Hanna R. Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Haniu ja Ci złożyłam życzenia w galerii Ozzulca ;) JUZ LECĘ ! A właściwie - to JUŻ KUSTYKAM ....:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
PIKA Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='HankaRupczewska']JUZ LECĘ ! A właściwie - to JUŻ KUSTYKAM ....:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: a czemu kustykasz? :roll: Quote
asher Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='olcha']eee filmy Harrego Poterra są beznadziejne. Nie ma to jak książka. Zresztą tak mówią tylko mugole :evil_lol:A mnie sie książki nie podbają :shake: Jedną przeczytałam i nie miałam ochoty na więcej. Wolę dr Dolittle, Marry Poppins, a przed wszystkim Baltazara Gąbkę :cool1: Haniu, Sławojka też nie zmogłam :shake: Quote
mmbbaj Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='PIKA']a czemu kustykasz? :roll: Babcie kuśtykają...:p Quote
Maga100 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='asher']A mnie sie książki nie podbają :shake: Jedną przeczytałam i nie miałam ochoty na więcej. Wolę dr Dolittle, Marry Poppins, a przed wszystkim Baltazara Gąbkę :cool1: Ha, ha Asher, jak ja CIĘ LUBIĘ! :lol: Też nie znoszę Harry`ego Pottera :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Maga100']Ha, ha Asher, jak ja CIĘ LUBIĘ! :lol: Też nie znoszę Harry`ego Pottera :evil_lol: wstyd sie przyznac, ale ja Harry'ego nie znam wcale... ani z widzenia, ani "z czytania" ;) z dzieciowych lektur zatrzymalam sie na Kubusiu Puchatku, ktorego kocham nad zycie!!! Quote
olcha Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 E tam nie znacie sie i tyle. HP ma to coś. Nie żebym była jakąś fanką rysującą sobie bliznę na czole :lol: . Ale przeczytałam raz i starczy. Podoba mi się nie sama treść, ale to jak ta książka potrafi wciągnąć w swój świat. 500 stron czyta się w 2 dni. Quote
asher Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 olcha napisał(a):E tam nie znacie sie i tyle. HP ma to coś. Nie żebym była jakąś fanką rysującą sobie bliznę na czole :lol: . Ale przeczytałam raz i starczy. Podoba mi się nie sama treść, ale to jak ta książka potrafi wciągnąć w swój świat. 500 stron czyta się w 2 dni.No widzisz, a dla mnie własnie nie ma "tego czegoś" ;) Książka zaskoczyła mnie swoją... płytkością. Niemile zaskoczyła, oczywiście. Owszem czyta się to szybko, ale po przeczytaniu natychmiast się zapomina. Przynajmniej w moim przypadku tak własnie było ;) Znam o wiele lepsze książki, które pochłaniam równie szybko, ale treść nie wyparowuje mi z głowy po pięciu minutach. Znam też takie, które czyta się powoli, a mimo to baaaardzo wciągają ;) Quote
Alicja Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Teklunia']wstyd sie przyznac, ale ja Harry'ego nie znam wcale... ani z widzenia, ani "z czytania" ;) z dzieciowych lektur zatrzymalam sie na Kubusiu Puchatku, ktorego kocham nad zycie!!!Ty też koffasz Puchatka i przyjaciół :multi::multi::multi: Quote
Teklunia Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ty też koffasz Puchatka i przyjaciół :multi::multi::multi: Baaardzo! [size=-2]tylko nie lubie Tygryska, nie wiem czemu - jakis uraz ;) Quote
Alicja Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Teklunia']Baaardzo! [SIZE=-2]tylko nie lubie Tygryska, nie wiem czemu - jakis uraz ;)nie no tygrys jest spoko ;) Quote
PIKA Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 A ja od Pottera to wole fatastykę w wykonaniu Tolkiena jeśli juz, chociaz jego czyta sie "trudno" [quote name='mmbbaj']Babcie kuśtykają...:p ale Hanka to jeszcze nie jest taka kustykająca babcia :mad: A dla wszystkich miłosnikow Kubusia powyżej 18 roku zycia mam filmik i mogę wyslac mailem Quote
