Hanna R. Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='Gosiek']Łiiiiiiiiii Hania zaczęła focić ptaszynki :multi: Śliczna ptaszyna Haniu, śliczniasta :loveu: Gosiu - a nie wiesz przypadkiem CO TO ZA PTASZYNA ? Jest sporo większa od wróbla. Siedziała - i wogóle nie zwracała na nas uwagi ... Quote
Gosiek Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 no niestety nie wiem Haniu co to za ptaszyna - choć coś mi się telepie po głowie...... trzea Kasie od Tena zapytać. Quote
PIKA Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Aaaaaa i tu sa ptice :multi: Haniu to dla mnie specjalnie te fotaski ? :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='PIKA']Aaaaaa i tu sa ptice :multi: Haniu to dla mnie specjalnie te fotaski ? :evil_lol: Ależ naturalnie !!! Za tę ciążę oczywiście ! :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ależ naturalnie !!! Za tę ciążę oczywiście ! :lol: :lol: :lol: :crazyeye: :crazyeye: za jaką ciążę? :crazyeye: :crazyeye: Quote
Pysia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Jak WSZYSCY - to i babcia TEŻ ! :-P :-P :-P Piękna ptaszynka :) Teżchciała obfocić ptaszka ale mój aparat nie zechciał tego zrobić dobrze :placz: Quote
olcha Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 http://www.ptaki.info/forum/ tu jest ptasie forum :lol: Quote
Hanna R. Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='Pysia']Piękna ptaszynka :) Teżchciała obfocić ptaszka ale mój aparat nie zechciał tego zrobić dobrze :placz: Pysiu ? A jak tam kamera ? Quote
Hanna R. Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='PIKA']:crazyeye: :crazyeye: za jaką ciążę? :crazyeye: :crazyeye: O MATKO ! Pika Ty se kup Bilobil ! Quote
mmbbaj Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='PIKA']:crazyeye: :crazyeye: za jaką ciążę? :crazyeye: :crazyeye: [quote name='HankaRupczewska']O MATKO ! Pika Ty se kup Bilobil ! [SIZE=4]O MATKOOOO! :crazyeye: Pika jest w ciąży i zapomniała o tym???...SŁUCHAJCIEEEEEE!!!... Pika jest w ciążyyyyyyyyyy! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Hanna R. Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 ZIMNO ! BRRRRRR ! :shock: :shock: :shock: :grins: :grins: :grins: Quote
Hanna R. Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='mmbbaj'][SIZE=4]O MATKOOOO! :crazyeye: Pika jest w ciąży i zapomniała o tym???...SŁUCHAJCIEEEEEE!!!... Pika jest w ciążyyyyyyyyyy!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Pysia']Piękna ptaszynka :) Teżchciała obfocić ptaszka ale mój aparat nie zechciał tego zrobić dobrze :placz: O MASZ CI LOS!!!! TU SIE ZACHWYCA I JESZCZE FOCIĆ CHCIAŁA PTASZKI A U MNIE TO ŻE WSZĘDZIE KACZKI :mad: :mad: :mad: Quote
Pysia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Pysiu ? A jak tam kamera ? Nawet mi o niej nie przypominaj :angryy: Quote
malawaszka Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='mmbbaj'][SIZE=4]O MATKOOOO! :crazyeye: Pika jest w ciąży i zapomniała o tym???...SŁUCHAJCIEEEEEE!!!... Pika jest w ciążyyyyyyyyyy!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: PIKA PIKA KOCHANA GRATULACJE!!!! DOSTANIESZ BECIKOWE :sweetCyb: Quote
PIKA Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='malawaszka'][quote name='mmbbaj'][SIZE=4]O MATKOOOO! :crazyeye: Pika jest w ciąży i zapomniała o tym???...SŁUCHAJCIEEEEEE!!!... Pika jest w ciążyyyyyyyyyy!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: PIKA PIKA KOCHANA GRATULACJE!!!! DOSTANIESZ BECIKOWE :sweetCyb: A odczepcie wy sie ode mnie :crazyeye: :crazyeye: Ja mam becikowe w doopie I KATEGORYCZNIE ZAPRZECZAM NIE JESTEM W ŻADNEJ CIĄZY :mad: :mad: I NA ZLOŚC KACZOROM W CIĄŻE NIE ZAJDE :diabloti: Quote
Teklunia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 czuje sie wywolana do tablicy, ale niestety 5 nie bedzie ;) nie jestem pewna co to za stworzenie. Wyglada mi na jakiegos drozdowatego, moze Kopciuszek... ale glowy nie dam...:-( Quote
Pysia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='PIKA']A odczepcie wy sie ode mnie :crazyeye: :crazyeye: Ja mam becikowe w doopie I KATEGORYCZNIE ZAPRZECZAM NIE JESTEM W ŻADNEJ CIĄZY :mad: :mad: I NA ZLOŚC KACZOROM W CIĄŻE NIE ZAJDE :diabloti: Nie wygłupiaj się!!A kto będzie na moja emeryture pracował ??:evil_lol: Quote
PIKA Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Pysia napisał(a):Nie wygłupiaj się!!A kto będzie na moja emeryture pracował ??:evil_lol: sama se zapracuj :mad: I jeszcze na to becikowe dla tych co jednak się zdecyduja :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='PIKA'] JESTEM W CIĄZY :mad: :mad: NA ZLOŚC KACZOROM:diabloti: Wiesz Pika...ja myślę, że to kiepska motywacja...:roll::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
PIKA Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 mmbbaj PROSZE MNIE TU NIC NIE WKLADAC W USTA :oops: Quote
Hanna R. Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='PIKA']mmbbaj PROSZE MNIE TU NIC NIE WKLADAC W USTA :oops: Jesuuuu ! JAK TO ZABRZMIAŁO !!!! :shake: :shake: :shake: Piko, JAK CI NIE WSTYD !!! :oops: :oops: :oops: Quote
mmbbaj Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='PIKA']mmbbaj PROSZE MNIE TU NIC NIE WKLADAC W USTA :oops: No co ty Pika???:crazyeye:.........:oops::oops::oops: Quote
Recommended Posts