko i nam zaswieci a nasze psie pycholki będąod rana siedo nas uśmiechać:calus: Quote
Sabina1 Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Haniu, dlaczego Ci smutno? o co chodzi? Powiedz.......... Quote
Sabina1 Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 To oczywiste, że najbardziej bolą razy od najbliższych . Ale też przebaczamy im najszybciej, bo przecież nie przestają przez to być naszymi najdroższymi i najważniejsze, że są obecni, a że mniej czy bardziej doskonali.............. ale są. Dobranoc Haniu :loveu: Quote
an3czka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Moje ulubione!:loveu: Quote
Pysia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Dzień Dobry :) Mamy nowy dzień:)Haniu !! Głowa do góry!! Quote
Hanna R. Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Tak, tak :p Wczoraj to była chwila słabości. Taki wypadek przy pracy ! :razz: :razz: :razz: Dzięki , Pysiu ! Quote
Alka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Śliczne foteczki !:loveu::loveu::loveu: Jaki Gezio opiekuńczy ,uwielbiam jego "senne pozy ".:multi: Buziaczki dla Was! Quote
Pysia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Tak, tak :p Wczoraj to była chwila słabości. Taki wypadek przy pracy ! :razz: :razz: :razz: Dzięki , Pysiu ! Nie ma za co :) Wszyscy miewamy dołki a potem okazuje sie ze wszystko ok :) Gezio z tymi łapkami na oczkach - chodząca niewinność:evil_lol: A właściwie leżąca :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Geziu, slonko najslodsze... Jestes uroczym piesiulkiem :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Haniu, :buzi: na pocieszenie. Quote
Gosiek Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Witaj Haniu Cudne zdjątka Gezia z Pszczółką -sama nie wiem które najpiękniejsze :lol: Jak tam humorek? Mam nadzieję ze dziś już lepiej? Buziaki Quote
Alicja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Haniu , dzień doberek :calus: od całej rodzinki Rydzewskich Spiący Gezio ........koffaniutki:loveu: Quote
Recommended Posts