olcha Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 asher napisał(a):No widzisz, a dla mnie własnie nie ma "tego czegoś" ;) Książka zaskoczyła mnie swoją... płytkością. Niemile zaskoczyła, oczywiście. Owszem czyta się to szybko, ale po przeczytaniu natychmiast się zapomina. Przynajmniej w moim przypadku tak własnie było ;) Znam o wiele lepsze książki, które pochłaniam równie szybko, ale treść nie wyparowuje mi z głowy po pięciu minutach. Znam też takie, które czyta się powoli, a mimo to baaaardzo wciągają ;) Skoro mamy wieczór książki polecam "Ono" Doroty Terakowskiej książka zapada na długo w pamięć. Quote
Teklunia Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='PIKA']A ja od Pottera to wole fatastykę w wykonaniu Tolkiena jeśli juz, chociaz jego czyta sie "trudno" ale Hanka to jeszcze nie jest taka kustykająca babcia :mad: A dla wszystkich miłosnikow Kubusia powyżej 18 roku zycia mam filmik i mogę wyslac mailem ja poprosze bardzo :) casiapaw@poczta.gazeta.pl Quote
PIKA Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Teklunia']ja poprosze bardzo :) casiapaw@poczta.gazeta.pl poszlo ;) blebleble wiadomośc musi mieć 10 znaków :stupid: Quote
olcha Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Czy to taki filmik gdzie lecą same takie słowa --> :zly7: Quote
aga1215 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='HankaRupczewska']GEZIO - PRZYTULASIŃSKI ...:p MANIA SPALNICKA ... :p som :multi: som :multi: WRESZCIE :multi: :multi: :multi: Quote
mmbbaj Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='PIKA'] ale Hanka to jeszcze nie jest taka kustykająca babcia :mad: No, nie jest, ale sama napisała, że kuśtyka! :lol: Bo ona musi się DOSTOSOWAĆ!;) Quote
PIKA Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='olcha']Czy to taki filmik gdzie lecą same takie słowa --> :zly7: taaaa :evil_lol: Jak Tygrysek wpada zajączkowi do ogródka :evil_lol: [quote name='mmbbaj']No, nie jest, ale sama napisała, że kuśtyka! :lol: Bo ona musi się DOSTOSOWAĆ!;) :hmmmm: No nie, tylko nie dostosować :shake: Quote
olcha Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 PIKA napisał(a):taaaa :evil_lol: Jak Tygrysek wpada zajączkowi do ogródka :evil_lol: :eviltong: Więc oglądałam Quote
Teklunia Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 PIKA napisał(a):poszlo ;) blebleble wiadomośc musi mieć 10 znaków :stupid: doszlo... az uszy więdą :oops: juz teraz wiem czemu mi nigdy ten Tygrysek nie podchodzil - klnie jak szewc! ;) Quote
mmbbaj Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='PIKA'] :hmmmm: No nie, tylko nie dostosować :shake: Oj masz Pika rację! dostosować do Hani nie pasuje! :evil_lol: No to CZEMU KUŚTYKA ?:roll: Quote
Maga100 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='olcha']E tam nie znacie sie i tyle. A może po prostu nie podoba nam się, co nie musi znaczyć, ze się nie znamy? :roll: De gustibus....itd. PS A Terakowską czytałam. O niebo lepsza od Rowling. Wg mnie ;) Quote
olcha Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Maga100']A może po prostu nie podoba nam się, co nie musi znaczyć, ze się nie znamy? :roll: De gustibus....itd. PS A Terakowską czytałam. O niebo lepsza od Rowling. Wg mnie ;) O gustach się nie dyskutuje też racja :p ale i tak się nie znacie :evil_lol: nie no dobra żartuję :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Mnie się w Harrym tylko jedna rzecz podobala, ale za to bardzo. Jak sowy poczte roznosiły. Świetny pomysł i czekałam na tę scene w kinie. Quote
Recommended Posts