Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olcha']eee filmy Harrego Poterra są beznadziejne. Nie ma to jak książka. Zresztą tak mówią tylko mugole :evil_lol:A mnie sie książki nie podbają :shake: Jedną przeczytałam i nie miałam ochoty na więcej. Wolę dr Dolittle, Marry Poppins, a przed wszystkim Baltazara Gąbkę :cool1:

Haniu, Sławojka też nie zmogłam :shake:

Posted

[quote name='asher']A mnie sie książki nie podbają :shake: Jedną przeczytałam i nie miałam ochoty na więcej. Wolę dr Dolittle, Marry Poppins, a przed wszystkim Baltazara Gąbkę :cool1:

Ha, ha Asher, jak ja CIĘ LUBIĘ! :lol:
Też nie znoszę Harry`ego Pottera :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Ha, ha Asher, jak ja CIĘ LUBIĘ! :lol:
Też nie znoszę Harry`ego Pottera :evil_lol:
wstyd sie przyznac, ale ja Harry'ego nie znam wcale... ani z widzenia, ani "z czytania" ;)
z dzieciowych lektur zatrzymalam sie na Kubusiu Puchatku, ktorego kocham nad zycie!!!

Posted

E tam nie znacie sie i tyle. HP ma to coś. Nie żebym była jakąś fanką rysującą sobie bliznę na czole :lol: . Ale przeczytałam raz i starczy. Podoba mi się nie sama treść, ale to jak ta książka potrafi wciągnąć w swój świat. 500 stron czyta się w 2 dni.

Posted

olcha napisał(a):
E tam nie znacie sie i tyle. HP ma to coś. Nie żebym była jakąś fanką rysującą sobie bliznę na czole :lol: . Ale przeczytałam raz i starczy. Podoba mi się nie sama treść, ale to jak ta książka potrafi wciągnąć w swój świat. 500 stron czyta się w 2 dni.
No widzisz, a dla mnie własnie nie ma "tego czegoś" ;) Książka zaskoczyła mnie swoją... płytkością. Niemile zaskoczyła, oczywiście. Owszem czyta się to szybko, ale po przeczytaniu natychmiast się zapomina. Przynajmniej w moim przypadku tak własnie było ;) Znam o wiele lepsze książki, które pochłaniam równie szybko, ale treść nie wyparowuje mi z głowy po pięciu minutach. Znam też takie, które czyta się powoli, a mimo to baaaardzo wciągają ;)

Posted

[quote name='Teklunia']wstyd sie przyznac, ale ja Harry'ego nie znam wcale... ani z widzenia, ani "z czytania" ;)
z dzieciowych lektur zatrzymalam sie na Kubusiu Puchatku, ktorego kocham nad zycie!!!Ty też koffasz Puchatka i przyjaciół :multi::multi::multi:

Posted

A ja od Pottera to wole fatastykę w wykonaniu Tolkiena jeśli juz, chociaz jego czyta sie "trudno"

[quote name='mmbbaj']Babcie kuśtykają...:p ale Hanka to jeszcze nie jest taka kustykająca babcia :mad:

A dla wszystkich miłosnikow Kubusia powyżej 18 roku zycia mam filmik i mogę wyslac mailem

Posted

asher napisał(a):
No widzisz, a dla mnie własnie nie ma "tego czegoś" ;) Książka zaskoczyła mnie swoją... płytkością. Niemile zaskoczyła, oczywiście. Owszem czyta się to szybko, ale po przeczytaniu natychmiast się zapomina. Przynajmniej w moim przypadku tak własnie było ;) Znam o wiele lepsze książki, które pochłaniam równie szybko, ale treść nie wyparowuje mi z głowy po pięciu minutach. Znam też takie, które czyta się powoli, a mimo to baaaardzo wciągają ;)

Skoro mamy wieczór książki polecam "Ono" Doroty Terakowskiej książka zapada na długo w pamięć.

Posted

[quote name='PIKA']A ja od Pottera to wole fatastykę w wykonaniu Tolkiena jeśli juz, chociaz jego czyta sie "trudno"

ale Hanka to jeszcze nie jest taka kustykająca babcia :mad:

A dla wszystkich miłosnikow Kubusia powyżej 18 roku zycia mam filmik i mogę wyslac mailem ja poprosze bardzo :)

casiapaw@poczta.gazeta.pl

Posted

[quote name='PIKA']

ale Hanka to jeszcze nie jest taka kustykająca babcia :mad:

No, nie jest, ale sama napisała, że kuśtyka! :lol: Bo ona musi się DOSTOSOWAĆ!;)

Posted

[quote name='olcha']Czy to taki filmik gdzie lecą same takie słowa --> :zly7:

taaaa :evil_lol: Jak Tygrysek wpada zajączkowi do ogródka :evil_lol:

[quote name='mmbbaj']No, nie jest, ale sama napisała, że kuśtyka! :lol: Bo ona musi się DOSTOSOWAĆ!;)
:hmmmm: No nie, tylko nie dostosować :shake:

Posted

PIKA napisał(a):
poszlo ;)

blebleble wiadomośc musi mieć 10 znaków :stupid:

doszlo...
az uszy więdą :oops:

juz teraz wiem czemu mi nigdy ten Tygrysek nie podchodzil - klnie jak szewc! ;)

Posted

[quote name='olcha']E tam nie znacie sie i tyle.

A może po prostu nie podoba nam się, co nie musi znaczyć, ze się nie znamy? :roll: De gustibus....itd.

PS A Terakowską czytałam. O niebo lepsza od Rowling. Wg mnie ;)

Posted

[quote name='Maga100']A może po prostu nie podoba nam się, co nie musi znaczyć, ze się nie znamy? :roll: De gustibus....itd.

PS A Terakowską czytałam. O niebo lepsza od Rowling. Wg mnie ;)

O gustach się nie dyskutuje też racja :p ale i tak się nie znacie :evil_lol: nie no dobra żartuję :evil_lol: