Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Jesuuuu ! JAK TO ZABRZMIAŁO !!!! :shake: :shake: :shake:
Piko, JAK CI NIE WSTYD !!! :oops: :oops: :oops:
Mnie???? :evil_lol: Ja przeciez opór stawiam :evil_lol:

[quote name='mmbbaj']No co ty Pika???:crazyeye:.........:oops::oops::oops:
Tak, wiem, wiem. Plcie pomylilam :oops:

;)

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PIKA']Mnie???? :evil_lol: Ja przeciez opór stawiam :evil_lol:

Tak, wiem, wiem. Plcie pomylilam :oops:

;)

Taaaaaak???..................i ty to mówisz własnie Hance?:roll::roll::roll:

Posted

[quote name='PIKA']mmbbaj PROSZE MNIE TU NIC NIE WKLADAC W USTA :oops: :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o MATKO JUŻ PADŁAM :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

PICBULLLL

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o MATKO JUŻ PADŁAM :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

PICBULLLL

NO ! ALU, WRESZCIE KTOS ZAUWAŻYŁ DRUGĄ, CIEMNA STRONĘ MOJEGO WERSALSKIEGO ! :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Aga, dzięki, dzięki !!!! Zaprosimy Cie z Piką na chrzestną mamę naszych trojaczków ! :sg168: :sg168: :sg168:
trojaczków???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: miały być pięcioraczki :crazyeye:

Posted

[quote name='Maga100']Rany boskie! :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
I tylko tyle mam do dodania :evil_lol:

A co ??? Ze niby chrzestną nie będziesz ??? Na to TRZEBA SOBIE ZASŁUŻYĆ ! :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']A co ??? Ze niby chrzestną nie będziesz ??? Na to TRZEBA SOBIE ZASŁUŻYĆ ! :cool3: :cool3: :cool3:

I nadzieję mam, że nie zasłuże! :evil_lol:
Senny koszmarek :shake:

Posted

[quote name='Maga100']I nadzieję mam, że nie zasłuże! :evil_lol:
Maga -sie nie przejmuj - jeszcze będą się prosić - przeca potrzebują 5 matek krzesnych :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']

O matko ! Jaka OKRUTNA ! Bezwzględna ! A przypomnij sobie coście wygadywały JAK MNIE NIE BYŁO ! Phi ! KOSZMAREK SENNY ! Jeszcze napisz, że RÓŻOWY ! :p :p :p

Posted

[quote name='Alka']U Piki popłakałam się ze śmiechu , a u Hanki chyba sie posikam czytając was...

:roflt::roflt::roflt:

Alka! skąd u ciebie tyyyyle moczu?:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może Hanka co poradzi...:roll:

Posted

[quote name='mmbbaj']Alka! skąd u ciebie tyyyyle moczu?:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może Hanka co poradzi...:roll:Bo Ala pewnie kawkę popija przed kompem ;)

Haniu - Gezesław na tych zdjeciach straszny :evil_lol: oj można się takiego psa bać :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Uwaga uwaga!!!
Dzisiaj około godziny 00:12 wyszła z Dogomanii i dotychczas nie wróciła :-( niejaka Biała Dama z Krakowa

ktokolwiek widział proszony jest o natychmiastowe doprowadzenie na forum :cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']A czy ta krakowska Dama , nie ucieka tak przypadkiem od odpowiedzialności :mad::evil_lol:
:crazyeye: ucieka??? a przed czym???? czy ktoś ją goni???:crazyeye:
ja czekam na zdjęcia mroźnego Krakowa :lol:
moi mi ostatnio tylko saneczki i górki przysyłają :lol: